164

Анонимен

преди 2 години

Не може, правителство на всяка цена. Цената, която ще платим всички ние, след безпринципното "урравление", на уж, независимата ИТН, ще е огромна. Много по-голяма от нови избори.

163

Кой

преди 2 години

Защо са предложили само 20%съкращения в полицията това е малко, не сме съгласни.

162

Анонимен

преди 2 години

Никоя партия не им дреме за народа. Всички са обединени в надпреварата кой ще свали Борисов, Гешев и Спец съда. И ще прибере наградата от 100 милиона евро обявена от Васил Божков за тази задача. Надпреварата е убийствена, не са малко пари.

161

Анонимен

преди 2 години

С този кабинет дето ще направят Ахмед Доган ще е цар(султан)!Не си изхвърляйте старите кожени обувки и тенджерите под налягане,защото зимата идва,а друго за ядене няма да се намери!

160

Анонимен

преди 2 години

До Истукан - България вече 30 години е развита капиталистическа страна, член на ЕС и НАТО! България няма проблем с ниския жизнен стандарт. Проблем имат в Русия и Китай.

159

Анонимен

преди 2 години

сега герберските *** ще са пръскат от яд че ще има правителство без тях

158

аноним

преди 2 години

НЕ СЕДНАХА А ЛЕГНАХА НА ПРЕГОВОРИТЕ !!НАЛИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПРОЗРАЧНО ВСИЧКО А ТО ЕДНА КАФЯВА МЪГЛА !! ЗА ТОВА ГЛАСУВАХТЕ -ТОВА ПОЛУЧИХТЕ !!!!АААААА??

157

Анонимен

преди 2 години

ЧАЛГАРИ АЛКОХОЛИЗИРАНИ, ОТЛОМКИ НИЩОЖНИ ОТ ВИНАГИ ХРАБЪР НАРОД- ДЕЧИЦА НА ЧЕРЕПИ, ЧЕРЕПИ РАДЕВИ

156

анонимен

преди 2 години

Паснаха си! Две пошли сценаристчета с пошлата Мая!

155

Истукан

преди 2 години

Не видях как ИТН ще решат проблема с ниския жизнен стандарт в България. Нямат никаква програма, нито идеи за развитието на държавата. Тях ги интересува само да са на влат. Хората си избраха павачите.

154

Анонимен

преди 2 години

Европа поставя рекорд по цени на електроенергията, които в момента са достигнали умопомрачителните 100 долара за мегаватчас.

153

Анонимен

преди 2 години

На спотовия пазар цените на газа в Европа са пробили психологическия праг от 400 долара за хиляда кубически метра. Юлските фючърси за газ скочиха до 414 долара веднага след неуспеха на украинския търг да резервират допълнителен транзитен капацитет за юли тази седмица. Никой не иска да изпомпва газ през украинския тръбопровод. Всъщност, разбира се, надеждата на Украйна беше и остава само на Газпром. Но той също реши да не поема допълнителни обеми на изпомпване. Това, разбира се, е нестандартна ситуация: обикновено цените на газа през зимата са по-високи, отколкото през лятото. И не обратното.

152

Анонимен

преди 2 години

Поради недостига на синьо гориво, увеличеното търсене се разпространи и върху мpъcните въглища. Европейците изведнъж забравиха за мисията си да спасят света от замърсяване с традиционни въглеводороди и започнаха да омитат всички въглища от пазара, за да ги изгорят в електроцентралите. Цените на въглищата също достигнаха рекордно високо ниво: на 29 юни фючърсният договор за доставка на въглища в центъра в Ротердам достигна 113,5 долара за тон.

151

Анонимен

преди 2 години

144 Мая знаменоската/БКП/БСП/***/, ще поведе народа, към светлото бъдеще. Път за никъде.

150

Анонимен

преди 2 години

Тошко искал да откъсва главата на пиленцето, което пее фалшиво? Т.е. на Слави? Ми да я откъсне. Какво още чака?

149

Анонимен

преди 2 години

Може и до 3 хил да скочи.

148

Анонимен

преди 2 години

Парно на двустаен апартамет 650 лв. Но се пропуска, че това е за цял отоплителен сезон, който е 6 месеца... Ето как работи пропагандата и се раждат фалшивите новини.

147

Тодор Живков

преди 2 години

Важното е демокрация да има! И банани!

146

Анонимен

преди 2 години

Много гладни царисти наизлязоха по медиите на последък. Нащрек народе! Готви се нова тройна коалиция, с задкулисието на БСП и ДПС! Майка ни жална! Вече дигнаха цените на парното и тока. А и почнаха редовно да спират тока, поне в София. Всичко се вдига поголовно. Уж с по 20 стотинки, но е всяка седмица. ***#мка му! Наистина ли не виждате какво става?

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ами яжте банани сега демократите - да си укрепвата високия морал и природната интелигентност.