204

Анонимен

преди 2 години

Що ги пишете тея мутри ИБГНИ ?Абревиатурата им е *** , или полуярно *** .

203

Анонимен

преди 2 години

Краставите магарета през 9 планини се надушват.

202

Анонимен

преди 2 години

Трифонов вече бил само на холограма.

201

Анонимен

преди 2 години

Защо в този сайт всеки път изписвате грешно името на ***? Камелия, не си измисляй като Ваза Рачева!!! Партията на мутрите на Мая вече се казва ***. Това Г за красота ли го изписвате или понеже нямате червена точка?

200

Анонимен

преди 2 години

Джипко бибитко изчегъртан .

199

Анонимен

преди 2 години

А къде е Слави итн.?

198

Монтерей

преди 2 години

WДобре се справя СЛАВУН поне засега:) Правителството тип Беров е готово- за всички ( без ГЕРБ) ще има парченца от хубава сочна Брюкселска Пица! На Рашо Дамаджаната и Решетника ще има торти,баклави...ще отправим предупреждения към Мравояда и Гнома да не лаят срещу Доганя...щото можем и без тях :))

197

таратанци

преди 2 години

До: 209 ГЕРБ помогна в Народното Събрание през тези 12 години докато беше на власт да не се приеме закона за лустрацията, който между другото беше предложен като проектозакон.Именно мнозинството от гласовете на ГЕРБ отхвърли този иначе добре предложен проектозакон.

196

Анонимен

преди 2 години

Какви ***? ДБ ще води парада на правителството. Иначе сме загубени.

195

мая......

преди 2 години

.....и *** ще има шоу.....

194

Анонимен

преди 2 години

След 10 ноември, опозиционното БЗНС, както и атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов, помогнаха на БКП да не се разпадне и да няма лустрация. Защото атлантиците са *** като партийните и комсомолските секретари, а бзнс са си плоскочели субекти, също оато желев.

193

Анонимен

преди 2 години

Партийните активисти от герб споделят антибългарската политика на спасителя на БКП и вечен враг на България, атлантика Соломон Паси... и получават пари и инструкции от чужди фондации и посолства, за да работят срещу интересите на България.Факт.

192

До 196

преди 2 години

"БКП дойде на власт с помощта на Червената армия 1944, с репресии, убийства, и грабеж, на инакомислещи, терор,..." - другарю, добре ли сте? Първо научете историята на България, меке'рета безродни, па тогаз плещете глупости.ПП. На 9.9.1944, по искане на Чърчил, премиер става антикомунистът Кимон Георгиев :) Исторически факт, а не опорка за сла6оумни тролита...

191

123-ТОиДИ

преди 2 години

тошее, ОТ П4ЕЛИ4КА НА П4ЕЛИ4КА , ТА НА ГЕШЕВ НА ФАСА !

190

неутрален

преди 2 години

Слави да обърне внимание на вида и на здравето си. Горкия-много е зеленясал. А тиквата на раменете му се нуждае от сериозно лечение!

189

Доцента

преди 2 години

Кога ИТН са били на улицата? Тия хептен започнаха да бълнуват.

188

Анонимен

преди 2 години

Защо ПОВТАРЯТ като зомбита да махат СПЕЦСЪДА и СПЕЦПРОКУРАТУРА И ГЕШЕВ? Защото всички разследвания и дела ще се прекратяват автоматично! Това са ДЕЛАТА от ПРИВАТИЗАЦИЯТА/ НИНОВА/ РУСКИТЕ АГЕНТИ и ПРЕЗИДЕНСТВОТО, БОБОКОВИ ПРОКОПИЕВ, БОЖКОВ, ЦВ.ВАСИЛЕВ, МИНЬО, БАНЕВ,ОВЧАРОВ, цяла плеяда от недосегаемите! МИТНИЧАРИТЕ ПЕЧАТНИЦИ ЗА ФАЛШИВИ ПАРИ! АКЦИЗИТЕ!

187

ЩЕ НИ СКЪСАТ $ЪЗА

преди 2 години

ТЕ ТИЯ ДВАМАТА И КОМПАНИЯ СЕ ДОГОВАРЯТ КАК ДА НИ СКЪСАТ @ъза...

186

Анонимен

преди 2 години

В отговор на 145 и 146 ДА ВИ КАЖА ПОД СЕКРЕТ. СТРАХЪТ НЕ Е ОТ ЯДРЕНАТА ЗИМА, А ЗА СОБСТВЕННОТО БИТИЕ. ЯДРЕНАТА ЗИМА Е САМО СИМУЛАЦИЯ. СЛЕД РАЗМЕНЕНИТЕ ЯДРЕНИ УДАРИ ЩЕ ИМА ОЦЕЛЕЛИ, КОИТО ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ПОПУЛАЦИЯТА, А ПРИРОДАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ТОВА Е ВТОРИЯТ СТРАХ. АКО ИСКАТ ГЪРМЯТ. АКО НЕ - МИРУВАТ. НО ПРОШКА НЯМА!

185

Анонимен

преди 2 години

Слави неукият инвалид отдавна е джипко бибипко Х 3, защото се движи с три луксозни джипа, със тъмни стъкла, пълни с мутренска охрана.