224

Анонимен

преди 2 години

До 238 манипулатор Най доброто доказателство, че тезата Ви е несъстоятелна е служебното правителство, напр.: икономическия или финансовия министър! Каква далновидна политика може да се очаква от възпитаник на милиционерско училище - визирам старото правителство преди 45. НС! Най неприятни са т.н. проф. политици, мислят само за 4г. и при това как да вземат по много! Без далновидност освен собствения си егоизъм!

223

мне

преди 2 години

Музиката няма нищо общо с политиката,нито сценарият за дадено предаване. Ако смятате,че хора сценаристи ще измислят сценарий как бързо да се оправите, има да си чакате. Всичко е въпрос на пари,нищо друго. Това,че някой си харесва музиката на някого си,не го прави честен човек,политик и месия за нещо ново.Това лице ще бъде използвано(по-скоро името му) за постигане на нечий цели и захвърлено след това.За жалост болния човек си остава болен и те го знаят много добре,само се възползват от него.

222

манипулатор

преди 2 години

Задайте си и следния въпрос: Може ли хора без опит и политическо виждане,без подходящото образование за това да коват закони да говорят за държавност и демокрация?А, те имали "специалисти", само че всички се изкараха такива,нали? Огледайте се какви хора вкарахте в парламента и се попитайте защо го направихте наистина(без клишетата да ви е по-добре).Защото не може да се очакват никакви промени от крадливите стари муцуни и тук-там някоя нова за цвят.А този за когото гласувахте не е политик.

221

какво чакате

преди 2 години

На предишните избори всичко беше постановка,сега също.Целта е не да е добре на народа, а да махнат Бойко, за да не им пречи,защото не е като тях и много ги е яд,ама много го мразят заради това. Сега ще си направят всички закони в полза за тяхната цел и ще видите колко за народа(една нула).Повечето им предложения са невъзможни за приемане и те го знаят.А къде е шефа им(негово величество Трифонов)? Щом им харесва да са кукли на конци,няма лошо(но за тях,не за вас),които ги избрахте.

220

Калеко Алеко

преди 2 години

Каква маса бре другаре и товарищи, откога клона на Тошко Африкански се префасонира в маса, хубаво е и Адвокатите на мутрите да свикват с този клон, че няма да е далеч времето когато ще висят от него с главите надолу ... !!!

219

вярвайте си

преди 2 години

Всички тези "преговори" са прах в очите,не го ли съзнавате вече? Мандата също, нали така е по закон.А това което се върши извън закона,не се ли вижда вече от хората(много е жалко,но е така).Тези са толкова обиграни манипулатори,умеят да направят така че хората да им вярват и да гласуват за тях.Всяко чудо е за три дни, ще видим след това.Борисов им пречи на кражбите и лъжите,затова не го искат(защо според вас всички са се съюзили срещу него,а да заради вас,хахах).А истината е в миналото на всеки.

218

далавери

преди 2 години

Сега ще си направят правителство,за да си грабят законно. За какво направиха толкова излишни комисии и разследвания(заради парите и привилегиите).Смешно е човека,който хвърляше яйца и домати,обиждаше и опорочаваше всичко да бъде председател на такава комисия и още и още куриози.Манолова само за това живее,да има власт,кола и пари за скъпи тоалети,платени с вашите пари, на избирателите.Много лесно всичко се прави в "името на народа" (нежен разстрел на неудобните за тях хора) по законен начин.

217

че то

преди 2 години

никой не е бил по-често гост в 7/8 тв от Мая и Йончева, също и Татяна , няма нищо изненадващо тука

216

ся

преди 2 години

вече ши ви опраят, щом *** се намеси, няма лабаво, пригответе си вазелина, щот и *** си слага препаската с червената глава, нежно наричана раде...

215

Истукан

преди 2 години

Днес ИТН провежда консултация с ДПС.

214

пияница мистик

преди 2 години

Иде Тошко Нередовния (ИТН) и сестра Галева и Тишината в спалнята от ***, ще се коалират, за да съставят новото начало, а не да си остане статуквото :))) Ох, добре поне, че сестра Галева влезе в Парламента да лaпа от новогласуваната заплата по 10 000 на месец, че майките дето системата ги убиваше мирясаха, изродчетата дето са народили се оправиха и станаха нормални хора, та спряха да протестират и да вдигат напечатани плакати. Сега са си вкъщи и сестра Галева лично ще им плаща 50-арката на ден

213

Анонимен

преди 2 години

И какво стана - чалгарите се оказаха другари.

212

Долу маските 1,2

преди 2 години

Маските ВЪН от парламента и магазините !!!Ако на някой оли.гоф.рен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ ! Всички МОШЕНИЦИ и ИЗМАМНИЦИ, които ПРОДАВАТ Арабски маски, Китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, да се МАХАТ от Държавните служби-Данъчно,Митница, Полиция.

211

Разчетени съкращения

преди 2 години

ИБГНИ Изпържи Бекона *** Ний Идем бодри калпазани със нож и вилица в ръка И Тъй Нататък ИТН

210

Анонимен

преди 2 години

ИТН , са ултра крайно дясна партия, дори десните партии в България не са толкова екстремни и не предприемат такива крайни мерки в ущърб на населението , все пак се надявам, всичко да мине добре!

209

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е че системата вече не убива никой камо ли майки ох отдъхнах си!!!!!

208

данчо

преди 2 години

Днес в село Бата Боко Тиквата показа,че е тотално уплашен и неадекватен.И има защо.Бай Ставри очаква банкянската мутра.

207

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има ревизия и обстойно да се разгледа работата на Мая Манолова, Атанасов, Христо Иванов и много други! Да не се крият зад депутатски имунитети! Разбира се и на ключовеи фигури от ГЕРБ.

206

Анонимен

преди 2 години

За гласувалите за Филип Станев честито,пич от всякъде направо е супер още веднъж честито на печелившите ,този сме го чакали да ни оправи ха супер!!!!!!

205

Анонимен

преди 2 години

*** и бегни се събрали да опоскат парите от бюджета