32

Анонимен

преди 2 години

Най-хубаво пред компютъра, във вкъщи на топпличко, с дизайнерска мебилировка, далеч от простащината и наркотиците. Сяяя, койт беден ... ми ши *** дуууа!

31

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Денков, ти ли ще платиш /от собствения си джоб/ обезщетение на роднините, когато учителите сменят местопребиваването си и отидат в Орландовци или Бакърена?

30

Анонимен

преди 2 години

Пробвайте се, пробвайте, да не си забравяте сутрин чашката с прясно млекце в чантата, да си топите зъбките вътре, че ще има нужда.

29

Гларус

преди 2 години

Набивам ваксини на шопските жени цяло лято с кожения.... и после са целувати...

28

Анонимен

преди 2 години

До Bulgaropitek!??? Нещо не си схванал! Изкарва се що годе леко и антитела създава, но хората с антитела нямат право на доживотен сертификат! Що така бе Миме? Нами уж антителата са целта ама искат да бодат?????

27

Анонимен

преди 2 години

Кога ще спрат помощите на ромите отказващи да се ваксинират? С какво един източващ общите данъци е с повече права отколкото друдещи се и плащащи данъци лица?

26

Анонимен

преди 2 години

КАТО НЕ МОЖЕТЕ САМИ ДА СИ ГЛЕДАТЕ ДЕЦАТА, А ГИ ДАВАТЕ НЕПОЗНАТИ ДА ВИ ГИ ОБРАЗОВАТ НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ, А ПО-ДОБРЕ НЕ СЕ МНОЖЕТЕ.

25

Анонимен

преди 2 години

Значи първо някакви, чиновници затварят всичко и после обвиняват учителите, че се учи онлайн, защото отказват експерменталния препарат, който дори не Ви пази от заразаване, но дългосрочните странични ефекти са неизвестни.

24

Анонимен

преди 2 години

КАТО ДАВАТЕ НЕПОЗНАТИ ДА ВИ ОБРАЗОВАТ ДЕЦАТА НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ, А ПО-ДОБРЕ НЕ СЕ МНОЖЕТЕ.

23

Антиваксър

преди 2 години

Не е така 24 -ти, Вярвам им на колегите, обаче тия конкретните ваксини са ми изключително съмнителни от към ефективност и съотношение полза/риск.

22

Bulgaropitek

преди 2 години

Ваксинирайте се или ако не искате си градете собствен имунитет. Който го изкара леко печели от тотото..

21

Анонимен

преди 2 години

После като ни осъдят в Страсбург, ще плащаме ние данъкоплатците, а не мозъците агитиращи за ваксинация и отнемат човешките права на хората.

20

Бay

преди 2 години

антиваксъра е много недоверчив човек. Той/тя не вярва на ваксини, лекари, учени. Той/тя вярва само на скандални клипове, статии и на себе си т.к е специалист по всичко :D

19

Анонимен

преди 2 години

Утре може със същия ентусиазъм да Ви задължат да си смените полът или нещо подобно.

18

Ню

преди 2 години

Сред анти ваксърите тече естествен подбор и затова носят силен балкански ген отсян през вековете за издържливост, докато при ваксинираните тече оцеляване на хилавите, които би трябвало да са изтрити от генофонда преди да са успели да се размножават. Здраво тяло здрав дух, и да твърдим че в болно тяло може да има здрав мозък е нелепо. Пълна деградация.

17

Анонимен

преди 2 години

Точно тези дето не е ясно дали са се боднали най-много агитират да се инжектират, това е понеже са загрижени за вашето здраве и благосъстояние.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1! Имам всички изпитани ваксини, но препарата за Ковид удобно наречен ваксина и с подписване на информирано съгласие няма да сложа! ПРЕПАРАТА ЗА КОВИД НЕ Е ВАКСИНА!!!! Кога мозъците ще ви включат разликата! Няма антиваксъри, златото това не е ваксина!

15

Анонимен

преди 2 години

Егати "ваксинта" не те предпазва от заразяване, а за грип още няма ефективна ваксина, 40 години не измислиха за спин, но за ковид я избретиха за няколко месеца. Как да им вярвам?

14

Значи

преди 2 години

учебната година ще започне онлайн. И през ум не ми минава да участвам във фаза 3 на т.нар.ваксини.

13

Човек

преди 2 години

Що за учители , които имат желание за ваксинация с този тип ваксини ? Просто един обслужващ персонал !