60

А преболедувалите?

преди 3 месеца

Зависи и от процента преболедували! Пребройте и тях, техният имунитет с какво е по-лош от този на ваксинираните? Като направите проучване колко са преболедували и като се знае процентът ваксинирани, тогава може да предлагате мерки.

59

Анонимен

преди 3 месеца

До До СтойчоАбе ти нали като се ваксинираш, ще си защитен? Защо те е старх от неваксинираните? Да не би те е сърах да не се заразиш? Ако ще се ваксинираш, а след това ще можеш да се заразиш, за какво се ваксинираш? Явно не си много умен.

58

До Стойчо

преди 3 месеца

Не Стойчо, няма да ида, защото Ковид отделението ще бъде пълно с антиваксъри, които сами са си избрали да не се ваксинират. От месеци същите ми пожелават да пукна заради ваксината.

57

Атеисти

преди 3 месеца

Заради страх от ваксината вярващи станахте.

56

Даскалите

преди 3 месеца

Няма да си дадат десницата,да знаете!!! Както пробвахте с лекарите! По-добре да ям хляб и сол,но няма да вървя по плана на дявола,това е!!! Четете Библията и Откровение 13! Там пише истини коѝто може би се случват сега?! Всеки да мисли...... и. Преценява много добре! Веднъж си продава душа на дявола!

55

Що не предложите

преди 3 месеца

Да почнете от парламента,и всички други институциѝ свързани с властта?! Ама и там ще ни излъжете с витаминчета , ааа не,с тези коѝто сте приготвили за обикновения човечец,живеещ обикновено и едва свързващ краѝщата,пак заради вас.. и се сещам за една мисъл на един човек: Ада на бедните създава Рая на богатите! Може би е така ?!! Това е голяяяяям грях ,да знаете вие репресори,да притискате и без това изстрадалия човек с уж доброволни боцки! Но...Бог гледа и накрая ще има ВЪЗМЕЗДИЕ !!!

54

123456

преди 3 месеца

Нали измислихте някакви кодове, цветове, при които ще затваряте градини и училища. А сега извъртате нещата - да са се ваксинирали учителите. Ми след тях ще искате и родителите на децата, а накрая и децата. Това с "даскалите" няма да стане, както и с лекарите не стана! Със сервитьорите и готвачите, по морето, също не стана. Просто това изнудване тук НЕ СТАВА!А за кодовете - а, да, вие си ги нагласите както ви е угодно.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Тази власт, която държи пенсионери да изнемогват с 200 лв на месец по селата и да умират от глад, която закри фонда за лечение на деца в чужбина, която убива хората с горенето на ***, изведнъж се е загрижила за нас да не умрем от Ковид!Всеки средно интелигентен човек ще види нещо гнило. Но не и ваксърите. Те няма интелект.

52

Анонимен

преди 3 месеца

С медиците ударихте на камък, сега пък учителите започнахте. С кого ли ще е следващият ви опит?

51

Анонимен

преди 3 месеца

бодете яко даскалската ***, без туй всеки дето не става за нищо се цани даскал. ЗАТРЕТВАЙТЕ ги направо

50

Анонимен

преди 3 месеца

Моля, правете разлика между "антиваксър" и "антиКовидваксър".

49

До48

преди 3 месеца

Подмандатна територия сме, такава е връзката.

48

Ваксиниран

преди 3 месеца

Всички ще умрем някой ден, но не и сега, не и от ковид, с мъчително и дълго задушаване, тромби в мозъка и белия дроб. НЕ! Изборът е твой!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Ваксинацията не пази а се заразява пак и вируса мутира. Най-добре е как да се пази да не се зарази.

46

Анонимен

преди 3 месеца

България е твърдо на последно място в Европа по ваксинация. На последно място по Брутен Вътрешен Продукт на глава от населението. На последно място по жизнен стандарт. На едно от последните места на стандартния образователен изпит PISA за определяне на функионалната грамотност. Да виждате връзката?

45

Шопо

преди 3 месеца

Абе евреите трябва да печелят от ваксини

44

Анонимен

преди 3 месеца

"Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност"Ако подобен довод те провокира да се ваксинираш, доказваш че си от тези с крайно-ниската интелигентност.

43

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1"Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност"...Учените от Магадан са на същото мнение.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Вкъщи може и да не е пред компютъра. Както са студентите има 5 предмета за срока и чете по тях и после се явява 1 час само на сесията за предмета. Много по-добре се учи оътколко ако се бута 6 месеца в претъпкани класни стаи или зали и накрая пак часни уроци.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Най-тежки поражения от пЛандемията ще понесат подрастващите.В образованието на децата целенасочено беше отворена дупка, която няма запълване.