233

Анонимен

преди 2 години

Щото не иска бе тъпоглав гробар , знае че не е става за премиер не като Борисов завършир тракторния техникум в Банкя и иска да е премиер.

232

Анонимен

преди 2 години

Славчо. Квитто и пари да очакваш да вземеш от комунистите бъди сигурен че те ще ти ги вземат по късно. Това са долни хора.

231

Анонимен

преди 2 години

Защото: 1. Не изглежда добре в костюм, част от неинтелигентната осанка, запълнена с обица във всяка дупка на всяко ухо! 2.Саунд на говора, напомнящ на бабаит от района между бул. "Константин Величков" и ул."Татарли" по време на 1980г.Има и още ако желаете.

230

Анонимен

преди 2 години

Е защо трябва да е премиер??? Премиерът на Италия например е безпартиен, не членува в никоя партия и няма проблем!

229

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Шофьора на Маджо 251 Абе,шофьорчето,защо ни изнасяш тука непотвърдени данни?Аз пък ще кажа,че Славунеца по непотвърдени данни се продаде на Херо Мустафа и ДПС.Е,какво ще кажеш?

228

Алтер

преди 2 години

По закон не е задължително, а и няма нужното образование.

227

Христо Христов

преди 2 години

От про'ст човек - про'сти въпроси... ПП. Да попитам аз, защо на изборите за ВНС, НИТО ЕДИН от лидерите на "демократичната опозиция" не се кандидатира по мажоритарната листа?

226

Mnenie

преди 2 години

Лично на мен Слави ми изглежда доста болен на екрана. Наживо му же и повече да си личи.

225

Анонимен

преди 2 години

понеже! Гледай Слави, ама мисли за изЦачевата Цеца от ръбФака. Как какво? Предали единия дядо, Никола Петковист за да вкара Цеца лозарката у ръбФакинга. да бе порови, порови. Издигането винаги е стъпвало на подлостта с единия и предателството с другия крак. А нашия нещо се на стол туту поприседне. нозе ли варди халка ли запушва, дано не е ректаленрак!

224

Анонимен

преди 2 години

Слави е почетният султан.

223

чалгари мутанти

преди 2 години

чалгаричър с еничър, били подал, бил станал, и бил се отказал. хората през Войната се биха, осъкатяваха и умираха. Едните нападнаха и завзеха цяла Европа, другите, освободиха Европата. Тогава и едните и другите ся разчитали на всеки свой гражданин, Жалко е като гледаме днешни лидери колко надарени са, сякаш имат по 6 ръце, 12 крака и по 18 млечни жлеци.

222

999

преди 2 години

Славчо никъв не е в ИТН. АБСОЛЮТНО НИЩО! ОТГОВОРНИЯТ, ДОКОЛКОТО Е СПОСОБЕН НА ТОВА, Е ТОШЕТО ЙОРДАНОВ! МИЛИЯ, НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРА.

221

О хо хо

преди 2 години

А ББ И ПРЕДИ, И СЕГА Е БЕЗ ИМУНИТЕТ!!! ЗАЩО НЕ ГО ОСЪДИТЕ, БЕ??? НАЛИ Е ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК??? НО НЕ АКА В 12 ***.

220

Обективно

преди 2 години

Като се СГРОМОЛЯСА ДЪРЖАВАТА - СКОРО - ШЕ ХВАНЕТЕ ОТГОВОРНИЯ СЛАВИ ЗА ИТН- ТО!!!

219

КЪФ СОЦИАЛЕН ЖЕСТ

преди 2 години

А КЪДЕ СА МАЙКИТЕ С БОЛНИТЕ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ ПАЛАТКИ НА МАЯ МАНОЛОВА- КЪДЕ СА- А КОСТИНБРОДСКА В ПАРЛАМЕНТА И ПАЛАТКИТЕ ГИ НЯМА....

218

ИМОТИТЕ НА РАШКОВ

преди 2 години

ПОЛУЧИ ГИ ОТ МУТРИТЕ, НА КОИТО БЕШЕ СВРЪЗКА С ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ДС.....

217

Тошко Йорданов

преди 2 години

Славчо ще бъде министър председател без портфейл и шеф на медия с портфейл.

216

Анонимен

преди 2 години

Какви милиарди бре, стига с тези фотошопи и измислици, Бойко е беден като мишка, кара умрела Шкодичка и живее в къщата на родителите си. Е, виж поне Рашков, а и резидента ползва няколко държавни резиденцийки със слуги, ако сега не бяха избори щеше да е на Евксиноград и после щеше да каже как Бойко е лежал цаяло лято и пак е проспал ковид вълната. Е, няма го вече, сега май ще трябва да работите..в което се съмнявам.

215

Анонимен

преди 2 години

Прав е Рашков. Банкянския трябваше да бъде арестуван и пратен в затвора, още когато вилнееше в мутренските банди.

214

Анонимен

преди 2 години

Мутри смачкани вие трябва да сте в затвора за безбройните си престъпления и крадени десетки милиарди, а не да ми давате наклон в живота. Наглеци без прецедент в нашата история.