15

3M

преди 2 години

Единствено на НЕОХРАНЯЕМИ плажове, далече от татуираните свирчовци се къпя!

14

от вишката

преди 2 години

Дай да ги питаме тЕа спасители-Ако удавник /но истински не чучоло/ ги хване за косата / а както е известно удавник и за сламка се хваща/ те какво ще правят М ?!Дали на плажа плажуващите няма да гледат сеир ,и дали няма да тръгнат да спасят спасителите, само питам :) !

13

10-15 инцидента

преди 2 години

Да му имам закръглянето! Този Главатар на спасителите 5 живота за нищо ги няма..

12

Анонимен

преди 2 години

До Агенция ЗАЩИТА!Ми те са там бре, кво тука ги призоваваш? Само им се чудя - ходи на фитнес, ММА тренира - бе голяма битка. А излиза от тях с женски дънки, ластични?!?!?! Обръснал краката и ръцете, брада оставил, да е страшен. Ауууу ти да видиш, голяма пeдepacтия, нали? Хахаааааааа

11

Анонимен

преди 2 години

По плажовете - масово старци с блузки на спасители или млади тoлупи дет шкембето му върви 5 минути пред него. Е стария ли ще бяга да те спасява, дет няма вътък и да свирне? Или тoлупa ще те спасява, дет кат пробяга 20 метра и въздух не мое си вземе, камо ли на теб да даде? И там само заплатаджии, нищо не стаа от тях. Има спасител, ама той не спасява реално а само свири и после вади удавени. Eгaти и спасителите тогава....

10

Гоги

преди 2 години

Платена статия

9

Не влизай в басейн

преди 2 години

на морето (Г.Т.) защото пикат вътре, а после стават възпаления очни.

8

Асан

преди 2 години

Пари ми дай акъл не ми давай :)))

7

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Най-добрият начин да се спасите от удавяне е, да не ходите на море. В балкана също е опасно. Може да се сгромолясате от някои скали и да дадете фира. Кръчмите са най-положителното място за отдих, тъй като и да паднете, ще паднете от стола на земята и ще се отървете с леки контузии. Следователно, напред към питиепродавниците ! Да се надявам, че съм бил кристално ясен в изказа си, относно безопасното почиване.

6

Агенция ЗАЩИТА!

преди 2 години

Забрани корабите! Спри пречиствателните станции! Изхвърли хотелиерите в морето!ТАКА!Приканваме млади момчета на по 15-22 години, да се присъединят към нас. За повече връзки - фитнес и MMA залите! Търсим само умни момчета, не някави зубърачи и хора с кариери!

5

Г.Т.

преди 2 години

Нито от статията, нито от коментарите разбрах как да почивам безопасно!

4

Анонимен

преди 2 години

А ПОСЛЕ ДОЙДЕ РАТАЙЧЕТО НА КОНЦЕСИОНЕРА И КАТО ГО ПИТАХ И НЕГО ЩО РЕЗЕРВИРА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ТОЙ ВИКА 'НЕ СМЕ ЗНАЕЛИ ЧЕ НЕ МОЖЕ'. ХАХАХАХАХА. МУТРИ АЗ БАТ ЖОРО СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИ ВРАГ.

3

Анонимен

преди 2 години

КАТО СИ ОТСТОЯВАТЕ ПРАВАТА. ЕЙ ТОЧНО СЕГА СЪМ НА БЯЛА И ЗАДЕТО СЯДАМ НА 'РЕЗЕРВИРАНИ' ШЕЗЛОНГИ ЗА БОГОИЗБРАНИ 'НАШЕНЦИ' 1 ЧАС МИ ДИГАТ ДЖАБАЛА. ПИТАМ МОМЧЕТО ДЕТО ВЗИМА ПАРИТЕ КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО НА ОБЩИНСКИ ПЛАЖ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ МЕСТА, А ТОЙ МЕ НАРУГА ЧЕ СЪМ БИЛ ГАДНЯР. ЕСТЕСТВЕНО СИ ПЛАТИХ ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ, ЩОТО СЪМ ЛАРШ И НАЙ-ТОЧНИЯ. ПИТАЙТЕ ВСЕКИ ЗА БАТ ЖОРО.

2

Очите излезе и НЕМА

преди 2 години

ЛАБАВО!!

1

море, океан, материк

преди 2 години

Точно преди 200 години, на 24.07.1821 г., в Санкт Петербург, след околосветско морско пътешествие, победоносно се завърнаха откривателите на Антарктида Фадей Белинзгаузен и Михаил Лазарев.