29

Анонимен

преди 2 години

Тия на Мая не си улучиха името нито веднъж.Сега решили да са ***.Първата буква е ,,е,, и всичко си идва на мястото. И бирата , и скумрията и чери доматките им.

28

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ари вън

27

От 28

преди 2 години

Троловете ако не са им спуснати опорките могат само минуси да цъкат.

26

Анонимен

преди 2 години

Срам ме е от тези кло уни на снимката. Отвратително

25

ИТН и ДБ са токсични

преди 2 години

Абсолютна мафия.

24

Анонимен

преди 2 години

12 години герб на власт и никой не е забелязал, че Рашков е натрупал 19 имота разчитайки само на чиновническата си заплата. Обаче иначе много работили.

23

Ох майко

преди 2 години

Да обсъдят със партиите защо се купиха машини за гласуване без обществена поръчка, чрез държавна фирма(инхаус възлагане)? Да ги питат услаждат ли им се старите корупционни пътеки?

22

Полуръст с полумозък

преди 2 години

Как можахте да дадете властта в ръцете на тия гнили души от снимката?

21

Бонго Бонго

преди 2 години

До 18 идвам и аз.

20

ъъъ

преди 2 години

Толкова противни хора, че като ги мярна по телевизора сменям канала. Тези хора трябва да се репчат само в кабеларката си и нищо повече. Вредни, вредни, вредни.

19

До баба пена

преди 2 години

Бегай бе! Има на баба ти... тоя е от ония с куфарчетата от ДС! Това е немислимо да бъде потулено!

18

Анонимен

преди 2 години

Толкова са "умни", че чакаха от април досега за да "преговарят"... И защо бяха строшени тези милиони през юли за нови избори? И тия Андрешковци смятат да управляват...!

17

Мда

преди 2 години

Скоро на площада ще ни видите... трябва да се даде Рашков на прокурор, да доказва имотите си! Кой държавен служител има 19 имота? Тоя е за затвора и конфискация!

16

Бонго Бонго

преди 2 години

Славе е зает с Фейсбука. Полуръста и Качура ще водят преговорите. Народа не е важен, сега е жътва и подготовка за усвояване на европейските средства , ако не ги спрат.

15

?!?

преди 2 години

Какво стана с партии от статуквото коалиции няма да правим? Какво става с мажоритарният вот? Тошко ли носи отговорността за кабинета? За кой и какво гласува хората? Защо излъгахте за всичко?

14

Анонимен

преди 2 години

Правителство с кратък живот = живот с дълъг глад за народа (голяма част от него)...

13

д-р Цеков

преди 2 години

ГЕРБерастският тролч е застъпил от рано смяна, сам си лайква пълните със сарказъм и ирония коментари. Внимавайте, тези които си мислите, че ще върнат на бял кон Боко, да не ви изненадат изотзаде. Хората по-скоро няма да гласуват отколкото да върнат крадливите мутри на власт. Тази партия си беше повярвала, че ще краде и владее държавата като БКП, поне 50г. Е, слава Богу, беше наказана. И раобличаването й тепърва предстои.

12

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Само смях и съжаление предизвикват тези двамката.

11

Zill

преди 2 години

Тошко в ролята на добрият джин, който дори през уикенда ще изслушва и сбъдва желанията на всички. Да внимава утре от ДПС какво ще си поискат. Иначе, беше готино да управлява с Ицето и Маяма само и така мъжки звучеше как стоят на два различни бряга с БСП, ама пусти проценти не достигат, та така..Ще мъдрят формулата, а за избралите ги ще е нулата в съотношението.

10

Анонимен

преди 2 години

Този чалгарски кабинет няма да издържи дълго. По добре избори наесен 2 в 1. Къде се крие Слави учиндолския ***. Хората гласуваха за него, а не да му гледат жалките и про-сти сценаристи. Ако Слави не ви излъже, та кой и балъците вярват ли вярват и гласуват.