49

Анонимен

преди 2 години

ИТН никакви десни реформи нр може да се очаква от тях те ще бетонират отново БКП в управлението на България

48

Анонимен

преди 2 години

Кви са тия на снимката тук? Тия ли ша *** управляват. Ми те кат ги видиш, направо урунгели мязат. Ай сиктир и държавата вре.По добре бойко от колкото тиа лузари дет са тръгнали на печалба.На оня поне му видехма парите.А тия ша крадат кат гладно куче.

47

Рев

преди 2 години

След месец тока става 26 стотинки а парното в София двойно заради некадърния министър на енергията

46

Колю

преди 2 години

Временния болшевишки кабинет създаде такава каша че нада ли някой ще иска да управлява

45

Анонимен

преди 2 години

С червените ботушки чалгарите братушки идват пак на власт.

44

Хахаха

преди 2 години

Хахаха. Приветствайте новото правителство на новата ТРОЙНА коалиция . Правителство съставено от министри на ДПС, БСП, ДС ...... Къде ли са ИТН ? Ами как къде , във Фейсбук . Пишат ............

43

Скоро ще разберем

преди 2 години

Радев е вреден за България

42

и т.н.

преди 2 години

ИТН = ПОБЕДА НА СУВЕРЕНА!

41

Ясен

преди 2 години

Кабинет няма да има

40

АнонимеН

преди 2 години

ПО МОИ СМЕТКИ А ВЕРОЯТНО ТОВА Е И ВСЕОБЩОТО МНЕНИЕ, ЧЕ АКО ИТН СЕ КОАЛИРА ТОВА ЩЕ ИМ НАВРЕДИ!!! ЕДНО КОАЛИРАНЕ НА ИТН Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДА ОТСЛАБИ МЕРАКА ЗА ГЛАСУВАНЕ КЪМ ИТН!!!! ДА ПРЕДЛОЖАТ КАБИНЕТ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО НО ДА НЕ СЕ КОАЛИРАТ, ЧЕ НАРОДА НЯМА ДА Е ДОВОЛЕН!

39

Анонимен

преди 2 години

Самият факт че преговарят с престъпния ешелон на БКП е факт показателен, че ИТН И ПРОТЕСТЪРСКИТЕ са нелегитимни и другото лице спонсорирано от същото това БКП.Дясна партия с десни убеждения би имала много по общо с десни от герб, и би надградила постигнато колкото коалиране с най престъпния режим на Сталинистките скокове.

38

Анонимен

преди 2 години

Червената комунистическа с.в.о.л.а.ч се пребоядиса и се прероди чрез ИТН, ДБ и ***. А сега всички се връщат при кораба майка - БСП. Браво, чалгари.

37

Разобличител

преди 2 години

Умно-красавците се оказа, че са гласували за БКП (БСП+ДПС). За това те бяха предупредени хиляди пъти от мислещите, но те страдащите от илюзията за интелектуално превъзходство (накратко синдром на Дънинг-Крюгер) нямаше как да го осъзнаят. И сега не го правят. Замълчете опозорени! Завинаги!

36

Анонимен

преди 2 години

Тия итн-ци да кажат защо фантомния им председател не плаща данъци в България, а в САЩ.Тошко злобееше,че в Ямболската болница нямало асансьор и баба му я носели на ръце( като не можера вече да се качва на метлата си и да хвърчи).Ами Тошко, ако бяхте плащали данъци в Ямбол,щеше да има асансьор, а не в онова малко градче в Сащ,където отиват данъците та Тв 7-8.Сега се качвайте по метлите

35

турлюгювеч

преди 2 години

Чалгари , ИБаНИ и фесове с петолъчки.

34

Анонимен

преди 2 години

До ?!?За да има правителство трябва да се направят компромиси иначе ще има нови избори.Няма как да се управлява като имаш само 23 процента от гласовете. Просто хората които не знаят как е политиката винаги се чувстват излъгани а останалите хора знаят още от началото че итн ще клекнат и ще се коалират с другите партии.

33

Истукан

преди 2 години

ИТН преговарят дори и с БСП и ДПС, а уж нямало да управляват с партиите на статуквото. ГЕРБ са им криви и затова нямало да преговарят с тях, но с БСП и ДПС може.

32

АнонимеН

преди 2 години

СТИГА ПРЕГОВОРИ!!! ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИЗБОРИ!!!! ПО МОИ ИЗЧИСЛЕНИЯ ИТН ЩЕ ИМА ОЩЕ ПО-ВИСОК РЕЗУЛТАТИ ПРИ ИЗБОРИ ПРОВЕДЕНИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ЗАРАДИ ПО-ХЛАДНОТО ВРЕМЕ И ПО-ВИСОКАТА ИЗБОРНА АКТИВНОСТ! ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИЗБОРИ!

31

Анонимен

преди 2 години

Минаха изборите и лъсна истината - ИТН, ДБ и ИМВ са повече комунисти и от БСП. Новото червено правителство идва. Чалгари, честито.

30

Божидар

преди 2 години

Нали нямаше да се коалират с БСП и ДПС. Така се клеха преди изборите. Защо излъгаха така брутално?