15

Бонго Бонго

преди 2 години

Добро утро,Дървата за огрев трябва да ги спрат напълно и да осигурят на хората топлина от газ. Поради дървата и въглищата, които се горят, въздухът ни е силно замърсен.Чух, че в Англия през около 1920-30 та г. са измрели 12 хиляди в Лондон за броени дни, поради замърсяването на въздуха от дърва и въглища от тогава имат закон забрана за използването им и всичко е на газ и ефтино.2. Са дизеловите коли тотална забрана и за тях трябва да има.И ще се реши въпросът с чистият въздух в големите градо

14

Анонимен

преди 2 години

гешката че го чегъртат ли.мно са му се назлобили

13

Анонимен

преди 2 години

иэгорете си горите и иэдишайте пушека,нещастн.ици

12

Хайде пенсионери на

преди 2 години

море!Кокалите сгрейте, топлинка за зимата си съберете.А по хладинка по-късно и по една ракийка ударете.

11

безплатен съвет

преди 2 години

Вълнените дрехи лятото охлаждат, зимата пък топлят.Ако нямате такива, носете дрехи със достатъчно вълна в тях.

10

Баамаа

преди 2 години

Пенсионерите се топлят с дръвце , а Баце с кюлчета.

9

безплатен съвет

преди 2 години

Да слагат вълнени *** за най-евтино `топло`.

8

Лято-Есен-Зима-№?

преди 2 години

Пенсионери са свикнали и намират за нормално отопляването им на дърва.За съжаление през миналата Зима, точно такива мои познати се преселиха в един друг свят.А правиха планове занапред...

7

Анонимен

преди 2 години

ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА НА ТЪРГОВЦИТЕ (ТЪРГАШИТЕ). ДЕ НЕ СТЕ ОТКРИЛИ СТУДЕНИЯТ ЯДРЕН СИНТЕЗ, ЧЕ ОЧАКВАТЕ НАГРАДА ЗА НЕНОВИНАТА СИ!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали глупости горския не продава дърва, а дава разрешително и бележи дърветата за сеч друг въпрос е, че фирмите се отчитат по надлежния ред.

5

Анонимен

преди 2 години

Горския издава ли касов бон? Е бати цирковете.

4

Black Sea

преди 2 години

Ама после що се наводнихме и стават свлачища.

3

българин

преди 2 години

Има спекула с цената.Така е.Всяка година купувам по 10 куб.м.Но знете ли какво значи дърводобив по горски терен?Почти робски труд.Един плаща за позволително,други/познайте от кой етнос/режат,и изнасят с коне,редене,товаране на камион,разход по превозването,разтоварване пред дома.Не им завиждайте,скъпи братя.Тежък е този труд.

2

пияница мистик

преди 2 години

Аз дърва за камината си купувам от Практикер. Там едно чувалче дърва, някъде към 10-15 цепеници са към 15 лева. Точно за да си направя една хубава жар и да си изпека 2 пържоли и да зария няколко картофа в жарта за гарнитура :))) Това да се отопляваш с дърва е луда работа. Всеки ден да палиш камината зимата, за да ти е топло. И да слизаш до мазето за дърва. Друго си е с парно. Зимата си ходя гол по боксерки у нас, радиаторите всички на max :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Понятието "дърва за огрев" трябва да се облага с 200% акциз. А бракониерите да се отстрелват.