82

Сат Н

преди 2 години

Само пълен мало умник може да вярва, че маската филтрира вируси

81

Сат Н

преди 2 години

Вероятно некои се преструват на зашемАтени.

80

Анонимен

преди 2 години

До Кое е по-вероятно Няма такова нещо в досегашните ваксини-те са по същество ГЕННИ ТЕРАПИИ!СЕга одобряват на NOVAVAX-тя е от класическите май?

79

Анонимен

преди 2 години

Само ми е интересно ако в тези бъркочи има наночипове, дали технологичните компании ще разрешават на боцнати да работят за тях в бъдеще. Възможен е сериозен теч на данни от всеки отдел.

78

Анонимен

преди 2 години

професор антиваксър пак се изцвъка. ммрете си от ковид, какво се занасяте с другите.

77

Анонимен

преди 2 години

До За простоватите ВЪВ ВАКСИНИТЕ НЯМА ОМАЛОМОЩЕН ВИРУС-в тях има генетичен материал от вируса-РНК или ДНК и ти си го произвеждаш и след това произвеждаш и антителата-т.е. ставаш подвижна лаборатория за вируси и антитела и осъществяваш една автоимунна реакция!Продължението ще го наблюдаваме!

76

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

По-добре имунизирани, чипирани и здрави, нежели Ковидоболни, хоспитализирани и умряли. По-здрави на неимунизираните човеци с очакване на техния летален завършек. Само така ще се спасим от чалгата, просто'тията и духовната мизерия.

75

до 66

преди 2 години

Казваш, че от маската се прецакваши белите дробове. По твоята логика, ако не носим ***, на 80-90 все още ще сме жребци.

74

Нийл

преди 2 години

7000 активни / 700 хоспитализация/ 70 в интензивнои като добавим още три нули, 700 Хил ще минат през болница, 70 Хил през интензивно и 40 Хил починали. 35 Хил починали от двете предишни вълни, но са преброени наполовина като 18 или нещо друго ги убива останалите 17.

73

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчйиски доло доло

72

Анонимен

преди 2 години

В България използват хората за опитни мишки да видят кое ще победи - прoстотията или вируса. Засега побеждават и двете.

71

Без ваксина

преди 2 години

Страшно е когато уплашени хора изискват и дават съвети. Страшно е....

70

Анонимен

преди 2 години

До За простоватите! Може да сме простовати ама не сме опитни мишки!

69

Е

преди 2 години

айде б***лъците отново да влизат в ковид отделенията,за да има кой да взема пари!

68

За простоватите

преди 2 години

Живият вирусен генетичен материал, който се размножава в заразените с covid е 1 млн. пъти повече от неживия съдържащ се в 1 доза ваксина. Кое според вас е по-вредно - да те гази стадо живи скорпиони или един умрял??Няма нищо по-вредно за здравето на човек от личната му пpo 100тия!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен80 Ваксинираните също разнасят зараза и боледува, повечето нямат и антитела. Ваксинораноте ако уморат ги пишат починали от придружаващите им заболявания вече. Разболелите се ваксинирани ги пишат болни от Ковид и не се обявява, че е от ваксина поне в БГ. Двама познати сега са в болница с Ковид след ваксина!

66

Анонимен

преди 2 години

Миналия ден гръцките здравни власти докладваха - "99% от тежко болните, за които се налага болнично лечение са неваксинирани. Covid е епидемия на неваксинираните!" Казано просто за неумните!

65

Анонимен

преди 2 години

Около 730 хиляди отваксинираните имат защита срещу вируса и около 400 хиляди са оздравяли след заразяване с вируса. Общо около 1 милион и 130 хиляди може би имат защита срещу вируса.

64

Анонимен

преди 2 години

Наистина странно се движат тези вълни в България. През ноември-декември 2020 се изпозаразила едни роднини и трима починаха, а от колегите се заразиха около 50 човека. Сега през март-април 2021 около 20 колеги се заразиха и нито един роднина.

63

Анонимен

преди 2 години

Смешни са тези, които твърдят, че маските ни спирали въздуха. Не се ли сещат, че всичко носим маски и знаем, че не е така?