6

Simeonov

преди 2 години

До Stoyanov Хубав бизнес е наистина ковид за някои,за други не.....обаяе който е бил болен,знае.Хич не беше приятно.Не го пожелавам никому.

5

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще си плащате и за въздуха който дишате. Иначе маски до живот. Че и по три наведнъж. И ще ви дадат свободата сами да избирате как да постъпите. Само васиниранираните ще имат партийна книжка и привилегии да дищат кислород и да пътуват в чужбина. А на границите ще се стреля на месо по реакционерите врагове на народа. До пълна победа.

4

епидемиолог

преди 2 години

Eх колко далаверка има в този ковид. Всеки трябва да плаща за нещо. Затуй всеки хитрец се опитва да изцица от ситуацията. А възможности много. И нашите не се дават по изобретателност. Туй корумпирани политици, журналисти, лекари, мафия.... Само тъй наречените ваксини са безплатни, защото са платени с години напред. Познайте от кого!? Само да не си помислите че е от политиците на държавите. Те не ги плащат, а им плащат.

3

Анонимен

преди 2 години

Такива с извинение глупости извън България няма, Полицейска и бандидска държава от 45 г. насам! Вече можете, пътувайте за да усетите разликата!

2

Анонимен

преди 2 години

и на летището е същата измама, не им пука, че ще ви пропадне полет и кви пари сте платил за билет, важно е те да ви вземат за пср, бг е абсолютна измамна държава с схеми за милиони, съд няма защото и те са част от тази мафия

1

Stoyanov

преди 2 години

Денонщни лабораттории за тестове, денонощни пунктове за ваксинация, денонощно облъчване за ваксиниране.... Промиването на мозъци тече с пълна сила! Кой има интерес от това?