56

Анонимен

преди 2 години

Я да оставим конспиративните теории и да анализираме фактите. Защо преди да ми ударят вълшебната течност трябва да подписвам един пасквил, че никой не носи отговорност ако настъпят вредни за мен последици? Ей ви много лесен начин да накарате хората да повярват - махнете го това нещо, а ако искате опашки - нека държавата и производителят да се подписват, че ще поемат всички разходи за евентуални странични ефекти. Няма нужда от тия стратегии "как да измамим хората" дето ги мъдри тоя пасквил

55

Бил

преди 2 години

Ваксините не бяха създадени за COVID , а COVID беше създаден заради ваксините ! Като осъзнаете това другото ще си дойде на място.

54

Анонимен

преди 2 години

Това че вирусът и така наречените ваксини са създадени- от едни и същи

53

Анонимен

преди 2 години

Идвам само за коментарите.

52

Анонимен

преди 2 години

Както се посочи в статията, колективната отговорност е много важен фактор. Някой, щото не го е хванал, или е изкарал леко и смята , че това е ДОВОД да не се ваксинира. Ами приятеля ти? Мaйка ти? Сина ти? Непознат в автобуса? Те дали ще имат същия късмет?

51

Оптимизъм

преди 2 години

Все пак 2 000 000 българи се ваксинираха. Като сложим и 2,5 млн в чужбина, от които сигурно 2 млн са се ваксинирали, значи Няма да се затрием като нация.

50

Анонимен

преди 2 години

Когато невежеството се поддържа от самочувствие без покритие... -----/:///------ На кое казваш без покритие? На това, че вече година и половина натуралният ми имунитет ме пази? На златната кредитна карта с петцифрен лимит? В евро?

49

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните да си дигат ваксинираните гъзини и да отлитат в космоса. Не са ни нужни. Ще преживеем и без тях.

48

Анонимен

преди 2 години

10% от хората ги било страх от игли. Еми признайте си, има лек. Не излизайте със смешни/ странни доводи против ваксините.

47

Анонимен

преди 2 години

Акъла на повечето така наречени антиваксъри ще им уври акъла, въпрос е само на още няколко вълни да се сблъскат челно от първо лице с поредната мутация на вируса.

46

Анонимен

преди 2 години

Интересно е , че антиваксърите си измислят статистики и събития, после ги тиражират уж че са официални и експертни, а накрая се позовават на тях, като достоверни от последна инстанция.

45

Анонимен

преди 2 години

Не изпитвам нерешителност дали да се ваксинирам, а тотална решителност да не се ваксинирам. Ъндърстенд? Никакви усилия не ми полагайте да ме убеждавате. По болниците никой не се ваксинира от персонала. Направо си извъртат очите като ги питаш.

44

Анонимен

преди 2 години

Както се каза, много гласовити са антиваксърите. Но с тях и без тях населението се ваксинира в целия свят. В България ще си платим заради страховете, но ние сме си така от векове.

43

Натовеца

преди 2 години

Колегата по доло е прав около 40 хиляди човека са прeдали Богу дух ,след ваксинации и прикриват истинската бройка всячески!Само за информация ако това беше ваксина за прасета,*** и кучета само при наличието 1/1000 от тази смъртност каквато имаме при човешките ковид ваксини,то целия проект щеше да бъде прекратен още в тестова фаза ,като опасен и това става въпрос за животинска ваксина!Замислете се не бъдете смъртници не на ваксините!

42

Анонимен

преди 2 години

Хората повече няма да се ваксинират. Колкото и да ги подтиквате-няма. А какво ги подтиква да не се ваксинират е дълга и широка теория. Прочетете малко научна литература извън това дето ви думат по телевизиите и ще разберете. Ама не желаете, че не ви изнася. Не за това ви плащат.

41

Анонимен

преди 2 години

До ....В дългосрочен план ваксините няма какво да ти увредят организма. Ако до седмица, максимум 2 ти няма нищо, няма да ти има и след 2 месеца или след 2 години. Просто такъв е начина им на действие

40

Сата НАТО

преди 2 години

Ами първият ваксиниран умря, какво повече искате?

39

Анонимен

преди 2 години

При тези данни няма как да рискувам с бодене!TOTAL for EU/UK/USA 31,389 Covid-19 injection related deaths and almost 5 million injuries reported so far in July 2021.

38

бо

преди 2 години

Да бе конспиративни теории.Затова става точно като в конспиративните теории едно към едно.

37

....

преди 2 години

Ваксините спасяват положението в КРАТКОСРОЧЕН ПЛАН, В МОМЕНТА. Засега по обективни причини липсват, ОБАЧЕ, НЯМА наблюдения дали ваксините не увреждат с нещо организма на ваксинирания, т.е. няма гаранции за безвредност на ваксините В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН. В момента човек може да спазва повече или по-малко ефективно предпазни мерки срещу заразяване и злото да го отмине, но ако се ваксинира при очевидната липса на доказателства за безвредност, може да се окаже обречен. Автогол?