96

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНо не са наивни хипокондрици

95

Как да вярваш

преди 2 години

Очевидно е, че тази ваксина ме касае здравето, а става въпрос за пари. Никой не конкретизира срещу какво е и за колко време. Огромно е противоречието, че когато си ваксиниран пак си преносител на вируси и ваксината евентуално пази само теб, но не и околните, а същевременно за да пътуваш някъде не те тестват дали си заразен, а дали си ваксиниран, което е пълна глупост. Е, как да вярват хората!? Целта не е да са здрави, а да са ваксинирани с ваксина от подходящият производител.

94

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите са суеверни невежи, които ще умрат от ковид. но преди това ще завлекат и много други в гроба.

93

изчакващ

преди 2 години

Аз малко ще поизчакам с ваксинациите. Ако не зачестят някакви странни болести при ваксинираните може и да се престраша. И това е при положение че нямам планове тепърва да създавам ново поколение. А тия които са си набили експерименталния серум и тепърва ще правят деца .... сори ама са абсолютни ***!

92

"изкара&#65

преди 2 години

Штом сте го изкараʌ, значи имате имунитет. Ваксината е биʌа ненужна. Ама пустото му невежество.

91

Медицински стандарт

преди 2 години

Абсолютния минимум за създаването на ваксина е 5 години! Това е според де що има дебели учебници по света. Обичайно са необходими повече от 10 години, но клиничните изпитания на ковид ваксината приключват в края на 2023-та. Благодаря за вниманието господа съдебни заседатели!

90

Идеалист

преди 2 години

Има основателно недоверие в генетичните ваксини, които се предлагат, поради механизма на тяхното действие. Те карат клетките на ваксинирания, сами да произвеждат част от спайс белтъка на корона вируса, които се показва на клетката в която е проникнала информационната РНК, която кодира този пептид. Основателния въпрос е имунната система разграничава ли чуждия белтък или го възприема, като чужд заедно с произвелата го клетка и това ще доведе ли до автоимунна болест.

89

Пак ме цензурирайте

преди 2 години

Какво подтиква,недоверието към власта и безусловната подкрепа на медиите получаващи европари.Та пак към НОВИНАТА.Днес испанската мин.на здравето каза,че са закупили за1.8 дол.третата ваксина Пфайзер-Бустер и са договорили с Пфайзер и Модерна ваксини за 2022 и за 2023.Всичко е налице новата диктадура е факт.Още за ваксините колко ТРЯБВЯ ТРЯБВА ТРЯБВА ще коментираме ли.Комунистите бяха прави ТРЯБВАШЕ да изчистят цялата гнилоч.Интелигенцията в капитал.държави е едно ***

88

Анонимен

преди 2 години

Всяко нещо, което се предлага и налага настоятелно, без никой да поеме персонална финансова отговорност за ползите и вредите от него е измама. Такова е определението в учебниците. В случая в "демократичния свят" е и политизирано. Нямаш избор, а каквото ти сложат. Каквото е решил диктаторът в Брюксел, Ню йорк или някъде в Израел.

87

не разбрах

преди 2 години

Ваксинацията е по желание, но аз греша защото не искам. По желание е, но аз греша? А кое е по желание? Доброволно мога да искам, но доброволно не мога да не искам?

86

Анонимен

преди 2 години

Това което отблъсква хората не е страха от ваксините, а купищата лъжи сервирани ни покрай тая пандемия. Една лъжа повторена стотици хиляди и милиони пъти не става истина остава си лъжа.

85

Анонимен

преди 2 години

Те са в несвяст - прасе в багажника се намъкнало без да го видят... прокурор отрече за незаконно подслушване преди 2 дни... Шефът на Пирогов си призна след седмица отричане.. все обяснения в стил "малко сгафихме, ама е човешко и ние така винаги сме си правили"

84

123

преди 2 години

Колко му трябваше... Прекръстиха грипа на ПАНДЕМИЯ - и година и нещо по-късно Израел пак е концлагер, Австралия е затворнически остров, Германия, Гърция и Испания преоткриха фашизма. Канада и тя затъна в някаква диктатура на меките китки, там не мога да определя какво е.

83

Подтиква

преди 2 години

Това не са ваксини.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Споко то идва трета игла! Такива като тях са им любими! Ще ти наливат лекарства докато те пратят при Св. Петър!

81

Анонимен

преди 2 години

Само да питам как с ваксина за миналогодишен щам борят тазгодишния?

80

Анонимен

преди 2 години

С алергия съм но седмица преди ваксината взимах антиалергичен препарат.Имам и диабет.Ваксинирах се с Пфайзер.Никакви проблеми освен болка в ръката за един ден.Толкова.Само да вметна че Декември 20 дни се борих с Ковид и двойната пневмония.Обещах си че този ужас няма да го карам отново,ако ще 10 пъти да се ваксиниран.Парен каша дуyа.Изтинския вирус е хиляди пъти по-опасен от ваксината.Факт.

79

Аре стига

преди 2 години

FunVax Lecture at the Pentagon ,това е целта на ваксините които пробутват ,но Ислямските фанатици не си и помислят да си правят харакири.

78

Аре стига

преди 2 години

С тези вируси и ваксини.Който иска да се боде,проблема не е мой!Ставате нагли бе ***.

77

Нели !!!

преди 2 години

Хората не са виновни. Вие пишете, че ТОВА е ваксина.