116

Анонимен

преди 2 години

Давате ли писмен и поименен СЕРТИФИКАТ за ваксините си? С гаранция - поне колко месеца и от какво точно предпазват, а може и че няма НИКАКВА опасност да пукясаш... съвсем случайно. Щото като си купуваш ТВ, бойлер или фурна дават писмени гаранции, например 24, 36, 60 месеца.

115

Фарма Далавераджия

преди 2 години

Голямата далавера е че Фарма компаниите сключиха ДИРЕКТНИ договори с правителствата и определени хора от тези правителства са ФИНАНСОВО ЗАИНТЕРЕСУВАНИ ДА ИМА КОЛКОТО СЕ ПОВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИ . Включват се всички възможни начини, дори и заплахи... медии... привилегии за ваксинираните ... възнаграждения за "експерти, професори и математици " .... Ваксините няма да ни убият...е, поне не всички от нас ама ще направят няколко човека във власта БЕЗСРАМНО БОГАТИ .

114

Анонимен

преди 2 години

Здравия разум.

113

Анонимен

преди 2 години

Представете си ваксина толкова безопасна ,че се налага да ви принуждават да се ваксинирате , за болест толкова смъртоносна, че ви трябва диагностичен тест за да разберете че сте болни ..............

112

Лумкайти са!

преди 2 години

"Ваксини" няма, тия чорби, където ги инжектират, не са ваксини. Много ваксинирани умирисаха бъзито, много неваксинирани не се заразиха изобщо. Аз лично не познавам в момента нито един истински болен, а мръсните докточета се тресат от злоба и ярост и искат да се отнемат свободи и права на хора, които са отказали да се поглагат на този експеримент.Това е схема, всичко друго е, но не и грижа за здравето на хората. Ваксина, която получавам срещу подпис, че го правя доброволно, срещу измисле вирус!?

111

Анонимен

преди 2 години

Ама= гнясажии, ние изобщо не се и съмняваме ве, ваксините ви спасяват милиарди животи. Каквото кажете, това е!

110

Анонимен

преди 2 години

Никога ваксина от отровните на бил Гейтс

109

Antvx

преди 2 години

Наглед дългата статия всъщност е много, много кратка: на въпроса за нерешителността отговора е още в първото изречение: "не трябва да има никакво съмнение: ваксините срещу COVID-19 спасяват животи." Ти да видиш, колко ми се иска да съм нерешителен, още 40-50 години...:)

108

Анонимен

преди 2 години

В самото начало на статията признават - почти всеки изгражда антитела, но не взеки, както е митът. Освен това 50% в Япония и 60% във Франция от хората не желаят да са опитни зайчета. Къде отиде опората, че само българите са глупави неверници

107

до147

преди 2 години

И що да не ме лекуват, бе като си плащам здравните осигуровки? Ти си гьона, който подписва декларации с които производителят на ваксината ти се отказва от собствения си бъл.воч. Откозва да поеме отговорност, ако има последствия. Така, че точно ваксинираните не трябва да бъдат лекувани, защото доброволно са си нашибали отровата.

106

Анонимен

преди 2 години

Всеки да си отговаря за себе си. Искаш - ваксинираш се. Ако се разболееш от короната - лекуват те. Не искаш - не се ваксинираш. Ако се разболееш от короната - не те лекуват, защото си разболял още много хора и то нарочно, защото си гьон.Какъв ви е проблема?!----------------------------------------------------Има едно нещо, което са нарича здравна осигуровка.Щом е платено нямаш думата да казваш кой и кого ще лекуват.Като започнеш да плащаш здравните осигуровки на хората тогава ще даваш наклон

105

T

преди 2 години

По 5-6 статии на ден за измислените "ваксини".Ще напишете ли статии за липсата на определени нискомолекулярни хепарини в аптеките в България?! Ще разследвате ли кой е вносител на тези лекарства и какви далавери върти с дефицитите им?!

104

T

преди 2 години

От Изпълнителна агенция по лекарствата дори не отговарят на запитванията. Публикували са фалшиви списъци с аптеки, които уж имат наличност. Брутална наглост и дебелокожие. Докога ще им търпим простотиите.На тези *** ние им плащаме заплатите, за да ни служат. Децата им ядат хляб от нашите ръце.

103

T

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с този измислен ковид и ваксинките около него. Я напишете една статия как липсват елементарни лекарства из аптеките в Bългария, понеже "не се били внасяли" или "няма в складовете". После ще ми говорите, че някой си бил загрижен за здравето и живота ни. Обикалеме от аптека на аптека и не можем да намерим лекарства в тази продънена държава измислена. Всичко е една голяма далавера и лъжа. Писна ми да ви слушам глупостите за ковид и ваксини. Това са лъжи. Далавери.

102

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо европейски онколози съветват България спешно да разработи нов национален рамков план за лечение на РАК. Статията е в капитал! Май и други слухове ще станат реалност!

101

Ваксър

преди 2 години

И БЦЖ (манту) имам, и полиомиелит ваксина имам, и рубеоли всякакви. Скоро си набих и тетанус че обстоятелствата го налагаха. Да де, все ваксини разработвани по 30 и повече години. Аз тая мистерия, covid ваксина, скалъпена за няколко месеца няма да си я вкарам в тялото ако ще и с оръжие да ме заплашат!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането е преброяване на найвните овцеглави и овцемислещи същества с хипохондрични отклонения.

99

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе, глупендър, ваксината теб ли пази или околните?

98

Идеалист

преди 2 години

Хората се питат, защо ни натрапват само генетични ваксини? Защо не предложат и от класическите, в които няма носител на информация за производство на чуждия спайк протеин. Питат се защо се издават паспорти за ваксинация, без да се отчита наличието на имунитет. Ваксинацията изглежда като ритуално убождане за включване някакво съзаклятие или каста. Ваксинацията те прави правоверен и наш човек, но и може да ти скъси живота. РНК ваксините са измислени за лечение на карциноми, да убива раковите клетк

97

Коритаров до 133

преди 2 години

Познай от кой свят ти махам приветливо. Ваксиниран бях.