84

ЗИЛ

преди 2 години

"При стойности на кръвното от 220+ хеморагичният инсулт е "гарантиран" ............................... Спокойно, за щастие човешкият организъм не е толкова кекав. Може да не ви се вярва, но отвреме навреме при спорт, силни емоции и т.н. си удряш 200 горна граница без особени проблеми. После нещата се оправят благодарение на защитните механизми за регулиране на човешкото тяло.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 ВСЕКИ пациент, преживял подобна хипертонична криза подлежи на системно кардиологическо проследяване в определен от лекуващия лекар обем / отделен въпрос е колко от пациентите полагат усилията да посещават кардиолозите си, след като ги стабилизират!/. Проф Балтов няма да ходи на прегледи за да му мерят кръвното, приличен апарат за мерене може да се купи и за малко над 40 лв, а за да се проследи развитието на състоянието му.Други пролетарски съображения имате ли?

82

Грешник

преди 2 години

Нечистата съвест не мори,тя само мъчи! Ако си ,,чист" няма да имаш стойности от 220...

81

?.....

преди 2 години

До Gregory House, MD При стойности на кръвното от 220+ хеморагичният инсулт е "гарантиран"? Какво означава "гарантиран" във Вашия речник - 100 %? Я пак?

80

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже всекиму да ходи за мерене на кръвно и проследявабе до пирогов. Нека така се грижат за всички пациенти, а не клани-недоклани да ги изписват на 3тия ден. И да напомня на бялата мафия, че дните престой по пътека са МИНИМАЛЕН срок. И да напомня, че изписване с пдообрение не значи клинично здрав. Балтов да се оправя, но има доста други бакии за реформиране

79

Само за протокола:

преди 2 години

проф. Балтов е един от водещите ни раменни травматолози. Излекувал е хиляди свои пациенти, в т.ч. - и елитни спортисти. Сега можете да се върнете към любимото си забавление, оплюването. Успех!

78

Анонимен

преди 2 години

Балтов е възпитаник от школата на Баце.

77

oxxx

преди 2 години

докато краде му нямаше нищо

76

Gregory House, MD

преди 2 години

Е а сега кажете че не е симулант!!! При така обявените подробности относно състоянието на Балтов, той трябва вече да е гушнал букета или да е настанен в хоспис.При хипертонична криза с кръвно от 220 в интензивно отделение инсулта ти е гарантиран. И то говорим за хеморагичен инсулт, който е с много по-лоша прогноза от другия, исхемичния (който също никак не е безобиден)!А кажете сега пак, че Балтов не копира цирковите номера на Борисов?Сега очакваме нещо с менискуса му да се случи...

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 Колко кинти е "гушнал" тоя, ако не е тайна?

74

Анонимен

преди 2 години

И ВИЕ АКО НАУЧИТЕ КОЛКО КИНТИ Е ГУШНАЛ ТОЯ, ЩЕ ВДИГНЕТЕ НЕ КРЪВНО, МИ НЕ ЗНАМ КАКВО!

73

Анонимен

преди 2 години

наистина и в затвора колегите му са кадърни и могат чудесно ад го лекуват!

72

ДА ОБОБЩИМ:

преди 2 години

УВОЛНЕН ВЗИМА БОЛНИЧЕН(???) , КОЙТО НЕ ЗНАМ ПРЕД КОЙ РАБОТОДАТЕЛ ЩЕ ПРЕДСТАВИ, СЛЕД КАТО Е УВОЛНЕН, В БОЛНИЦАТА ГО ЛЕКУВАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДОКТОРИ ОТ ПИРОГОВ(???), КОИТО ИНАЧЕ НЕ РАБОТЯТ, А ПРОТЕСТИРАТ! КВИ СА ТИЯ НЕ НОВИНИ? ВЕРНО НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

71

Баче Кико

преди 2 години

В затвора може да си почине доста по-добре и за по-дълго.

70

Анонимен

преди 2 години

СПОКО БЕ, БАЛТОВ, ОЩЕ НЕ СА ТИ ПОВДИГНАЛИ ОБВИНЕНИЕ! ТОЯ НОМЕР ТОГАВА СЕ ПРИЛАГА. ПИТАЙ КОЛЕГИТЕ СИ МУТРИ И НАЧАЛНИКА СИ БОРИСОВ, КОЙТО ЛЕЖА КАТО СТАНА НАПЕЧЕНО СЛЕД ПО- ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ.

69

до българин

преди 2 години

И при това професор да се остави да вдигне 240????? На 38 вдигнах 170/110, а преди това беше ниско. После хапчетата и вече пенЦия продължавам. Че и апарат за мерене имам даже, ти да видиш.А професорът разбрал чак когато вдигнал 240. Сега 20 дни болнични. И да оди на контролен всеки ден да му мерят кръвното.

68

ББ

преди 2 години

Айде, крадеца бързо да се възтановява и да налазва нови схеми...Ей, колко за крадене има у тая държава ако знаете.

67

НИЕ

преди 2 години

Нищо му няма на този КРАДЕЦ!!!!!!!!!! Притеснява се че ще му вземат парите които е крал това е!!!!

66

Dtrumppp

преди 2 години

Да се маха тоя- продажна корумпирана ***, заради такива като него здравеопазването ни е плачевноВместо той да е инициатор за промяна- той краде повече от ббМрьсна крадлива помия..

65

Анонимен

преди 2 години

Съсипахте здравната политика и работещите медици. На ниски заплати, ами след като има пътеки, и трябва да функционират болниците, кво да се прави... То с тея заплати работи ли се