104

Анонимен

преди 2 години

До до 109 Никакъв друг факт, освен факта, че сляпо се доверявате на журналистически писаници, не приведохте....Жалко - но факт!

103

Сата НАТО

преди 2 години

Вярно е, че като бивш гребец може и да може да издържи на 240 горна граница. Но не вярвам да вдигне 240 от нищо. Човек с нормално кръвно като дигне 160 почва да чувства дискомфорт и огива на лекар. За да стигне до стойности като 180-200, трябва доста пъти да е вдигал 160, тоест щеше вече да е картотекиран хипертоник на хапчета. Доста се съмнявам в това 240, той трябва да е беснял истерично с тия 240.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 Сигурен ли сте, че можете да цитирате поне един мой "епитет"? Знаете ли какво означава думата?

101

Честен

преди 2 години

17 дни remain.

100

до 109

преди 2 години

Господине, когато фактите говорят и боговете мълчат.Мога да Ви подвадя още бая други нелепости изречени от Балтов по темата.Същият говори предимно политически по казуса, а не изхождайки от общоприетата медицинска логика.Във вашето изказване също има осезаем политически привкус, което още повече олекотява позицията ви.Ай със здраве и да не си сваляте маската дори когато се къпете.

99

Анонимен

преди 2 години

До 111 Като нямаш обективен аргумент срещу твоя опонент е по-добре да не коментираш, вместо да ръсиш каруцарски епитети.

98

анонимен 103

преди 2 години

До: анонимен 105 Оценката си правя въз основа на обширни интервюта с много лекари от различни специалности по темата за пандемията, мерките и ваксините. Някой може да ме упрекне, че изваждам тенденциозно думи от контекста.По обективни причини е невъзможно да цитирам цели интервюта.Само питам: На кого да вярвам? На инфекционисти и вирусолози, които ми казват че маските са почти безполезни, или на травматолози и коремни хирурзи които ме уверяват че и до тоалетната трябва да ходя маскиран?

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 Пак, вместо смислен отговор, освободихте стомашни газове? Съчувствам Ви, че само това имате в главицата си....

96

анонимен 103

преди 2 години

Въз основа на цитати:"Едно от нещата, за които апелираме, е носенето на маски, въпреки че сме се ваксинирали и преболедували. Това неносене на маски може да доведе до заразяване на хора, които са по-беззащитни", каза проф. Балтов."Проф. Асен Балтов, травматолог"Когато говорим за коронавирус, тя (маската) и след първата минута няма да е ефективна. Защото не може да ограничи вируса, не предпазва херметически. Снижава риска, но не може да предпази."д-р Трифон Вълков, инфекционист

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 Знаете ли, оценките за нечия компетентност, основани само върху едно-единствено изказване, при това - често препредадено от журналисти и извън контекст, не са моята област. Така съдят основно пенсионирани деятели на славната БКП. Продължавайте с дейността си, другарю, удряйте по класовия враг де и където го намерите!Успех!

94

Анонимен

преди 2 години

Те ти едно изказване на Балтов : "Беше абсолютно недопустимо да има хора, които твърдят, че при коронавируса има стаден имунитет. Това не е *** грип. При него няма стаден имунитет и няма как да придобием такъвВсеки който твърди, че няма стаден/обществен имунитет при заразно заболяване е или кръгла нула във вирусологията или откровен лъжец.Сам си избери какъв точно е Балтов.

93

Анонимен

преди 2 години

До 104 Не се съмнявам, че ти като спортен тип вдигаш и 360 кръвно без проблем!Стига да има апарат който да го отчете, че ще счупиш стрелката!

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 Бихте ли обяснили въз основа на каква Ваша екпертиза определяте проф. Балтов като "кръгла нула във вирусологията"? Та, да чуем?

91

Анонимен

преди 2 години

До човек Докторе, докторе......вдигал си 180 и си щял да мреш? Възможно е, това не е терминална стойност, но все пак някои хора умират и при нея. Проблемът ти, самозвани експерте, че не знаеш нещо есенциално - хората са различни. Някои *** при 180, за други / особено тренирани спортисти/ краткотрайни стойности от 250 не са проблем. Е, Балтов е на 55, бивш гребец и много пъти се е тествал при подобни нива. Не е никакво чудо, че е оцелял. А ти продължавай да си все така т.ъп, никому не пречиш!

90

Анонимен

преди 2 години

До: номер 72 (Само за протокола:) Именно! Сам го каза! Може да е много добър травматолог, но във вирусологията е кръгла нула! И това си пролича от неадекватните му изказвания за пандемията! Досущ в стила на коремния хирург "Яко ще мрeте!" Аз често задавам като пациент на лекари подвеждащи въпроси. Некадърните се надуват и почват да ми развиват теории. Истински добрите лекари ми казват: "Не мога да ви отговоря, в тази област не съм компетентен!"По това ги различавам!

89

човек

преди 2 години

До: номер 97 Бе аре не ме поучавай, вдигал съм 180 кръвно и щях да умра, тоя вдигнал 220 и му няма нищо??? Това да не ти е като да вдигнеш 220 със джипката по магистралата!!!

88

Анонимен

преди 2 години

До Чичо Скъпи Чичо, пропуснал си да споменеш две неща: 1. Това е годишната му заплата. 2. Това е БРУТНАТА заплата, а не чистата й стойност. Да обясня за ментално затруднените тук: брутна годишна заплата от 76 691 лв означава около 6 390 лв месечно съзнаграждение / преди облагане/. След облагане сумата е някъде около 5 300. Който мисли, че това са лесни пари - нека ходи да оперира тежки случаи в Пирогов всеки божи ден, барабар с останалите грижи по болницата. Успех, лузъри!

87

Анонимен

преди 2 години

До Чичо ти видя ли я или на Женския пазар ти казаха. Учил е,професор е ще получава. А пр..ос,,таците ще мизеруват пред Пирогов като дойде вълната.

86

Анонимен

преди 2 години

Добре де,какво толкова го е уплашило,та е вдигнал кръвното?Дали пък нещо не е прегрешил,а?

85

Чичо

преди 2 години

Заплатата му е била76 691лв.