11

Зайо Байо

преди 2 години

Това ли ще е опрадванието да ни натресат новата тройна коалиция БСП, ИТН, ДПС. По добре отново на избори отколкото такава отровна комбина.

10

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах за кои всички от коя система ще са катастрофални.

9

Prima

преди 2 години

Няма да има. Радев не иска 2в1. Става неизбираем. Ще прави, ще струва, но чалгарите ще са принудени да направят някаква пародия на кабинет. Сметката ще я платим всички ние, които живеем в тази държава. На миячите на чинии и дупета на стари баби на Запад не им дреме. Те ще си слушат Куку бенда и лятото ще се напият веднъж на Слънчака. Оттам нататък, не им дреме какво става тук.

8

Щерю

преди 2 години

На фигуранта Радев не му отърва да има трети избори...

7

Анонимен

преди 2 години

Що бе, кво му е лошото на трети избори? На нас не ни пречи. Даже ще е много добре ако направим редовния мандат на правителството по 3 месеца. Така който и да управлява няма да се заседява много и ще гледа да свърши по някоя работа даже, за да се представи добре щото ще знае, че не му е сигурно местенцето и не може да се окопае.

6

Не си представяй

преди 2 години

колега (5) какво се случва на персонал по морето, щом си поиска неплатената последна заплата.

5

Асан

преди 2 години

А дано да изпукат всички партизани :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Приготвяйте 82 милиона и да правим избори.

3

Анонимен

преди 2 години

Вече почнаха с номерата. Да влизат и излизат нацупени от парламента. Представям си какво ще ми се случи на мен, ако изляза с бодра стъпка от работа, защото не съм на кеф нещо. Просто по-добре да не се връщам. Но явно някои хора им е чужда думата дисциплина и особено думата работа. Те са над тези неща.

2

ДС-ти ноември

преди 2 години

СиДСтемата дори преДСрочни избори не я бърка.

1

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка!