31

Глухи и слепи разбра

преди 2 години

Радев бърза, защото има депеша от САЩ - Северна Македония в ЕС и обръч около Русия. Троловете лъжат бабите, че Радев е проруски настроен за да му осигурят повече гласове от БСП.

30

Ха-ха-ха

преди 2 години

Оказа се, че без ГЕРБ е много, много по-зле.

29

не се притеснявай

преди 2 години

До да ви е честитоТези "партии на протеста" са гола вода!Бойко можеше да ги измие с една водоноска,и до там!Обаче краварите не дадоха!Сега ще ги остави сами да се издънят!Цирка предстои!Между другото е интересно,какво ще поискат пак да си купим от тях за поредните няколко милиарда!?На краварите им харесва някой да им дава пари!

28

Лято 2021

преди 2 години

Според политолозите и социолозите, изборите за президент ще са катастрофални. Те ще са третите само за тази 2021 г. Честито на политическите лидери и техните финансови експерти като Данчо Ментата, Кирил Ананиев и останали портфейли на мутрата от Банкя.

27

Dinosaurus

преди 2 години

До До23 Не, но имаше МНОГО ПО_ГОЛВМА ПОДКРЕПА, структури, опит. Сега много баби, хилаво бебе, ако въибще незрелите чалгари родят нещо. И не забравяй, тези напъни са ЗА НАША СМЕТКА!!!

26

До23

преди 2 години

А кабинета на герб и патриотарите много принципен и прозрачен ли беше?

25

Анонимен

преди 2 години

Какво може да се промени в главите на пpocтите хора за 3 месеца, че да има друга конфигурация в парламента? Абсолютно нищо... Само голям глад е способен да предизвика катарзис.

24

Нека има

преди 2 години

Избори до дупка аааааа!

23

Анонимен

преди 2 години

Единствено народа и в частност избирателите са отговорни (виновни) за сегашното състояние на държавата. Ако хората имаха достатъчно разум никога нямаше да се получи тази конфигурация... ГЕРБ и всички останали (срещу ГЕРБ). Пpocт народ = слаба държава.

22

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Патеричоците - говорители на ГЕРБ основателно се притесняват от трети избори - то вторите бяха катастрофални а третите ще са разгромни за ГЕРБОШАЙКАТА. НО Е НЕОБХОДИМО ЕДНО ДРУГО НЕЩО - ДА СЕ ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО, В ХОДА НА КОЕТО ДА СЕ ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА НА ДОКУМЕНТАЦИЯТА ОТ ИЗБОРИТЕ ПО ЦВЕТАНОВСКИ - ИЗБОРНИ ПРОТОКОЛИ И БЮЛЕТИНИ, ДА СЕ ВИДИ ЗА ПОДПРАВЕНИ ДОКУМЕНТИ, ФАЛШИФИКАЦИИ, КАК ТАКА ПО ПОЛОВИН МИЛИОН БЮЛЕТИНИ БЯХА ОБЯВЯВАНИ ЗА НЕВАЛИДНИ И ПРИ БАЙ СТАВРИ...

21

Завист и наивност

преди 2 години

Българинът е завистлив. Показаха му две снимки с малко пари и той подивя. А всеки, сложен до кацата с меда се изкушава, по цял свят. И Саркози съдиха и Нетаняху. Това наистина не е ключово. Важното е да може да се свърши работа. Да върви държавата напред. Българинът е наивен. Вярва, че ще намери момини сълзи, отишли там да работят за ползу роду. Такива има само в приказките и лозунгите на7/8. Това, което му готвят - безпринципен кабинет, неясно на каква база, освен пазарлък ще е невиждан грабеж!

20

House M.D.

преди 2 години

Що бе, неуважаеми другарю Стефанов? Нали това е демокраДцията? Народът ще се произнесе отново, ако е необходимо.

19

да ви е честито

преди 2 години

Вълната от емоции притъпи мисленето на много българи. Отново настъпихме мотиката, тъй както при Радев и сега си ближем раните. но вече е късно. Отново успяха да разделят народа. Една голяма част от хората, които гласувахме за ГЕРБ, ежедневно сме обиждани, охулвани от една хунта, наречена партии на протеста. това не са партии, а секти на които е добре платено. Това са хора без ценности, арогантни, зли и нищо добро не ни чака.

18

Ц

преди 2 години

Ц, няма да са пагубни за всички. За нормалните българи няма да са. Затова Радев толкова го е страх от такива ... :))))))

17

Колоси

преди 2 години

Ау, това с изтърсеният запис с кабинет-ултиматум не било пълен гаф, ами лакмус на общественото мнение?! Какви колоси на мисълта имало в итн! Че даже да си подготвил записа под надслов господар съм и съм боК, като видиш, че за да управляваш трябва да събереш още 4 партии, не им ли светна ламБата да дадат назад? Ама то трябва и акъл, не става само с ядене.

16

Анонимен

преди 2 години

Катастрофални ще са за някои. ИТН ще изпадне назад, а ГЕРБ ще дръпне напред! Затова са "катастрофални".

15

Анонимен

преди 2 години

И стига сте повтаряли Радев, Радев, Радев....Той си върши работата, каквато му е отредена от конституцията.

14

Анонимен

преди 2 години

Никакви избори повече! Хващайте се на работа и спрете да ни занимавате с глупости.

13

Анонимен

преди 2 години

Как няма да поканят БСП и ДПС като нямат мнозинство!Някой ги подучи да свалят гарда!Уж партии на протеста,а стана партии на всяка цена да сме в НС и да управляваме.

12

Анонимен

преди 2 години

До вдигната завескаДа се махат!Нямат място в НС!