3

Време е за шоу

преди 2 години

Камуфлажните консултации за пред медиите почват. Реалните са били при Ахмед Доган. Клоуните не искаха дори да протестират с омразните БСП, но сега ще управляват с тях, бяха на два различни бряга, а сега се канят по срещи. Толкова нагло бяха измамени чалгарите, но пък те подсъзнателно си знаят, че са наивни и ограничени хора.

2

Анонимен

преди 2 години

Как беше на диванчето при Ахмет . Черпиха ли те с турско кафе и кадаиф вчера. Какво му обеща на турчина срещу гласове за Слави . Да му подариш Кърджали за още 4 години. Ходиш по тъмни доби сам да нете видят а. Скапан продажник.

1

Анонимен

преди 2 години

Новият зам.-шеф на Парламентаот ДПС: Васил Левски е бандит,нарушаващ османски закониМукаддес Налбант е скандално известна с доклада си, в който пише, че Васил Левски е бил закононарушител в Османската империя, която изпълнявала задълженията си.Налбант е бивш заместник-министър на образованието от квотата на ДПС, която искаше да бъдат цензурирани уроците за Христо Ботев и Иван Вазов. Днес Налбант отново е на висок пост, като заместник-председател на Народното събрание.