17

пияница мистик

преди 2 години

Добре че прочетох тази статия, за да си направя извода никога, ама никога да не годя в този град от селски тип в северна България :))) 9000 човека, тоест не човека, а комуниста население и БСП всеки път печелило там. Представям си каква разруха е и колко дрЪти комунисти има там :)))

16

ООООХ...

преди 2 години

АМА ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ ТЕЗИ ГИ ПРАВИТЕ КОМУНИСТИ НЯМА ТАКИВА ОТДАВНА - ТЕЗИ НАТЕГАЧИ ЗА ВЛАСТ А КОРНЕЛИЯ ВСИЧКИ Я ХАРЕСВАТ ЛЕЧЕВА ЛИ ДА СЛОЖАТ ОООХ ИМА ТОЛКОВА *** ХОРА ВСИЧКИ СТАРИ ОТ БСП КАТО НЕ ГИ НАПРАВЯТ ДЕПУТАТИ И ЗАПОЧВАТ ДА ЛАЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИ САЙТОВЕ А НЕ СМЯТАТ ЧЕ НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ ЗА БСП ДА ИМА ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ САМО ИСКАТ

15

Майчините домове

преди 2 години

Каспичан, Курило в едно с Горна, Долна и Средна баня подкрепят всяко (*** дума) таковата де, следователно и раждаемостта подкрепят

14

Лаик

преди 2 години

А Николай Василев се оплакваше от ""приятелски огън""........ Тук да видиш ти - залп след залп / само крайцера""Аврора"" не участва все още /

13

Анонимен

преди 2 години

*** обеща веднъж, че ще си подаде оставката - неудържа на. Направи "голяма" коалиция 14%. Но комунист дава властта само с кръв. Да се сбият с Лечева та малко цирк да гледаме!

12

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха създали ИТН, БСП щеше да победи на изборите, твърде е възможно да са създали тази партия, за да не вземе БСП властта или поради техни си причини за крадене.

11

Анонимен

преди 2 години

Сакън, нали ще ходи да д,,,,,а в събота чакайте да видите колко ще изработи пък тогава

10

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакво ми натискаш минус, на изборите се видя, определена група работят за това , БСП да не получи власт, въпреки, че реалната опозиция беше точно БСП, умишлено(!!!) се прави, но БСП не трябва да се отказват , а това да ги амбицира да работят в различни направления и по всякакви начини за партията си и вдигане на резултата!

9

Тц, тц

преди 2 години

А Трифонов е поканил Нинова на разговори?!Тази, която беше нарекъл НИКАКВА:-))) Сигурно е претърпяла катарзис..

8

Тц, тц

преди 2 години

А Аврора даде ли залп?

7

Анонимен

преди 2 години

До ДО БСПНинова е принципен човек , добра лидерка е,има и добри идеи,добра програма и за населението, но всичко се дължи на странични фактори, вината не е в хората на БСП или Нинова, а други се опитват да не допуснат БСП до властта !

6

ДО БСП

преди 2 години

Пичове и Пички - Корлнелия е под вода .Най-слабия Лидер на БСП .

5

Анонимен

преди 2 години

БСП е добра партия , не плюйте по собствената си партия!

4

Анонимен

преди 2 години

Нинова не е харесвана от гербаджиите, а не от бесепарите , но неуспеха , не се дължи на Нинова, а на странични фактори, но ако искат , все пак може и да сменят Нинова, но едва ли това е причината, трябва всички да започнат да работят за партията си по различни начини, да се договарят и с други партии, ако това ще им донесе упех и покачване на резултата.

3

дедо Ви

преди 2 години

Лечева,....що чак сега.....????

2

Анонимен

преди 2 години

Проблема не е в Нинова , а Лечева е човек близък на Първанов, проблема е , че троловете ви смазаха навсякъде из нета от години насам! Трябва да работите за партията си, да привлечете и бизнесмени с възможности,които да ви подпомогнат.

1

Асан

преди 2 години

Утре и Полски Тръмбеш :)))