22

пияница мистик

преди 2 години

Аз за 12 години управление на ГЕРБ видях само, че имаше една стабилност и плавно покачване на стандарта на живот в България. Видях също и че държаха комунистите далеч от хранилката и те освирепяха тотално от глад и злоба. Не знам защо постоянно се втълпява, за някакво сринато обществено доверие, корупции и кражби, като няма нищо налице. Ни един няма от ГЕРБ да е привикан в съда с дело за каквото и да е. И ето накрая какво стана - ПЕТОРНА КОАЛИЦИЯ начело пак с комунисти и ДПС, че без тях не може

21

вдигната завеска

преди 2 години

без ГЕРБ всички чакат и искат постове !

20

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Маските ВЪН от парламента и магазините !!!Щом НЯМА араби, не.г.ри и китайци НАБЛИЗО, НЯМА и кой да те ЗАРАЗИ с вируси...Нека да МАХНАТ маските за българи в България, да НАКАРАТ всички чужденци да ходят АБСОЛЮТНО навсякъде по улиците, с маски или с торба на главата, за да НЕ ни заразяват... И да видиш как в цяла Европа СЪЩО ще МАХНАТ маските !!

19

Анонимен

преди 2 години

25 Да зачерктнеш втората по големина политическа сила, която е на стотни от първата, както и нейните избиратели, е политическо варварство и политическо самоубийство. ГЕРБ не е БКП, 22 юли 2021, не е 9 септември 1944. България е европейска членка, а ГЕРБ е европейска партия, представена в ЕП и членка на ЕНП, най-голямата европейска партия на богатите в ЕС. ИТН действат с методите на БКП, върнаха страната в комунизма.

18

Анонимен

преди 2 години

21 Много сипроЗд, каквито са всички от ИТН и техните фенове.

17

АНОНИМЕН

преди 2 години

По-големи фурнаджийски лопати от тези чалгари май до сега не сме имали.То и Боко често си променяше мнението и решението,но тези са просто за Гинес.Както искаха никой да не им влияе,така изведнъж са готови на всякакви влияния.Най-екзотично ми звучи комбинацията БСП/ДБ/ДПС.За пребоядисаните,пардон,преименуваните мутри няма да говоря.Те са като про-сти-тутки-съгласни на всичко.

16

Анонимен

преди 2 години

17 България няма време за политики "дай и на мен едно кръгче". Тази политика е пагубна за посткомунистическа държава, която при това още не се е отърсила от комунистическата върхушка. От петата руска колона, за съжаление. Тя винаги ще спира развитието на България.

15

Анонимен

преди 2 години

Да зачерктнеш втората по големина политическа сила, която е на стотни от първата, както и нейните избиратели, е политическо варварство и политическо самоубийство. ГЕРБ не е БКП, 22 юли 2021, не е 9 септември 1944. България е европейска членка, а ГЕРБ е европейска партия, представена в ЕП и членка на ЕНП, най-голямата европейска партия на богатите в ЕС.

14

и т.н.

преди 2 години

ИТН сега се учат на държавни дела. Явно нямаха представа с какво се захващат. А съм ЗА да им се даде шанс. Избирали сме толкоз бклци като Костофф или бат Сали - защо да не дадем шанс на почтените и добронамерени ИТН?

13

Умен българин

преди 2 години

Петорна коалиция от престъпници, качена на главата на мъдрейшия бг народ. Те, цените вече хвърчат, а на зима ще е весело!

12

Доктор

преди 2 години

Чалгаджията има да изплаща жесток борч на съдбата за озлочестените от неговата злъч българи! Проклели са го стотици достойни българи. Е, каквото си посял, това ще ядеш. Чалгарят още не е усетил какво му е отредила съдбата - за опростачване на цял един "такъв народ" разплатата е доста тежка!

11

Ива

преди 2 години

С дългия не се знае какво се случва.Трагедията с тази неизлечима болест е голяма.Престъпление е да лъжеш и употребяваш хората.

10

Реалността

преди 2 години

Очаквания за преговори? И кой ще води тези преговори - колхозника Тошко и пудела Филип Станев ? Тошко Африкански е примитивен *** , а Филип Станев е точно пудел, с подходящатаа си прическа. Ами, от ***.ак няма как да излезе Брад Пит. По-големи смешници от тези двамата няма в Европа и те щели да водят преговори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Голем виц , как' Сийке!

9

Анонимен

преди 2 години

Преговорите са димна завеса. Правителство, ако има ще е за няколко месеца, докато се оакат и откраднат някой и друг милион.

8

Хехе

преди 2 години

Нима някой има очаквания от хора като дебелото репортерче АлаБалаБанов?

7

Мария

преди 2 години

Едно дебело голямо лай..о с огромно самочувствие без покритие.Сложено за калабалък и да привлича глупавите.Стратегия на хиените

6

USA

преди 2 години

БОРИСОФ ВЪРНИ КРАВИТЕ ШТИ ИЗЯДАТ ТИКВИТЕ !

5

USA

преди 2 години

ГЕРБАЖИЯ МУН ЧО МОЕ И А СЕ ОСАКАТИ С КЛАВИАТУРАТА !

4

Асан

преди 2 години

Никакви очаквания !Гласувайте за Славчу че отиваме на трети избори и ще артисате :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Пал.човци