283

До 310:

преди 2 години

Оставка искана от *** на Тиквата, ти си изперкал напълно.

282

Анонимен

преди 2 години

Оставка Радев!!!

281

Анонимен

преди 2 години

Помня държанието му,по времето на ГЕРБ и Борисов! Виждам го и сега завалията!-:) Увесило е носле момчето с червената вратовръзка!-:))Усеща,че подчинените му във ВСС ще го пазят до време! После,ще има.Строй се,преброй се! И на края СВОБОДНИ СТЕ ОТ ВСС!-:))

280

Анонимен

преди 2 години

Жалки комунисти! Искаха в прокуратурата да правят преврат, за да завземат и тази власт! Защото им е много необходима да си правят врътките! Да, ама не! Наесен изриваме радев с все всичките животни от НС! Излагация за Бг. В детската градина не се държат така! Парите на олигарсите изгореха, тва е! Хващайте самолета и при главния поръчител в Дубай!

279

Бонго Бонго

преди 2 години

Бравоооо!Бумеранг към Стоилов и Радев, долу!!

278

Анонимен

преди 2 години

ДъБъ -- партията на ПрокопиевМанолова -- партията на БожковСлави -- ДПС и Радев

277

Анонимен

преди 2 години

Каскет, имаш 150 гестаповеца. Вкарай толупа, цацата и прасето в кауша и ще те оставят на мира. хахах

276

Тъпо копеле си Радев

преди 2 години

Няма да избегнеш народното отмъщение -- противен зелевн чорап

275

Анонимен

преди 2 години

Оставка на янаки, радев, христо иванов, лозанов и компания, прикриващи престъпленията! Гешев напред! Извади мръсните ризи на комунистите! Те ли са над закона!

274

Не оправдахте

преди 2 години

Парите на Божков, Прокопиев, Баневи и всички останали подсъдни, купиха само 8 гласа от ВСС.Разтворете повече кесиите престъпници

273

Анонимен

преди 2 години

Гешко е ЛОЯЛЕН към ГЕРБ!!!!

272

Както гледам

преди 2 години

Това е пикът на Протестърите -- от тук все надолу, и ако има правителство то няма да изкара и6 месеца.Радев Гешев остава, а теб те чака затвора руско ***.

271

Анонимен

преди 2 години

А какво ще стане с дисертацията на Гешев?Май нещо дипломата му за Вишу по право се оказа невалидна.

270

Подлогата Янаки

преди 2 години

Шамар за това недоразумение Янаки -- това което иска е недопустимо.И този човек преподава в СУ. Срам - толкоз могат креатурите на БСП

269

Анонимен

преди 2 години

Ноя верно е като султан..Обзаведоха му вила, пази го преторианска гвардия, а вечер жена му цъка на пилона частно представление..

268

Помнещ

преди 2 години

Последната " бастилия" на политическа партия ГЕРБ е и остава за сега е Гешев! Назначен като Глав Прокурор от Борисов по лични негови причини слизайки от властта,да им кой да го пази от закона,преследващ го по закон,като бивш управлявал! От 2 години,той се намесва когато ГЕРБ нагазва лука! Парламента е този,който ще го свали от власт! Това малко човече,е седнало на един Голям стол в държавата ни! Няма моралното право да е там! Ще има справедливост!-:)) Въпрос на малко време ще е само!

267

ДедоПенс

преди 2 години

Аз стигнах до един простичък изводНито от главен прокурор, нито от бюро за защита, нито от ДАНС, нито от НСО, нито от ВСС имаме някаква нужда, то май и от парламент нямаме нужда

266

У бре

преди 2 години

Чакам вече близо година Промяната.От няколко месеца насам се промени цената на бензина,тока,топлото..В парламента промяната е, че се върнаха "променени" Дончева, Манолова,Капон.Промени се правителството - дойдоха "променените" Рашков,Стоилов,Кацаров. Климатът също се промени - или наводнения,или торнадо, или градушка или горещини от които не се диша.Нещо не ми харесва тази Промяна, ще я сменям..Скоро!

265

Анонимен

преди 2 години

Каскета има 150 пазванти да го крият от народната либов.

264

gosho

преди 2 години

pilota ne moe zaspa