303

народа очаква

преди 2 години

Скоро Бойко Рашков трябва да бъде изправен пред прокурора и да даде обяснение за начина на придобиване на 19 имота. След това на ред е Бай Ставри да вкара Рашков във правия път.

302

Анонимен

преди 2 години

Гешев е активирал спугите от бюрото да пишат за него, иначе няма заплатки и нищонеправене

301

Добре де,

преди 2 години

Някои искали смяна на Гешев. Как трябва да стане ? По закон, или под натиска на улицата? Казаха ви, че по закон не става. Остава уличния натиск. И дали ще гледат на тази държава? Като "правова" ли?

300

Анонимен

преди 2 години

Тpoляка на Чорапа, вече не е много екзалтиран... Спука гума... Още много време ще ви дразни Гешев...

299

ПроСоТо

преди 2 години

До Бонго Бонго ..малей!..Бива ли да си толкова лют/А..?..Да не погрознееш от толкова злоба,ей!...Не че сега си "Мона Лиза" или Ален Делон на младини,но все пак.../здравето преди всичко!/

298

Анонимен

преди 2 години

До 323 Там е проблема,че никой не се страхува от Гешев! Гешев се страхува от Истината!-:))))

297

ОНЗИ

преди 2 години

ОСТАВКА ХА.Й....ДУ.. Ц..И!!!

296

Анонимен

преди 2 години

Понеже Янаки преподава в СУ, Слави си търси юпита от чужбина! Щот янакиевото преподаване е неграмотно, като искането срещу Гешев!

295

Анонимен

преди 2 години

Абе, защо толкова ви е страх от Иван Гешев?

294

анонимен

преди 2 години

Много добро и разумно решение.Трябва да има разделение на властите и изпълнителната няма как да се меси в съдебната.Особено такива екземпляри като Рашков не трябва да припарват до какъвто и да било вид управление,противопоказно му е.Жалко е,че Янаки Стоилов,който изглежда балансиран и свестен(въпреки своята принадлежност към БСП) се подведе по акъла на Радев и Рашков.

293

Анонимен

преди 2 години

Освен Гешев,че ще падне от власт,още един другар трепери в момента в държавата ни.др Борисов! Падне ли Гешев,в лицето на Новият Глав прокурор.Закона ще го потърси в Банкя като бивш управлявал!!!!-:)

292

Някой си

преди 2 години

Нещо много се " активирахте" пак Герберчета? Болна тема а? Отнасяща се,за Глав прокурора ВИ?!-:) Загубен е,ако още не го е осъзнал! Нооооо... Мисля че е в час със случващото се ,и най вече,това което следва!-:)))

291

ХорхеИгнасиоПловдив

преди 2 години

Мда, нормално, ще трябва да мине някоя и друга година докато се изкоренят плевелите на тиквата. Когато разберат че няма да се върне на власт ще се опитат да пробият на друго място и тогава може да бъдат подсечени.

290

НЯМА СПОР!

преди 2 години

При новия световен ред главният прокурор остава на поста си, а националните предатели, които поискаха освобождаването му отиват зад решетките, заради класифицираната секретна информация, открита от Гешев в кабинетите на съветниците на Радев. Всъщност Иван Гешев е един национален герой.

289

Анонимен

преди 2 години

От 30 години ги слушам .Колкото е по - силно , викането толкова лъжата е по - голяма .

288

Бонго Бонго

преди 2 години

Още чакам справедливост за гибелта на пилота ни и "самоубилият се" сержант.Радев, истината искам!!!

287

българин

преди 2 години

Ще има РЕСТАРТ в прокуратурата и най вече във ВСС! В това не се и съмнявайте!-:))) Някакви там,бетонирали се за години,и мислейки си,че са Несменяеми??! Да бе!-:) На всичките в момента там,им треперят мартинките! Прекрасно знаят,кого и как " защитиха"!-:))

286

Бонго Бонго

преди 2 години

Радев, можеш да излезеш от президентството, то не е твое, а ти си наш слуга и ти казваме: УВОЛНЕН СИ!ПЛАНОВЕТЕ ТИ СА СТРОШЕНИ!!И С ТОЗИ ОТГОВОР НА БЪЛГАРСКИЯТ СЪД ИДВА РЕСТОТО. ГЕШЕВ ОСТАВА, СЪДИЙСКИЯТ СЪВЕТ ОСТАВА. ИДВА КРАЯ НА МАНДАТА ТИ И ЩЕ ИМАШ СОЛИДНО ОБВИНЕНИЕ *** ТАКЪВ. БЕЖ В АСКОВО.

285

Анонимен

преди 2 години

До 311 - то пък за вас всички са ***! Нещо ново няма ли да измислите или няма акъл за повече! Долу Радев - крадец, шпионин, разединител, поръчител, нарушител на конституцията!

284

MaйMyнaтa

преди 2 години

Жалко, агонията на eднoклeтъчните медуэи искащи промана....още не е пълна