323

Анонимен

преди 2 години

Тези *** от ВСС нямаше да ме учудят и ако му бяха дали медал на каскета! Нагли ояли се типчета, прислужници на ГЕРБ... Години наред си разпределят парите за премии на съдиите и най-безцеремонно си въртят там някакви далавери, вместо да се занимават с това, за което са назначени - да управляват съдебната система по справедлив начин

322

Анонимен

преди 2 години

Радев е в шок, чака го тюрма.

321

Анонимен

преди 2 години

Айде появиха се пияните в тоя блог! Пишете грамотно и не сме кьорави

320

USA

преди 2 години

До народа очаква МНО ГЕРБАЖИИ У КОФАТА ДНЕС !

319

USA

преди 2 години

344 ЗА ТЕБЕ Е АИДЕ СЕ ОСФОБУДИШ И ЛЕГИ А СПИШ !

318

Анонимен

преди 2 години

Радев да бъде съден за оронване на престиж на Бг! 4 години нищо не свърши! Една година вдигна юмрук, та го видяхме че ходи в президенството поне уж на работа! Протести, хушиганства, защита на престъпници, криза, избори, машини, втора заплатка на Деса откъде! Всичко да плаща и да си ходи!!! Червено влечуго

317

USA

преди 2 години

ТИКВАТА МИЛЬОЦИНЕР ОСТАВА ?

316

Анонимен

преди 2 години

Халваджиятя за бозаджията ! Някой очаквал ли е нещо друго от ВСС ?!

315

Мунчо

преди 2 години

А бе Яначко. .. А бе комунистически цирей такъв...Къдя одиш на коня в краката. Хубаво те бяхме изритали в гладните години, откъде се пръкна пак, бе..... Ей, като троскот си.... като *** си, няма отърване от тебе..... И " Днес", не трийте коментариите на суверена, защото суверенът ще ви изтрие....

314

Анонимен

преди 2 години

Гешев държи радев с доказателства! Трепери комунистическия цирей сега! И до есента все така ще става! Щом има вой, има и голяма лъжа там! Не случайно гешев пита конституционния съд за тълкувателно решение дали може да ми вдигне дело, докато е на пост! Отговорът беше не! Така че само имунитета го крепи! Но затова ли даде 85 милиона за машини! Страха е по силен от тока!

313

Анонимен

преди 2 години

Уронване на престиж ако е основание за прекратяване на мандата на главния прокурор...

312

РАДЕВИСТА-СТАЛИНИСТА

преди 2 години

РАДЕВ ВДИГНА ЮМРУК, ЗАЩОТО СЕ ОБЪРКА ЧЕ Е СТАНАЛ-ЧЕ ГЕВАРА.....ДЕТСКАТА МУ МЕЧТА ОТ ВОЕННОТО УЧИЛИЩЕ...... - ЗАТОВА ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ЖИВЕЕ НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА..??............... ДЕТСКАТА МЕЧТА НА ПАРТИЗАНСКИТЕ АБПФК.............ХА ХА ХА.......И ДНЕС ПАРТИЗАНИТЕ СА.... :ДБ/ИТН/БСП/ДПС/***...... ПЕТОРНА КОАЛИЦИЯ.... .

311

Анонимен

преди 2 години

Президента вдигна юмрук, защото трепери за собствената си свобода! Извършил е куп нарушения и престъпления! Иска да завземе цвлата власт, а това не му е работа! Той е с представителна функция, а нищо не е способен да представлява. Имаше една среща миналата година в естония и го изгониха под предлог, че има ковид! Радев = 30 години назад! Оставка!

310

Анонимен

преди 2 години

до 337 Беше ЮМРУК! А не " юмруче" Гербере! Президента законно ОБЕЗКОСТИ МУТРАТА БОРИСОВ! Ред е на пазвантина му Гешев! Това вече,ще го стори парламента!-:)) Въздуха в България,е почти чист! И скоро ще стане,напълно чист!

309

ПАРТИЗАНСКИЯ ГЕНЕРАЛ

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ.... КОГАТО ПРЕЗИДЕНТ ВДИГА ЮМРУК СРЕЩУ ЗАКОННО-ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО, СРЕЩУ ЗАКОННО-ИЗБРАН ГЛ. ПРОКУРОР, СРЕЩУ БОЛНИЦА"ПИРОГОВ", СРЕЩУ ВАКСИНАЦИЯТА И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ПАНДЕМИЯ,............... .. В ДЪРЖАВА В ЕС/НАТО............ ПОСЛАННИКА НА САЩ-ХЕРО МУСТАФА-КАКВО ПРАВИ....?? КАКВО ДА МИСЛИМ, БЪЛГАРИТЕ ЗА САЩ..??

308

Анонимен

преди 2 години

В зората на демокрацията дрън дрън! Нямат нищо общо! Главния прокурор се назначава от президента по гласуване на всс!

307

Анонимен

преди 2 години

Я,нааки се разсърди нещо! Изглежда разочарован, май е платил повече, а са му взели парите и са му скроили шапка!

306

помнещ

преди 2 години

В зората на демокрацията през 1989.Гешев беше на 19 -20 г.Млдеж решил да учи право!Няма лошо! На Борисов,му предстоеше,да напусне пожарната като офицер.И премине,към групировките на мутрите. Няколко години по късно,мутрите бях завзели пазара за охрана и застраховане! Той създаде своята Ипон за охрана! С Гешев се срещнах във властта!Интересите им бяха общи!Единия искаше да седне на стола на Цацаров ,другия,имаше нужда от лостовете на властта!Успяха и 2 мата!И 1 вият си плати! Сега 2 рия е на ред!

305

Анонимен

преди 2 години

Некадърни хора с некадърни обвинения, водени единствено от злобата и цел за прикриване на престъпления на техни хора! Е не мина номера за преврат! И слава богу, иначе тежко ни и с такова управление и решения! Поздравления на ВСС! Показаха незавимост, класа и справедливост!

304

жаль

преди 2 години

Чорапа вчера си отиде пеш до президентството след като Тошко Африкански го обърка с Първанов. Сега има време за размисъл. Две години нищоправене и две години интригантстване като най-долна у личница. А се готвеше да играе кючек след изборите.