343

към #383

преди 2 години

Да хвърлиш отряда за лична охрана на гл.прокурор въоръжен заедно със спецпрокурори срещу Президентството и сетне да се оправдаваш, че имаш разрешение от съдия от спецсъда не е най-добрият начин за въздействие, а по-скоро за сплашване и демонстрация на прокурорската мощ. Вчерашното поведение на ВСС, половината от който са следователи и прокурори, е също демонстрация не на независимост,а недосегаемост на прокуратурата. Би следвало депутатите от НС да се замислят какви магистрати изпращат във ВСС.

342

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен #375 Гешев в типичния си милиционерски стил заплашва всеки дръзнал да критикува съдебната власт с наказание за уронване на съдебната власт. Може би той, учил и завършил навремето Милиционерската школа - Симеоново отъждествява съдебната власт с прокуратурата , СпП и СНС (за ВСС има право), но би трябвало да знае, че магистратите са направени независими, за да могат по-добре да защитават хората от попълзновения. Това важи за съдиите, не и за прокурорите. А да хвърлиш охранително звен

341

иво

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

340

О,Шипка-радефф

преди 2 години

НА рашофф И стоилофф , КЛОНА ПОД Г.ЗовеТЕ ИМ ОТДАВНА Е ОТРЯЗАН , САМО ТЕ ОЩЕ МАЙ , НЕ СА ГО РАЗБРАЛИ !!!

339

Браво Гешев

преди 2 години

Лодкаря,Мая,Черепа,Янаки,Славуца и другите комунисти вън от България!

338

Папарака

преди 2 години

Първо демонстранти надничари скочиха на Гешев да го сменят с по-удобен.оказа се ,че Глав.Прокурор се заменя само с одобрение на правителство.Това веднага насочи демонстрантите срещу Баце,надникът същият.Гешев подгони когото трябва,и веднага спонсора увеличи ,,режийните'' на демонстрантите.Те се опитаха да бутнат Баце,Баце падна,а сега вече отново Гешев е на мерника.Спонсорите на БСП са в ,,изгнание'',и резултатите са на лице на изборите.Гешев трябва да се смени за да се отхвърли ,,Магнитски".

337

Анонимен

преди 2 години

Гешев не давай на гадовете да спечелят. Народа е с теб. Шепа викачи не са народа. Успех.

336

Анонимен

преди 2 години

Не може Гешев да"уронва "престижа на Черепа,недопустимо е!Как ще пуска СРС-та започнал платен протест и откъде накъде ще уведомява обществото,че го манипулират мафиоти и кукловоди.Хвърлят пари от ония кътаните,препрани или непрани да си направят преврата,да хвърлят дребни на наивните и бал.ъците, да пийнат,да хапнат,безплатен хотел палатков,музика,гайди,запознанства,тревица,а тоз Гешев да ги издава.А,бе я оставка,19 обвинения,над 6000 предмета от иманярски набези и т.н

335

Анонимен

преди 2 години

Това, което вчера демонстрираха членовете на ВСС, си беше парекселанс самочувствие, че те са недосегаеми, а гл.прокурур се изгаври с проф. Янаки Стоилов. Тези членове на ВСС, които бяха избрани навремето от квотата на ББ-ския 44 състав на НС, бяха сред най-активните. Само че насреща те имат "талибаните" от ИТН, ДБ и ИБГНИ.Така че важен става изходът на тази битка и прокурорите и следователите от ВСС нека бъдат убедени, че той няма да е в тяхна полза.12 години неограничена власт на ГЕРБ стигат.

334

Анонимен

преди 2 години

Каскета вярно бил стрелочник по ЖП.

333

k.k

преди 2 години

Каскета заминал за едно старозагорско село , защото снощи двама роми се збили-*** пътник си.

332

Анонимен

преди 2 години

Господин Гешев. Народа очаква отговор на въпроса- откъде Рашков има толкова много имоти и то все скъпи.

331

Анонимен

преди 2 години

Интересно платените викачи пред съдебната палата дали въобще знаят какво прави главния прокурор, или някои просто им е дал 5 лева да викат оставка ... разбирам, че Бойко спъваше държавата, но превратаджиите вече прекаляват

330

Анонимен

преди 2 години

Уронване на престиж ако е основание за прекратяване на мандата на главния прокурор... -----/////------ Хаха :))) Ами какво би било основание?

329

ББ

преди 2 години

не сме очаквали друго бре...споко...играта не е започнала и се обявявате за победители...ВСС ще ги проверив...човек по -човек,пари къщи,зависимости...търсете парите...там е заровено кучето!Гешев е пътник...инструмент на мафията...Магнитски важи и за него...фалшиви дипломи...той няма правоспособността на магистрат бре...елементарен лъжец е...като плеядата "звезди" от гроб и дпс!

328

Анонимен

преди 2 години

Защо не си подаде оставката, не знам, като ли че ще е вечно на тая длъжност...

327

Анонимен

преди 2 години

" Само в Narod.bg: Земеделският министър на Слави братовчед на Миро Мършата! Пламен Абровски слухтял чиновника, който Бойко щял да прави на кайма (СКАНДАЛНИ ФАКТИ + СНИМКИ) "

326

Кескета

преди 2 години

Янакииииии...мятай оставката на бюрото пред Рашо Дамаджаната

325

Анонимен

преди 2 години

комунистите си знаеха, че няма да им приемат ултиматума.но скоро ще научим и истинските причини за деянието им.

324

Анонимен

преди 2 години

БРАВО!