18

Анонимен

преди 2 години

До готвил сватба"Готвил" , може да е от думата - приготвям,подготвям, а може и да е сготвя(ястие) , двете са вярни.

17

Анонимен

преди 2 години

Егати и военния-при най-малкита трудност в живота и се самоубива. Ами ако такъв трябваше да брани Дойран или превзема Одрин. И сега детето му ще расте без баща.

16

Анонимен

преди 2 години

Ще има разследване на театралните сценки на ДБ при Росенец. Но няма да има истинско разследване на причините за самоубийството на военен (както е по закон).

15

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен 12 - точно това ме кара силно да се съмнявам във самоубийство.Прилича ми на класически презокеански начин за справяне с неудобен, който е знаел твърде много, или дори достатъчно. Сега вместо още повече да се интересуваме какво се случи с цеха и америтардските командоси, всичко ще бъде заметено - виновния се гътна от срам.

14

Анонимен

преди 2 години

Военните полицаи не контролират ли военните? Мисля, че това вършат и това им е работата. Вероятно е мъртъв, заради службата си, нещо се е случило.

13

Диана

преди 2 години

Сигурно е бил пресиран от разни "политикани" и го е приел навътре...Може би му е дошло твърде много...Човек не се самоубива от нищо, но, честно казано, не съм сигурна, че изобщо се е самоубил...

12

Анонимен

преди 2 години

Мракобесни времена! До къде са го докарали, та да избере смъртта вместо това да види детето си

11

Анонимен

преди 2 години

Не е чиста работата тука.Няма младо момче да се самоубие за една забележка.Може да са го самоубили, за да прикрият някакви далавери и престъпления, на които момчето е било свидетел.

10

Ученика

преди 2 години

Началника гледа отгоре...

9

Последно кое е вярно

преди 2 години

Бил ли е санкциониран или не е бил ***, ***? Не можеш ли поне един път да напишеш нещо смислено, в което да няма взаимно изключващи се твърдения? За грамотност вече не претендираме, ама поне малко смисъл да има.

8

до 6

преди 2 години

А дали Буцката трябваше да подкрепим?!

7

готвил сватба

преди 2 години

Дайте рецептата как се готви сватба. Какви са продуктите, подправките. Точната дума за такова събитие няма да ви я кажа.Трябвало е да я научите в 3.клас. А момчето да се гръмне само заради едната "забележка"????

6

Анонимен

преди 2 години

Самоубил се е след като е видял колко пр0ст народ подкрепи слави трифонов и итн да са на власт!

5

Анонимен

преди 2 години

И естествено виновните са пак бушоните - момчета, дето съвество си бачкат. А кой толуп с генералски пагони е отговорен за това нахлуване? И кой американския пияндурник пак не е поел вина? Естествено там виновни няма. Само тоя ще е виновен, че не ги е спрял да нахлуят.

4

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев е факт! Убити, наръгани, самоубити, смаоубиващи се, самозаплаващи се, кражби, грабежи, метежи, криза, мизерия, глад, нищета, безпърица! Докога ще търпиш, народе?!? ВРЕМЕ Е ЗА ОСТАВКА, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ФИГУРАНТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ - КЛЕПОУХИЯ РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО ВЕДНАГА! ОКОВЕТЕ САМАЛЬОТЧИКА В ТЕЖКИ ПРАНГИ СЕГА!

3

sherlock

преди 2 години

старши лейтенантът е бил санкционирани(!!!???)

2

Паско Моньов

преди 2 години

Натиснали са го момчето да поема вината, защото няма как нашите безгрешни партьори от САЩ и НАТО да бъркат. Те са единствени и безгрешни на тази земя, нали така?

1

Анонимен

преди 2 години

Значи са го самоубили "ненадейно" !