58

jerifloLofs

преди 2 години

Фараон Agriculture Machine 2019 - https://farming-mods/ пустит вероятность списывать моды улучаем ведение игры (популярности все это прибавленья шушукаться состязанию), ну данном проекте гигантское число модификаций, наиболее разнообразных, автоматов отечественных и поэтому заграничных ведущих мировых, вдрызг дублирующие автомашины состоящих из взаправдашней реальности. Игруха рдяная начиная с концы позиции тактики и стратегии, первостатейная хитрая графа в игре, это в целом обстроиться небезуспешный хлебопашный принадлежащий свой бизнес, равно как отличиться этой игре вы можете прикушать

57

Анонимен

преди 2 години

А дали е самоубийство?

56

Анонимен

преди 2 години

предпочел смъртта пред брака.

55

?!?

преди 2 години

Бог, да прости! На министъра Не! И се оправдава , че не бил го санкционирал и той! То за едно нарушение не могат да те санкционират два органа, срамота е да говори министъра такива тъпотии.

54

Да не спорим

преди 2 години

Ужас някакъв. . . . . . .

53

Анонимен

преди 2 години

Самоубийство ????? Рошко сигнал има ли? Ако не го е казал пред Диков не важи!!!!! И как се самоубива 31 годишен чакаш сватба???? Комунисти кво да ги правиш!!!

52

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Убит, а не самоубил се.

51

Бонго Бонго

преди 2 години

Момчето е било наясно с нещо.Много зачестиха инцидентите в българската армия. Моите съболезнования на семейството му!

50

Бонго Бонго

преди 2 години

Кой му сложи извода, че се е самоубил? Той е за разследване.Значи човека, чакал дете, скоро се готвим за сватба! Кой е този човек, който готвейки се за сватба, ще остави вдовица и дете сирак?Долна лъжа.Не смеят да ровят, ще излезе някой баджанак на Радев.Само помислете как човек се готви за сватба и какво има в главата си като грижи.Нещо не е тамандам.

49

Лека му пръст

преди 2 години

Има паралел между неговата съдба и тази на загиналия пилот,който,доведен до невъзможност да изпълни провалената от други задача,рискува и намира гибелта си.Ст.л-т Манчев е бил хвърлен в непозната ситуация,а след грешката си е бил набеден от началниците си като главен виновник,алиби за техните грешки.Нищо ново,успехите се дължат на мъдрото ръководство на военачалниците,а провалите-на некачествените подчинени.Момчето е било чувствително и не е издържало вменяването на чужда вина.

48

Анонимен

преди 2 години

Става това,че както винаги-не четеш!Санкциониран е от боса на военна полиция,а НЕ Е санкциониран от военния министър!Ама ника ти е подходящ!

47

ПроСоТо

преди 2 години

1.Селото Не е ДебрЪщица,а ДебрАщица!!..Второ:..-Човека НЕ е "ГОТВИЛ" сватба!..Не е "шеф Манчев"..Просто е готвЕЛ,тоест подготвял сватба..Трето:..Подзаглавие:-"Манчев бил санкциониран заради случая в.."..Последните три реда на "статията":..-"Министъра на отбраната НЕ е санкционирал Манчев.."...?!?!?!...Е, какво става ?!..

46

тиква

преди 2 години

До Стойне от ЧукуровоКаква връзка имат честа гордостта и др.сантименталности със чуждите бази?

45

бай ганю

преди 2 години

Не стана ясно каква е връзката между самоубилия се и инцидента със американските войници?

44

Влади

преди 2 години

С това военно и държавно ръководство скоро ще останем без военни и то без война. Битият бит,...., важното е големите шапки да вземат по няколко апартамента, а пък да назначават любовниците си за ПиАри.

43

Анонимен

преди 2 години

Жалко за момчето! Бг реалността е способна да побърка или депресира всекиго.

42

Истанбулец

преди 2 години

Абе защо еврогейската и герберска (екатерино захариевска) конвенция защитава само жените от психическо (и евентуално физичско) насилие? Мъжете не са ли хора?

41

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Що не натирите тия чужди бази бе? Вие народ със чест и гордост ли сте, или не?

40

Анонимен

преди 2 години

До Да допълня...А ти откъде знаеш , че се е самоубил ? А откъде знаеш, дали изобщо е бил шизофреник, а просто му лепвате етикета най-грозно и вулгарно, защото явно не е бил удобен някому и е по-вероятно да са го гръмнали ?

39

Истанбулец

преди 2 години

Щом е умрял мъж няма проблеми. Проблем щеше да е ако беше жена. Цели европейски програми щяха да се разработят, за подпомагане на психичното здраве на жените.