29

Анонимен

преди 2 години

Да си припомним имената на две от партиите "Няма такава държава " и " Изправи се ! Мутри вън ! " . Такива названия може да роди само развратен мозък мечтаещ за пет минути слава .Славата я получихте , хайде с добро ..............!

28

Анонимен

преди 2 години

До 28: Пенсионерите броиш ли ги за хора? А инфраструктурата от твоуте господари от ГРОБ бива ли? Как е в сравнение с германската? Ами в сравнение с разрушена Югославия (Хърватска и Словения например)?

27

Анонимен

преди 2 години

Какъв политически потенциал може да има ИТН при положение, че няма никаква интуиция и прозрение с, които да предвиди, че през юли резултата от изборите ще е почти същия, какъвто беше през април? Защо бяха потрошени, толкова милиони за 3 месеца чакане? За да се разчисти терена с тези поголовни уволнения ли?

26

Dinosaurus

преди 2 години

"Според него има желание за диалог". Само че Хайтов е казал: едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш! Тази народна мъдрост никий от "новите" политици май не я знае. И са на приципа на шопо: "мое да моем да свирим на пиано, ама не съм пробвал"

25

Анонимен

преди 2 години

Горкото простолюдие, седи си вечно най-бедно в Европа, особено при ГРОБ, ама то било просто, че иска промяна...

24

Анонимен

преди 2 години

"Победата" на ИТН е закономерен резултат от няколко години упорито насаждане на омраза към Бойко Борисов сред пpocтолюдието и нищо друго...

23

Анонимен

преди 2 години

Каква игра с огъня бе ***! Българинът и с лопата да го биеш по главата, пак за ГРОБ ще си гласува.

22

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е закономерен резултат от 12 години европейско развитие. Факт!

21

Анонимен

преди 2 години

Наистина си е игра с огъня защото сега ГЕРБ може да излязат напред. А това си е направо пожар!

20

Анонимен

преди 2 години

Почти същия парламент от април. Кой от тези ще мисли за България и хората при положение, че нямат мозък да предвидят този резултат през юли...? За 3 месеца са поумнели и узрели... така ли? Ще "управляват"...! Ха-ха-ха. Ама народа е пpocт, че им се връзва на лъжите...

19

Анонимен

преди 2 години

Демек да си поделят ултиматума/ите,като партньори срещу някои си за да не се оправдават,че не поемат вината без вина и мезета.

18

Анонимен

преди 2 години

Е какъв разум бе Тодоров, то само гласуването за ИТН ти оповергава теорията за разума.

17

Майора

преди 2 години

Всичко е ясно , нови избори няма да има! Уж протестните партии и тяхната майка -БСП- са се споразумели и нови избори няма да има! И без това жадната за власт БСП влезна през задния вход във властта да прикрие далаверите на Нинова , Йончева, Михайлов , Иванов, Кадиев и прочие! Жалко при БСП винаги е било така и винаги са ни вкарвали в криза!

16

Анонимен

преди 2 години

Професорът първо да обясни, какво "правителство" очаква от такъв парламент? Каква е разликата от този през април и кой ще възстанови тези милиони на вятъра? За трепане са всички тези марионетки на Фигуранта там...

15

програмист

преди 2 години

Няма да има ниска избирателна активност защото ще се въведе дистанционното гласуване по интернет и гласувалите вече ще са 99%

14

Не е въпрос

преди 2 години

на разум а на политическо самосъхранение. След като Радев направи служебното от БСПи ДБ и Слави хвърли коза на маста - всички си показаха задкулисието. Сега вече не могат да разчитат на разни заслепени "граждани" за изборите, а само на връткането на машинките. Плюс минус - 0,5 процента, кой ще ти ги брои и проверява, а си има значение.

13

Анонимен

преди 2 години

Ами защо тогава правихме тези избори сега, като резултатите са почти същите? Диктаторът Радев ли ги нареди?

12

Анонимен

преди 2 години

"Избори използват и в авторитарните режими, обясни политологът" - За 30 години демокрация и американско партньоство, народът вече е толкова опростачен, че каквото и *** му каже експерт, доцент, професор и на всичко вярва. Гледайте американски филми!

11

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка!

10

Анонимен

преди 2 години

Машините ги вкара човек на Кунева. Никито Василев беше само за параван. ИТН нарочно пуснаха кандидат премиера преди да са излезли резултатите от изборите. Това си беше кьорфишеk. От самото начало са гласяли Кунева за премиер. Но типично за пазаренето пуснаха на курбана Николай Василев. Това им беше жертвеното агне. Изобщо са нямали намарение да го правят премиер. Изпързаляха го. Изпързаляха и хората гласували за тях.