76

T

преди 2 години

По 5-6 статии на ден за измислените "ваксини". Ще напишете ли статии за липсата на определени нискомолекулярни хепарини в аптеките в България?! Ще разследвате ли кой е вносител на тези лекарства и какви далавери върти с дефицитите им?!

75

T

преди 2 години

От Изпълнителна агенция по лекарствата дори не отговарят на запитванията. Публикували са фалшиви списъци с аптеки, които уж имат наличност. Брутална наглост и дебелокожие. Докога ще им търпим простотиите.На тези *** ние им плащаме заплатите, за да ни служат. Децата им ядат хляб от нашите ръце.

74

T

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с този измислен ковид и ваксинките около него. Я напишете една статия как липсват елементарни лекарства из аптеките в България, понеже "не се били внасяли" или "няма в складовете". После ще ми говорите, че на някой си бил загрижен за здравето и живота ни. Обикалеме от аптека на аптека и не можем да намерим лекарства в тази продънена държава измислена. Всичко е една голяма далавера и лъжа. Писна ми да ви слушам глупостите за ковид и ваксини. Това са лъжи. Далавери.

73

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Сертификатите не са направени за пазене на здравето на хората около собствниците им .Те бяха измислени за оправдаване такаче компаниите за туризъм и транспорт на хора от едно място на земята до друго да не загубят милиарди евра от неизползвани часове .Ако не летят самолети , ако не вървят влакове ,автобуси компаниите няма да правят пари и да плащат пари на работниците си.А ако всичко спре а трябва да се плащат пари,милиардерите ще трябва да дават от джоба си .

72

Кажи де?

преди 2 години

Много Мюсулмани а Жендърите малко?С тези вируси и ваксини.Който иска да се боде,проблема не е мой!Ставате нагли бе ***. FunVax Lecture at the Pentagon ,това е целта на ваксините които пробутват ,но Ислямските фанатици не си и помислят да си правят харакири.

71

Анонимен

преди 2 години

Задава се диктатура в България. Не гледайте сламката в двора на съседите! Вижте гредата в нашия двор!

70

Анонимен

преди 2 години

Все ни е тази, дали си съпричастна или причастна. Ама се моли да има съпричастен човек около теб. Защото, тази вулканизация ще ти изяде ушите.

69

До 104

преди 2 години

Ти като си с виксина за безсмъртна ли се имаш?

68

Анонимен

преди 2 години

Минавам само за коментарите...и изчезвам.

67

Анонимен

преди 2 години

Преди бях съпричастна с болните и жертвите, но тогава нямаше ваксини. От 4 месеца има и то от всички, и ако е в болница или умрял, значи така си е избрал. Вече не ми дреме!

66

98ми

преди 2 години

Номер си и номер ще си останеш!Не така е устроен светът, а твойта глава.И докато има подобни на теб, колкото по-малко,толкова по-читав свят се задава.

65

Анонимен

преди 2 години

До 98, ами хващай гората

64

Клоунът

преди 2 години

С РНК препаратите ни свикват с бъдеща намеса в гените на новите поколения, възпроизводството и най-вече с тоталния контрол на личния живот на хората като използват абсурдни предлози затова. Разбира се няма да стане точно така и за пореден път ще се провалят, но нищо ново под слънцето. Проблема е , че пак ще се изстрадва елементарната човешка свобода и общочовешките ценности.

63

Флин

преди 2 години

До 45000 евро !! Не са много за нас.Има бая милионери с тлъсти кореми и управляващите бандити могат да ги издоят като крави.Па и те биха си платили в кеш за да си спасят живота и този на семействата си от смъртоносната игла.

62

Аз

преди 2 години

Много искам да ме глобят или арестуват по някакви "заповеди" и наредбички на здравния министър, противоречащи на конституцията. (докато не са я променили де)Ще има да взимам обезщетения после ...

61

СЛАВИ - ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

И ще ви ваксинира

60

Ганьо

преди 2 години

Кеф ми е като ги гледам как се самозатриват тия. Обаче те си печатат еврото. Колкото по-дълго останем с лева и минем към крипто толкова по-малко ще ни експлоатират.

59

ГРОБАР

преди 2 години

Който не е ваксиниран няма място на обществени места.Като не искаш да се ваксинираш ще си стоиш в къщи

58

Анонимен

преди 2 години

Аз за две седмици преболедувах делтата. Малко хрема, запушен нос и заглъхнали уши. Леко неудобство, но в пълна кондиция. Без температура и кашлица. Обикновена очистителна криза за организма. Панаирите ги правят лапачите за пари. Някакви професори математици тапана ри!

57

Анонимен

преди 2 години

ако неваксиниран зарази ваксиниран, според агитацията и информацията, човека е защитен, значи няма проблем, ако зарази обаче неваксиниран, който не е желал да си сложи ваксина, значи, че пак няма проблем, всеки сам си е взел решение за живота му