96

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

95

Анонимен

преди 2 години

Звездата на кооооойййййй... ?Дейвид? нела да са върне у школото

94

Анонимен

преди 2 години

И едни хубави френски имена у статията...

93

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 90"ако неваксиниран зарази ваксиниран, според агитацията и информацията, човека е защитен, значи няма проблем, ако зарази обаче неваксиниран, който не е желал да си сложи ваксина, значи, че пак няма проблем, всеки сам си е взел решение за живота му"Ми ако ваксиниран зарази ваксиниран (или малките му деца), ко прайм???

92

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 91Нали се дрискало с делтата? Па ти съвсем като настинка...важното е сега да се ваксинираш, нали знаеш...;)

91

Хаха

преди 2 години

До ЕС КонтролА ти погледни видеата от протестите във Франция. Обърни внимание как полицаите, които уж трябва да бият, ръкопляскат на протестиращите и оставят каските си на земята. После може да видиш и какво се случва в Германия.

90

ЕС Контрол

преди 2 години

Тълпите станаха неконтролируеми, драги. Стачкуват за какво ли не. Време е да бъдат ограничени. Измислено е перфектно и няма мърдане Ще стане същото, както в Гърция, ще задължат работодателите да ви пратят в неплатен отпуск и никой от тях няма да иска да плаща 5-6-цифрени глоби за вашите прищевки. Или се ваксинираш или доходите ти намаляват драстично, а и достъпът до много обществени места ще бъде ограничен. По-късно и в хранителните магазини и в болниците.

89

Сатир

преди 2 години

Толкова много *** на толкова малко място. Всичките специалисти по всичкология, но не знаят дори Менделеевата таблица.

88

До 104

преди 2 години

Важи за всички възрастни.

87

до 124

преди 2 години

"Плюйте си против ваксините в интернета. После като дойде следващата вълна и няма места в болниците друга песен ще запеете!"................................... От 2 години една и съща песен пеете и все следващата вълна ви е плашилото. Изтъркахте се вече.

86

Анонимен

преди 2 години

Не диктатура, а жив фашизъм и той е вече там, а и тук дори си прокрадва гадната муцуна. Няма да се ваксинираме. Видно е, че ваксината, доколкото има такава против ковид, е един експеримент с неясни още последици. А ние, преболедувалите, няма да рискуваме себе си в тази игра на наивници и вълци. Много непреболедували още също няма да рискуват. Каквото и да опитвате. А ако се опитате да ме насилите - ще се пробвам да натръшкам преди това колкото мога повече фашисти. Щом ще се стига до явно насилие

85

Анонимен

преди 2 години

Плюйте си против ваксините в интернета. После като дойде следващата вълна и няма места в болниците друга песен ще запеете!

84

Анонимен

преди 2 години

"Ваксини и сертификати - задава ли се диктатура във Франция?"....................Да.

83

Анонимен

преди 2 години

чекайте марионетката на бил гейтс и херю мюставята предложена от учиндолската нарко мумия да бъде назначена следващата седмица и гледайте каква блокада ще направят от нас. ние сме божия народ, затова и нас ни геноцидират жидофските поклонници на сатаната така жестоко.

82

Анонимен

преди 2 години

Диктатурата Е в Брюксел. България трябва да излезе от ЕС на психопатите в ЕК.

81

Анонимен

преди 2 години

Това няма как да стане точно там. Франсетата имат опит в спретването на революции и рязането на глави.

80

Анонимен

преди 2 години

Протестите във Франция против ваксините са нормален резултат от дългогодишното промиване на мозъците и довеждането до абсурд на т.н. "права на човека".Добре известно е,че те бяха измислени, за да се удари бившия СССР. Пандемията показа,че освен права човек има и задължения към обществото, но на запад не са чували за тях. Именно поради тези задължения в Китай се справиха бързо с болестта. Тези "права" доведоха и до емигрантската вълна и проблемите с нея.

79

биФши нефелни зКпЧ

преди 2 години

таМрете тихичко по възможност.

78

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

ваксинка или в кошарата у вас.

77

Анонимен

преди 2 години

От Франция е тръгнало всичко, велик народ. Французите строшиха оковите на монархическия деспотизъм.