23

Анонимен

преди 2 години

Дано не успеят да сформират правителство. Хич нямам доверие на Слави, Мая и Радев. БСП и ДПС си ги знаем.

22

Против

преди 2 години

Не можах да разбера защо си промени името на партията от "Изправи се БГ! Мутри Вън!" на "Изправи се БГ! Ние идваме!". Демек ние "другите мутри" идваме. С първото име, бидейки част от БСП, е била част от бившите мутри и сама себе си и цяла България обиждаше. Сега е лицемерна, с промяната на името на партията се отрича от предишното твърдение, че във властта има мутри и щяла да ги изгони. Демек истински политик е. Говори и обещава едно, а прави всичко както другите.

21

Илюминат

преди 2 години

В Белене има непокътнат канал на мафията, като един от небезизвестните е Бисер Георгиев(ГЪСКАТА). Известен бракониер, военнослужещ със солидни връзки в ИАРА, Гранична Полиция и Поделение 28880.

20

Касандра

преди 2 години

маю, знаеш, че за всичко се плаща. Борисов плаща за ненужните добрини към враговете си: назначи радев за президент, изпрати те на лечение и те направи омбудсман, даде енергетиката на прокопи, некадърния бойкикев направи министър, на цецо МВР-то...и подгони олигарсите. Решихте, че малко ви е дал, искате още: бойкикев пост на Гл. прокурор, Фигурантов власт... А, Черепа и & искат да отърват затвор и конфискация. Затова съсипвате България. Ще плащате, ти лично заради алчност, злоба и неблагодарност

19

Беновска пипа

преди 2 години

Какви разговори? Кой изобщо брои за нещо десетината мутри на Мая и Татяна. С тях или без тях правителство ще има.

18

USA

преди 2 години

БУЛДОЗЕР РЕШАВА ПРОБЛЕМА С ПРАВИТЕЛСВОТО У ПАРЛЯМЕНТА !

17

USA

преди 2 години

БОРИСОФ ПОЛИВАШТИЯ ТИКВИ !.......СЛАФЧО ТРАГИЧЕН ГЕРОИ У КОМЕДИЯ !.........ВИКНАХА ЛОГОПЕД У ПАРЛЯМЕНТА СПЕШНО .......ЛИНЕИКА !......ПАЦИЕНТ НА ТЕШКА СЛУЖБА СИ ЗАГУБИЛ СИЧКИ БУКВИ !

16

Анонимен

преди 2 години

Да беше само дубайския ...тя започна от по-ниско , после закова един кмет , после много други , после министър и те така ....морал ко да прайш

15

хаха

преди 2 години

Кого лъжиш сестро галева ...Хаджигенчо каза , че още миналата седмица сте водили задкулисни разговори с гологлавия чалгар и ти първа си отишла да искаш от баницата.

14

USA

преди 2 години

БОШКОФ ПРЕМИЕР НА СЕНКА У ПЕСАКА !

13

Mr STARBUCKS

преди 2 години

Само като видя Мая общата на снимка,и веднага си представям , как "братя" Галеви са я въртяли ,като пиле на грил.

12

Анонимен

преди 2 години

Старата айде да не казвам каква , вече в ново лице ! Ти да видиш.........

11

USA

преди 2 години

МАИЧО МАНОЛЕТИ МИ НЕТИ МИНУЕТИ И СФИРКИ ЗА ЦЕЛИЯ ОРКЕСТАР !

10

Анонимен

преди 2 години

ша искат ами, на следващи избори тия ще са аут от парламата!

9

анонимен

преди 2 години

Както идвате, така и ще си отидете мутри Манолови! Очевидно Мая си мисли,че е ново лице и не е от статуквото, като е направила нова партийка, и през месец-два и сменя името, за да е още по-нова! От колко десетилетия Манолова е в парламента и от коя партия?!

8

1234

преди 2 години

Някъде прочетох че три партии са получели покани за съставяне на правителство.Опаааание гласувахне да ни управляват комунистите и мутрите на Мая фтасахме я.Ще паднат едни кандърми едни разговори за разпределение на парчетата от общата баница.Ще падне яно лапане а много ни болеше за народа.

7

сигнал

преди 2 години

Община Златарица 5090 дава работа на ромки да обслужват уж болни хора,които са на възраст над 70 г или имат някакво заболяване и им плаща по 700 лв на месец. Ромки обикалят възрастни българи да ги молят да се съгласят да ги гледат. Това продължава вече втора година. Свидетел съм как *** "гледа" по същата програма българка на 84 г която живее с двамата си сина,ходи перфектно ,здрава е и работи в градината. Престанете да източвате пари от държавата. Да дойдат да направят проверка от прокур

6

Анонимен

преди 2 години

Гласувалите за Слави Трифонов вкараха Мая Манолова и ДПС във властта отново.Който не е разбрал да е разбрал.Сега в името на общи ценности(разбирай кражби),ще се разберат УЖ в името на стабилността.Решението е масови протести в цялата страна,масови,цялата държава трябва да залее улиците .

5

Анонимен

преди 2 години

Те направо дантели бе!

4

Анонимен

преди 2 години

а Дубайския кукловод ко каза