38

Анонимен

преди 2 години

Жалко че и в Гърция има доста напръснати ,а за българия да не говорим,няма спасение

37

до 55 от славянин

преди 2 години

Напротив, добитъкът задължително трябва да се боде, за да се отдели от човеците!

36

Анонимен

преди 2 години

Нямате изобщо представа какво е фашизъм, умници!

35

83295

преди 2 години

До коментар 1Всеки има право да се самоубие по начин избран от него.Ако ти си избрал да е с ваксина, ние не ти пречим нали?А, ако обичаш остави ни и ние да изберем.А тези смешки, че неваксинираните заразявали ваксинирани са измислени от много 'интелигентни хора' нали.

34

до 48 от славянин

преди 2 години

Така е, има една максима, приписват я на Фидел Кастро: ''ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ''!

33

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани или не, всички да се борим срещу новия фашизъм. Локдауните и задължителното участие в медицински експерименти е само началото. Ако не ги спрем сега, за всички нас няма да има повече живот.

32

Някой

преди 2 години

Браво на гърците. Това е борба за свобода! А на откачалките искам да кажа, да продължават да пътуват сами в колата с маска.

31

до 46

преди 2 години

Разбирам защо се интересуваш. Изследванията показаха, че при ваксърите броят на мозъчните гънки се увеличава от минус 100 на минус 78. Чудиш се как се отразява промяната в положителния спектър на IQ-то, нали?

30

Анонимен

преди 2 години

Хора, не се страхувате. Ако се обединим срещу психопатите и фашистите, които си мислят, че ни притежават, ще победим. Те са малко и са стахливи. Ние сме много и сме смели.

29

Анонимен

преди 2 години

Във ваксините от юни има добавка катализатор, която е специално за антиваксърите. С нея се увеличава броя на гънките по мозъка от 2 на цели 37... Някой от тях да я пробва и да сподели има ли ефект. :))

28

Анонимен

преди 2 години

НЯКОЙ ДЕН ПРОПАГАНДАТОРИТЕ НА МАСОВОТО УБИЙСТВО С ВАКСИНИ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ НА НОВ НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС!ВАКСЪРЧЕТА КЕДЕ СТЕ?ДОВЕДОХТЕ ФАШИСТИТЕ НА ВЛАСТ!! ПОЗОР!!!

27

до 29 от славянин

преди 2 години

Ползата дори от най-утвърдените във времето ваксини е много спорна - както казва поговорката ''едното за сметка на другото''! Ако една утвърдена в десетилетията ваксина ти даде едно, ще ти вземе друго, това е космически закон за разновесието!

26

malart

преди 2 години

Гърците имат опит с хунтите и режимите

25

Анонимен

преди 2 години

ФАШИЗМЪТ В ДЕЙСТВИЕ!!!НАРОДЕ НА БУНТ ВСИЧКИ ДО ЕДИН!!!

24

НОШТ

преди 2 години

Забележете, първо се притискат здр. работници, така евентуалната съпротива срещу мед. фашизма се ликвидира

23

Анонимен

преди 2 години

Правителството силно загрижено за здравето на народа си/и за това иска задължително да го ваксинира/ изпрати полиция със сълзотворен газ срещу народа си.

22

Demonaz

преди 2 години

Това е чист комунизъм! Византийците пак са се объркали. Ама не е фашизъм да искат пари от нас и Германия. Да пътуват към Етиопия.

21

Попай

преди 2 години

В первеерзни времена малко нормални новини

20

Геноцид

преди 2 години

Учacтиeтo в мeдицинcки eкcпeримeнти e дoбрoвoлнo и пo кoнcтитуция никoй нe мoжe дa ни зaдължи върху нac дa ce изпрoбвaт мeдицинcки прoдукти изцялo нa нaшa oтгoвoрнocт.Пoтърceтe видeoтo Sеn. Rоn Jоhnsоn with fаmiliеs оn аdvеrsе rеасtiоns tо СОVID vассinе | FОX6 Nеws MilwаukееAкo кoвид бeзумиeтo прoдължaвa oчaквaм КПП и бaрикaди - хoрaтa cрeщу кoвид фaшиcтитe.

19

Анонимен

преди 2 години

Демократите в родината на демокрацията тероризират демоса, който ги е поставил на власт, с ваксини, локдауни и сълзотворен газ! Позор!