78

До Ваксиниран

преди 2 години

Подигравай се още. Наесен ще има много тарикати изнесени с краката напред.

77

Ваксиниран

преди 2 години

Преди месец един млад лекар, участник в София прайд, ме ваксинира в храстите зад бившите царски конюшни в Борисовата. Сега съм защитен да предстоящия есенно-зимен сезон, защитих цялата си фамилия и най-вече дЕдо си. Аз знам, че от веднъж ваксиниран не се става и затова преглътнах срама си и даже ми хареса ваксинацията. Ваксинирайте се, за да се върнем към нормалния живот - в много клубове в София е пълно с мераклии да ви ваксинират няма да нужда да чакате следващия прайд.

76

Анонимен

преди 2 години

Браво на гърците,така трябва във всички държави-това е начина да спрем болните мозъци и да се запазим като човеци както и нашата планета единствения ни дом.Ние бъгарите какво дремем още?

75

До 85

преди 2 години

Е, и аз съм като теб. То не беше кълнене, то не беше пустосваме по ваксинираните, уж нямало вирус, а ще ги заразим, уж не им пречим, а да умираме. Нито са ми пораснали пера, нито люспи, нито лепя магнити. Изобщо не ме интересува, кой ще се ваксинира и кой не. Семейството ми, близките ми приятели и колегите от офиса - всички се ваксинирахме, нека да си пишат и да си треперят, дали няма ваксините да станат задължителни.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 Това ми хареса.:):):)

73

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, и в България да има протести срещу тази безумна идея! Това ли ви е лелеяната демокрация, или е демоСрация?После комунизма бил тоталитарен!

72

Тихооооооо...

преди 2 години

И бегом марш!

71

До 84

преди 2 години

Да, имам, отскоро вече не са в детската градина.

70

Анонимен

преди 2 години

До НикБизнес. Държавите купуват ваксините, а не потребителите. А това е по-лесно. Пускаш новия вариант, уж не го покрива ваксината, сега трябва за трети път да се боцкаш. Ми то така няма да има край.

69

Анонимен

преди 2 години

Короната е бизнес! Като оръжията. Произвеждат се масово и се продават, дори да нямаш реална нужда от това, като тровиш и замърсяваш света. Хората в момента не работят за да се изхранват, а са заети с дейности да произвеждат и да си позволят ненужни вещи. Замърсяваме и унищожаваме планетата.

68

Анонимен

преди 2 години

Нещата май не отиват на добре. Всеки иска да печели. Корпорациите, в момента тези, които печелят директно от коронавируса, няма да искат той да спира. Хем да се произвеждат ваксини, хем да се правят масови тествания, да не говорим за документи и какво ли не, като маски. Даже за работа от вскъщи. Ако може и офиси да не се наемат. В момента интересите са огромни да не спира короната.

67

Анонимен

преди 2 години

От 3 месеца съм ваксиниран, пък още съм жив. Чудно как става тая работа - нали от ваксините се умирало?

66

Анонимен

преди 2 години

До До славянинА деца имаш ли? Че като ги пуснеш на детска, изкарваш всички съвременни вируси. И тук не е генетика, а среща с вируси и бактерии и какво ли не.

65

Ник

преди 2 години

Фазер протяга костеливи ръце към децата на 5 до 11 год. възраст , а след това и за бебетата от 6 месеца до 5 год. възраст. вече в испания говорят за групов имунитет само при 85-90%, защото наближават 70% надупчени, а бройките новозаразени скачат постоянно. честито ви геноцид. момчетата имат право да си отрежат атрибута и да станат момичета, но няма да имат право на избор да ги включат в масовия експеримент.

64

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 Пии си хапчетата.

63

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В политически план гърците са ми врагове,но съм солидарен с протестиращите и получават от мен една човешка мъжка прегръдка за куража да се противопоставят на фашистката диктатура,която ни налагат с тоя несъществуващ Йехова с променено име на Ковид. Китай вече е тук,семити! Япония вече е тук,семити!Виетнам вече е тук,семити! Достойните чернокожи вече са тук,семити! Българо-Френските Тракийци са отдавна тук,евреи! Ние,създадените от Майка Природа чисти и неопетнени Раси сме заедно срещу вас-убийци

62

До House MD

преди 2 години

Риск печели - риск губи. Всеки придобива имунитет по различен начин, някои отпътуват директно с имунитета си към Отвъдното.

61

Анонимен

преди 2 години

Вълненията на слугинажа. Това е и целта на занятието. Нископлатеният бачкатор залива света, вече е ненужен. Квалифицираните хора отдавна са масово ваксинирани, докато при бачкаторите социалната система вече се задъхва, те не й носят никаква полза. В момента с тези закони лесно ще манипулират простия и той ще остане без работа до живот.

60

House M.D.

преди 2 години

"...а против задължението да се имунизират..." Те не са против да придобият имунитет, а са против да бъдат ваксинирани, Калкулаторке!!! Браво на гърците!!! И тук трябва да има такъв протест!!!

59

69

преди 2 години

нито милиметър назад