6

Мишо

преди 2 години

Едните замазаха очите на другите в надпреварата "Миж до те лажем"!175 милиона е плюнка, която алчните украинци ще ограбят за половин месец, а резултата ще е катастрофален.Украйна е загубена кауза но САЩ ще се борят до край със всички средства в желанието си да възпират развитието на Русия и региона.

5

ДДТ

преди 2 години

Байдън задължи Германия да налива пари в продънената каца Украйна. Поляците пишат писма и бършат сополи. Няма как частни корпорации в Германия да инвестират десетки милиарди в тръби и газокомпресорни станции (строих две от тях) и бай Грую от Украйна да ги лиши от огромни печалби.

4

Анонимен

преди 2 години

Родните "демократи" да се учат как можеш да си защитаваш интересите без да правиш ду дуци на САЩ и да останеш без нищо накрая.

3

Край

преди 2 години

Да не искаш да си прекарваш газта през враждебна държава било АГРЕСИЯ срещу нея. Защото не щеш да и плащаш такси.Това Оруел ли го измисли.

2

не разбрах

преди 2 години

Разбрах какво Германия се ангажира да направи и какви пари ще налее, но не разбрах САЩ с какво ще допринесат, освен че "прекратяват усилията си да блокират довършването на газопровода"? Не съм русофил, но това мирише на рекет. А и Германия беше суверенна страна, нали... или само на хартия.

1

Анонимен

преди 2 години

Леле, леле - германците са готови да платят доброволно 1 милиард долара откуп на САЩ, само и само да не им зависят доставките на газ от окраинците. Хахахах. Вие си правете сметка какви загуби имат германчугите от постоянното спиране и пускане на кранчето, щом с готовност приемат такива условия.