26

Нищо ново

преди 2 години

Полша и Украйна просто искат да навредят на Русия, но никой не иска да купува по-скъпа газ само за да им угоди.

25

Диверсификация?

преди 2 години

До Анонимен: Голяма диверсификация, дума няма. От Германия каква газ ще получи Украйна? Пак руска, но по-скъпа.

24

Анонимен

преди 2 години

Украйна се освободи от руската зависимост от газ. Диверсифицира доставките си за газ от Германия и Русия.

23

Анонимен

преди 2 години

Комрад Байдън спешно доставя шампанско за Масква!Има недостиг!

22

Анонимен

преди 2 години

Путин е хитър и умен, а немците са алчни, първични, глyповати селянчетa, сега цяла Източна Европа изпитва недоверие към тях. Германия съсипва ЕС, не някой друг, спомнете си и мигрантската криза. Шрьодер е в газпром, Меркел ще го последва. Байдън мекотелото също клекна на Путин. Запада... зaпада.

21

Cesko

преди 2 години

Иначе денонощно се ревeше, че Тръмп бил русофил и руски човек. В същото време Байдън-сенилното си стисна ръка с Путин, направи му подарък и разреши построяването на Северен Поток 2. А медиите в САЩ мълчат. Представете си ако Тръмп го беше сторил какъв пев щеше да настане. Живеем в изключително манипулиран свят. Доналд Тръмп - последния голям американски президент и последната надежда за САЩ.

20

от 12

преди 2 години

А каква е причината руснаците да се наричат "пиндоси"?

19

Анонимен

преди 2 години

Значи, тръбопровод, който не минава през твоята територия, създава за теб политически, военни и енергийни заплахи. А тръбопровод, който минава през твоята територия, такива заплахи не създава. За мен логиката е твърде сложна.

18

Анонимен

преди 2 години

Еми то и за другите работи ще скачат, ще подскачат, а като им опре руския хер отзад, ще спрат да подскачат.Затова да я карат по-леко и да не се напинят повече отколкото могат. Голям хер лaпни, голяма дума срещу Русия не изговаряй.

17

Анонимен

преди 2 години

Тва не е истина! ФАЩ са вдигнали ръце! Ми хайде лека по лека да им се качим на главата, докато може, после ще е късно!

16

Rrr

преди 2 години

Хер бандерлогам вместо транзита газа7

15

Анонимен

преди 2 години

Само след 3 дни Русия бляскаво ще проведе тържествено-прекрасен военноморски парад на река Нева в Санкт Петербург, а "изключителните" пиндостанци едно пЪршиво-смачкано парадче не могат да организират и осъшествят.

14

13

преди 2 години

да, пиндостан е русия, така сами се наричат помежду си - пиндоси

13

Ха-ха

преди 2 години

договорили се били. Ами погледнете небостъргача на "Газпром" в Петербург за да ви светне за какви пари иде реч. Срещу тази велика сила пари никой не е устоял

12

Анонимен

преди 2 години

Пиндостан е родината на пиндосите.

11

do 10

преди 2 години

Не съм просветен, но това Пиндостан Русия ли е? Укропия подозирам е Укро - Украйна?

10

Анонимен

преди 2 години

те за тва бързаха рашките, както ис турски поток, а сега ни вдигат цените както си искат! Та плюенето срещу САЩ и Германия изобщо не ми действяа, като си погледна сметката, другари рубладжии!

9

Карък

преди 2 години

Запада наля 40 милиарда в Украйна които потънаха като вода в пясък. А Украйна разчита на транзитните такси които са 20% от годишния и бюджет да връща дълговете. И сега пари нема!Санкциите срещу Русия също не помагат!Байдън извика Меркел и и каза.Виж сега събирате от всички европейци 20 милиарда и ги давате на Украйна да си платят 20 милиарда дълг към нас, а вашите пари ги пишете загубени. Украинците като почнат да *** от глад в фалиралата държава, ще ги пишем на сметката на лошите руснаци

8

Анонимен

преди 2 години

Да, Кулеба изпрати ноти до Берлин и Еврокомисията с искане за спешни консултации по простата причина, че Пиндостан еднозначно заяви на Укропия, че няма да се вслуша в протестите й. Престанете с критиките на СП-2, каза Пиндостан на Укропия.

7

Анонимен

преди 2 години

Хаха, германските данъкоплатци ще платят 1 млрд на украинските олигарси за да може американците да разрешат използването на руски газ....няма такава комедия просто!!!!