12

Анонимен

преди 2 години

Пак двойни стандарти. Жусуи Абдо има право да осмива и да рисува карикатури, щото било свещена свобода на словото, а Кентаро Кобаяши, колкото и талантлив да е, няма право да осмива.

11

муааахахаха!

преди 2 години

Весела статийка от начало до край! Отрязани от хартия човечета олицетворяват хартиения холограм... ъъъ.. кост, композитора и той под ножа за политическа некоректност, а накрая неква слиза от небето като прасе... хахаха, много гот. Японците е време да се усетят, че култът към анихилиралите ги американци не води до нищо добро!

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ковид и Холокост са синоними. Авторите и на двете са Моисей и Авраам,Мохамед и Меди.

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Никой не подиграва жертвите на Холокоста,но вече няма ни един ,който да не се гаври с еврейската лъжа,която наричаме Холокост. Защо ли? Защото евреи избиваха евреи и това е вътрешен проблем на евеите. Хитлер,Сталин,Франко,...цяло Гестапо бе водено от евееи,зад които стояха други евреиРотшилд,Рокфелер,Форд... Евреинът Форд бе главен спонсор на евреина Хитлер. Всеки може да провери достоверността на тези факти. Именно Форд ,след края на войната,спонсорира Сталин и приюти военният апарат на Гестапо

8

Анонимен

преди 2 години

Хахаха... в белгия на един карнавал, две кукли с криви носове бяха използвани да изобразят "неонацисти" с успех. Година по-късно, същите две фигури бяха използвани да изобразят евреи - търговци на диаманти... и забраниха карнавала.Демократични ценности.

7

по-полека

преди 2 години

Не знам дали сте наясно, но японците не искат да се ваксинират и са против изцяло електрическите автомобили. Единствената високо технологична нация, която вероятно разсъждава трезво. В Япония заразените в Ковид са колкото в Израел, където почти цялото население от 8 милиона е ваксинирано, а японците са 130 милиона на територия колкото 3 Българии.... Нещо има малко неясно...

6

до Неподходящо

преди 2 години

Какво неподходящо има в това хортата да не вярват на тези еврейски приказки на Шехерезада?Защо цял свят трябва да приглася за този измислен "холокост",основната причина поради която захрабиха чужда земя и им "построиха" държава?Оня просто ги е гонил от земите на Германия,защото те са най-голямата напаст,появявала се на земята.Те са били гонени от хиляди години,затова си нямат държава,но тогава имало информ.затъмнение,а през 40-те вече манипулацията е била възможна със снимки,филми и т.н.

5

ФатаМоргана

преди 2 години

Имат чест хората. Един медиен скандал и си тръгват без много много приказки. Нека по-достойният заеме техния пост.

4

Анонимен

преди 2 години

Никой не е безгрешен дори и тези които осъждат другите.

3

Rossen Roussinov

преди 2 години

:D

2

Неподходящо

преди 2 години

След тези неподходящи и обидни реплики---подават оставка. А как е в България--след ***, ***, оная от Кърджали------ето това е разликата между България и цивилизацията.

1

Анонимен

преди 2 години

*** верно, че тая Наоми Уатанабе прилича на прасе. Какво е виновен човека , че се е угоила толкова?А за еврейската наглост просто нямам думи. Еврейските лобита прокараха закони, че е подсъдно да не се вярва на еврейските лъжи. А сега излиза че те действат и със задна дата от преди 30 години.