29

Наднормен

преди 2 години

Какво лошо има в това да сме американците на ЕС?

28

SSss

преди 2 години

Не твърдя ,че съм обикалял много, но най-много затлъстели хора съм виждал в по-бедни страни България, Мексико...Германците например имат друга визия. Вероятно се набляга на факта затлъстялост ,а не на степента. За мен основната причина е нискокачествената храна и после обездвиженост. Вижте стари български филми , например "Любимец 13". Имаше на ютуб рекламен филм за Слънчев бряг от ранния соц. И там на плажа дебели българи НЯМА! А сега телосложение и визия мутра-навсякъде. Между другото и аз съм

27

аз

преди 2 години

Винаги е имало дебели хора! Въпрос на хранене! Проблема е по-голям, а именно, че децата започнаха да затлъстяват! От тези, които играят пред блока, има само 2-3, които са с нормални килограми. Останалите са като плондери, а най-страшното е, че на родителите им, не им прави впечатление! По цял ден се тъпчат със чипсове, снаксове, кроасани и всякакви други глупости. А да се затичат, никога няма да ги видите! Родители, обръщайте внимание на децата си! Не всичко е пари и работа за глезотийки!

26

Анонимен

преди 2 години

Всичко си зависи от културата на индивида. Кой както иска. Кой колкото иска да живее. Наднорменото тегло е рисков фактор и после хората отиват на лекар и се вайкат. После линейката отива до някой който не може да се движи, и близките му започват да хулят доктора, че и да се саморазправят. А лекарят не е магьосник да се справя с неразумни хора. Но , това са цивилизационни стъпала.

25

Анонимен

преди 2 години

Затлъстея, извинявам се предварително :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да застлъстея, гена ми е явно такъв :)) Качвал съм 100 кила, но с много тренировки :)

23

До 6

преди 2 години

Който не познава италианската кухня може да твърди че се дебелее от нея. Много по -здравословна от балканската. По-малко мазнини, по-малко рафиниране въглехидрати и пържено. Естествено ако ядеш като не видял и комбинираш неправилно храната ставаш дебела бъчва но това е навсякъде. Има региони в Италия в който са затлъстели поради и генетична конструкция но ела в Милано да видиш колко са вманиячени с физическата форма. В БГ мъжете са с дебели вратове и шкембета. Няма защо да си кривим душата

22

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, първо задължителното ваксиниране, после задължително отслабване, а след това задължително спане по 8 часа на ден. Едни добри хора знаят, кое е най-добро за нас и задължително ще ни обгрижат.

21

опетков

преди 2 години

До Анонимен 20 Доброто здраве и фигура са лична отговорност и не зависят от "строя". Спортът също не е задължителен за добра фигура. Най-важно е правилното и здравословно хранене. И стига с тия глупости за беднотията. Ако си беден, нямаш пари за ядене, тогава защо не си слаб?

20

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав Бойко Борисов

19

Анонимен

преди 2 години

Баце 4 тона суджук изяде и нищо му няма. Ако изяде от 4 този път ке се пръсне.

18

Анонимен

преди 2 години

Гледам снимки от абитурентския бал от преди 30+ години.Всички момчета от випуска-между 65-75 кг.В казармата от 250 човека имаше ДВАМА по пълнички.

17

Анонимен

преди 2 години

През комунизма спорта беше на високо ниво и на почит, имаше образован, здрав физически и психически народ, сега е спорта е занемарен и отхвърлен, младото поколение е съсипано - физически и психически.

16

Анонимен

преди 2 години

Не знам къде са правили това проучване, но неволно се сещам за образа на "класическия българин". Между 40 и 50 години, с огромно шкембе, лющи по 500 гр. ракия всяка вечер и набива яко банички и евтини псевдоколбаси.

15

Анонимен

преди 2 години

Българската народна кухня е разнообразна, старото поколение знае за какви ли не зеленчукови ястия - плакии, чорби, салати. От попара без сирене и захар също се отслабва.

14

Анонимен

преди 2 години

Ами не знам, но много дебели виждам.

13

???

преди 2 години

...с наднормено тегло 55%. 40% от българите са във форма на предзатлъстяване, ...13% със затлъстяване. Къде са останалите 2%? 40 плюс 13 е 53, а не 55.

12

Анонимен

преди 2 години

През лошия и омразен български комунизъм и социализъм нямаше дебели или болни,неизлекувани българи, сега сме в "добрия" демократичния период, където има болни,неизлекувани - бол! През комунизма нямаше дебели деца, нито побъркани,облъчвани и съсипани с разврат, чалга, неизвестна полова ориентация, българомразие и апатия. Сега обаче имаме съсипано и обезнадеждено младо поколение, има и дебели деца с килограми, които не съответстват на годините им.

11

dk

преди 2 години

Шото няма кво да ядем.

10

Гошо острото

преди 2 години

ммм класации като тази, в които не сме на дъното или добри новини не са разрешени. Само паника, страх и стрес за народа. Нещо се изпуснахте.