9

шофьор

преди 2 години

Асфалтът сигурно пак е като полигон за тестване на гуми на мокро, с един пръст вода като завали и като огледало за да няма никакво сцепление. Както всички магистрали на Фончо..

8

Свиня

преди 2 години

Баси мръссните гербаджиски *** *** ....вашия вожд за последно напълни чекмеджето с този ремонт струващ колкото нова магистрала....и ремонта се забави защото служебното правителство ги удари през ръцете за калпава работа от бързане да приберат патите...така че що за наглост да твърдите че служебното правителство е направило ремонта хеле пък и Радев намесихте...продажни копилета....

7

Не че нещо, ама..

преди 2 години

Пак друса... Е малко по-малко, но е факт!!! Царе сме с пръдня боя да правим :)

6

Сатир

преди 2 години

Бабет да обясни след 22 дневно забавяне, неясно колко допълнително похарчени пари, какво му е по доброто на пътя?

5

Анонимен

преди 2 години

Ремонтираната част от измекярите на румен радев вече пропада, предстои ремонт на ремонта, оставка на румен радев ВЕДНАГА!

4

Анонимен

преди 2 години

Ха! А аз като прочетох част от заглавието си помислих че става въпрос за шампанско!

3

Анонимен

преди 2 години

Ремонтираният участък от служебнито правитеслвто отсега е с лошо качество - на вълни е на доста места, а има едни около 5 км в които маркировката стои жълта.

2

Има такъб народ

преди 2 години

ДАИ да има постове на магистралите на всеки 30 км и да теглят всички зърновози.Така хем ще има пари за ремонт на магистаралите , хем ще се пази пътя от претоварени камиони.

1

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на ГЕРБ и Бойко...