11

анонимен

преди 2 години

Росен Владимиров, областен управител от ДПС продаде на мутрите повечето хижи във Витоша!

10

Стопанистване

преди 2 години

До Анонимен 8. Ами тогва какво се оплаквате от хижите?Щом има посещения от млади къде е проблемчето? Да върнете всичко в ръцете на държавата? Ами връщайте и Сталин,Тито, Димитров .Ще цъфнем.

9

Мишо

преди 2 години

Не, разбира се!

8

Край

преди 2 години

Дано спре порочната практика хижите да са ничия собственост и да стават на руини.

7

Анонимен

преди 2 години

До ЦенкаАми да ти кажа пълно е с млади хора по хижите, в последните години даже стана модно. В не малко хижи вече трябва и предварителна резервация,защото иначе няма места (досадно както и тълпите, но факт). Ти обаче явно не си стъпвал(а) по такива места, та не мога да разбера кво се напъваш да коментираш.

6

Анонимен

преди 2 години

Дано да се случи!Освен това изключително важен е и въпроса за реновирането на неподдържаните хижи оставени да се разрушават.В част от случаите това се прави и умишлено,за да бъдат взети от частници на безценица и превърнати в хотели.Списъка с тези хижи е огромен, само на прима виста мога да се сетя поне за 6-7.Държавата като собственик е длъжна да се погрижи поне да функционират(никой не търси лукс там, а ако търси е объркал мястото),защото на много места те са единствена алтернатива за подслон.

5

Пустиняк

преди 2 години

Държавно за да може да се краде и да се точат фондове за ремонти, възтановяване и тем подобни кражбички.

4

Ценка

преди 2 години

Офффф.....Те пък повечето млади са плъзнали по хижите....Само градска и селска дискотека плюс мобил ги интересува.

3

Анонимен

преди 2 години

Симптом на психично разстройство са душевните диарии на демократа #2.

2

Анонимен

преди 2 години

НАПЪНИТЕ ЗА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОС_ТАЦИ НЯМА ДА СПРАТ НИКОГА. НАПРАВЕТЕ СИ СПРАВКА АКО МОЖЕТЕ ПО СПРАВОЧНИЦИ ОТ ВРЕМЕТО НА КО_МУ_НИСТИТЕ И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ДОРИ ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ ХИЖИТЕ НЕ СА БИЛИ ЧАСТНИ, А НА ТУРИСТИЧЕСКИ ДРУЖЕСТВА И СА БИЛИ ШИРОКО ДОСТЪПНИ ЗА ВСЕКИ ПЛАНИНАР.

1

Анонимен

преди 2 години

Всички трябва да имаме равен достъп до хижи.