20

Факт

преди 2 години

Не върви добре. За последните седем дни имаме 616 нови случая, а през предишните седем дни в бяха 405 нови случая. Повишението е с 52% за седем дни всеки ден този процент се вдига. Беше 2%, после 8%, 23%, 32%, оня ден беше 35% и сега вчера е 52%.

19

Златена

преди 2 години

Затваряй! Пълен локдаун за неваксинирани!

18

НОШТ

преди 2 години

Чисти области?,Това е ЧИСТ Ковид :)))

17

Анонимен

преди 2 години

Тия измишльотини още ли ги чете някой.

16

Анонимен

преди 2 години

Шти ми разплачити бя

15

до анонимен11

преди 2 години

де да беше прав ама надали. Има такива които са го минали на крак без да се усетят но това са едва до 20% от заразените. тоест най много още до 100000

14

муахахааа

преди 2 години

Сега гербавите като го няма вожда им всеки ден,не знаят кво да правят и взеха да обожествяват ковид делта!

13

до11

преди 2 години

и що реши че естествения имунитет е по добър от този с ваксината, ти някой вирусолог биолог изследовател ли си или щото така пише във "вестника"

12

Анонимен

преди 2 години

Чакам днес 30-40 статии за новия щам делта пак и как всички ще измиране от него. Дерзайте ***.

11

ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!

преди 2 години

Антиваксърове, много сте нетърпеливи! Ще си получите сюрприза!

10

Ужасена

преди 2 години

Ужас!Делтата иде, спадявайте сеееее........

9

до9

преди 2 години

пич в България се пише с малки и големи букви, който недовижда слага очилца. Второ по темата, Спутник не е някакво чудо невиждано самите руснаци не се избиват кой да си я боцне.Астрата е нещо подобно само че британско.

8

Анонимен

преди 2 години

Не им излизат сметките и пророчествата по две причини- първо над 2/3 от българите вече го прекараха без да бъдат засечени от статистиките им защото игнорираха даването на пари за тестове и двуседмичния домашен арест, и второ естественият имунитет очевидно е ефективен за разлика от ваксиналния.

7

Анонимен

преди 2 години

ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПОСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВАНИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!!

6

анонимен

преди 2 години

До Антиваксър Дубрютру ЗЛАТЕНЧЕ! Как е киселото зеле?!

5

проф Кунчев

преди 2 години

Ние с Витанов обичаме да смучем магарешки чепове и да гълтаме на магарето против вирус.После хвърляме кози барабонки и по тях гледаме за разпространението на ковид.После отиваме в махалата,и правим оргия с разюздани роми,кати ние сме пасивни!

4

Пророк Кунчев

преди 2 години

О неразумни и юроде, поради что се срамите да се набодете с ваксинката дар Божия, греховете земни да изкупите и в небесното царство да се преселите?

3

Кантарджиев

преди 2 години

Пак под 1 процент от пробите, а в интензивните почти не останаха пациенти. Не е лесно да си лобист за Бигфарма на днешно време. Направо си ставаш за смях като стой та гледай.

2

Анонимен

преди 2 години

40% спад от вчера. Кунчев каза, че намаляването е свършило и оттук нататък ще има само нарастване, започвала четвъртата вълна. Тия хора си мечтаят да се разболяваме, мисля, че са *** на човешкия род и слуги на Гявола.

1

Анонимен

преди 2 години

Има ли скок, няма ли? Къде е математик Витанов с елката?