42

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как в Катар и ОАЕ ваксинацията е приключила на 100%, обаче всеки ден имат новозаразени и починали?

41

Анонимен

преди 1 месец

До 37Хахаха,точно на доклад на СЗО ще повярвам. Ами нали беше супер,мега,гига заразен този вирус бре...За година и половина трябва да минал през почти всички хора.

40

Анонимен

преди 1 месец

covid-19 e катализатор на почти всички заболявания и затова е опасен особено през есента и зимата, когато има множество хора с възпаление на дихателните пътища. Затова се препоръчва ваксинацията за всички, които нямат антитела. За да се намали риска от тежка инфекция или смърт. Ако има много заразени, пак ще ни върнат старите ограничения, а отделно ще има и косвени жертви от други болести.

39

Анонимен

преди 1 месец

ваксинирайте се с Фазер,ч е ще свърши и следващата ваксина ще е с 3 игли))):

38

Анонимен

преди 1 месец

абе кви са тия активни случаи, това активни ге йове ли са? Вече се подигравте с нас - с по 100 души новозаразени на ден се оказва, че "активните" случаи са над 7000!! Значи имаме болни в продължение на 70 дни!!!!! После белите мафиоти от Пирогов ми протестират,ч е нямало точене на НЗОК! крадат като за последно!

37

до 35

преди 1 месец

вярвай си ти за 80% безсимптомни., то ще излезе че всички са го изкарали ама не е така за жалост. Дай официален доклад на СЗО с не приказки на хирурзи, зъболекати и ортопеди

36

Анонимен

преди 1 месец

Do 32 Няма да ти минат манипулациите- ваксинацията в Бг не е задължителна. И целта не е да те набодат, а да се защити всеки от нас. Анархистична и антисоциална ти е психиката, щом смяташ, че ваксиницията - която се прави не само у нас - е с цел да се навреди на хората. В Западна Европа вече 60 % от хората се ваксинираха, въпрос на манталитет и народопсихология

35

д-р Илиев

преди 1 месец

"Отново да преговорим какво ще стане при рязко покачване на Ковид заболеваемостта, което е неизбежно:- една част ще починат- една немалка част ще имат трайни усложнения и лонг Ковид. Не си въобразяват, адски натоварващо и често инвалидизиращо състояние е.- здравната система ще се претовари и това ще засегне болните от други болести. И, не, не е "здрави, а в болница" - когато не може да дишаш и си обдишван в интензивно отделение."

34

до двойно ваксиниран

преди 1 месец

Те шесте месеца ти изтекоха ,айде още две сега !?

33

Анонимен

преди 1 месец

Новата вълна от делта щам на коронавируса се разпространява първо в страни, през които преминават много чужденци и туристи - това са световните метрополии като Англия, Русия, Франция, Испания, Холандия, Португалия, Гърция. Там където ваксинираните са малко, делта щамът нанася големи поражения

32

Анонимен

преди 1 месец

До 33 Стига си лъгал, че ваксините пренасяли вируса. Ваксините, които се прилагат в Европа са "мъртви" ваксини - т.е. не съдържат жив вирус (жив вирус например, съдържат някои ваксини срещу полиомиелит). Ваксините които се прилагат в момента съдържат малко мъртво парченце генетичен материал взет от коронавируса. Т.е. не могат да пренасят вируса

31

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен 18 Това пък от къде го измисли???Всички професори,доктори,математици и т.н. колкото и да си противоречат,тук са единодушни-70-80% го изкарват безсимптомно или с леки симтоми.Гаранция повече от половината свят го е изкарал без да разбире.Да не говорим за хилядите като мен които не са влезли в статистиката.Бърз тест в къщи,изолацийка 14 дена и по живо по здраво.

30

ха ха

преди 1 месец

Лошо. Ваксините отиват на брак. Леките мерки дадоха резултат. Делта не вирее в БГ!Да му мислят западняците с локдауните!

29

Анонимен

преди 1 месец

Абе,хора,стига сте спорили,целта на болните мозъци е да ни изправи един срещу друг,да живеем с мисълта,че ние сме си виновни ако сме болни и да ни набучат с ваксини задължително а това е невиждано престъпление.Така ние не можем да видим голямата картина за да разберем какво ни очаква.Ако имахме съд в Бг отдавна трябваше всички тия които ни принуждават за ваксини да са в затворите

28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27 Точно и ясно.Какво сега като някакви спорни като резултат тестове откриват нови случаи...Ако тези нови случаи са с леко неразположение да вземем да си скубим косите.

27

Анонимен

преди 1 месец

Колко умряха от рак тази вечер???Защо не пишете , тъ.. пи журналисти.Да затворим държавата е памет на починалите от рак ,а..Те не заслужават ли внимание и уважение.

26

Доктор Хаус

преди 1 месец

Най големия *** са герберастите. С този вирус ще се справим.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Факт Тая математика не върви тук.Може да направиш анализ,ако всеки ден се правят равен брой проби.А не днес 5000,утре 15000,в други ден 7000...как точно ще ги хванеш като броя на пробите е важен за броя на положителните.Много проби-много положителни.Вчера процента беше 0,9,днес е 0,65...

24

Анонимен

преди 1 месец

80 болни са в интезивни отделения,те са важните.Колко нови заразни са открили е без значние.Всички ще се заразят,неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-ФАКТ!

23

Анонимен

преди 1 месец

Кой коронавирус?