98

Биволъ

преди 2 години

До 104, А има ли как да получаваш пликчета с "ром и пури" от корумпиран митничар-комунист за това,че си го уредил за трансплантация на черен дроб в Швейцария. Господин пРезидент, съберете си вересиите в служебния кабинет и марш на село.

97

До Случаен минувач

преди 2 години

Дано да не е вярно това де. Но при това състояние ако оздравее и му няма нищо, значи е симулант. Прав си на 100% - в такова състояние инсултът му е гарантиран. И то от по-лошия тип инсулт, при който няма оправяне. При исхемичния инсулт пак има повече надежда.

96

Анонимен

преди 2 години

Споко, ще мине по бързата чернодробна безплатна пътека и ще е като нов!

95

Случаен минувач

преди 2 години

Сега съобщиха, че кръвното му е 220/100. И не се повлиява от лекарства, засега. При такова кръвно получаваш мозъчен инсулт - хеморагичен, мозъкът ти се напоява с кръв и си заминаваш... Не могат да те спасят... Дори черепно-мозъчна операция да ти направят, пак не е сигурно, че ще те спасят. Да не говорим, че може да се парализираш, от кръста надолу и да трябва да ползваш инвалидна количка. В Павел Баня видях такива случаи. Въпросът е: Защо е в такова състояние? Ами защото е гузен.

94

Анонимен

преди 2 години

А менискуса как е?Така се получава когато те вози Борисов да разглеждаш мантинели, "заразяваш" се от неговите "болести". Вдига кръвно, къса менискус и т.н.

93

Анонимен

преди 2 години

В Пирогов когато се появи на вратата някои неосигурен няма как да го върнат затова записват пътеки на хора които имат осигоровки. Ако него правят Пирогов ще дължи милиарди . Тази система не измислена от Балтов така е от 30години. Лекарите дори си пускат на собствените ЕГН та пътеки само и само за да не връщат хора. В другият случаи ще ви затварят вратата под носа ако нямате осиуровки. Отново искате един да е изкупителна жертва за системно неправилни действия на цяла система.

92

Д-р Хаус

преди 2 години

Във всяко спешно отделение,с хипертонични кризи постъпват стотици обикновени граждани! Ама тях не ги приемат в интензивните отделения!! Тези кризи се овладяват в спешното и хората си отиват в къщи!! С какво Балтов е " по-специален"???

91

Анонимен

преди 2 години

Напротив стреса е основния фактор за вдигане на Кръвно налягане. Аз съм лекар . Време е да се започне да се трият подвеждащи коментари и такива с изразена агресия,а не само когато има критика към ГЕРБ.

90

Анонимен

преди 2 години

Няма как да крадеш и да защитаваш интереси на крадливите ГЕРБ и да не те осъдят.Така трябва да бъде с всички.При нарушения освен уволнение и затвор.Тези хора като Балтов са срам за народа и за институцията Пирогов.Лекарите и сестрите трябваше да го поругаят,а не да ги защитават.Той е част от управляващите и част от създадената мизерия в здравеопазването.

89

хаха

преди 2 години

Сега Каруцаров яко се кефи

88

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Трибунал го чака, нервен е.

87

Анонимен

преди 2 години

Към комунистите трябва да започнем да водим специално поведение . Неги вземаните на работа неим даваите здравни грижи. Изолираитеги при всяка възможност. Това е мръъсна сггган. Съсипаха човека

86

симулант

преди 2 години

От стрес не се вдига кръвно! Това са бабини деветини и народни поверия! От стрес се вдига кръвната захар, поради действието на стресовите хормони, особено на кортизола.

85

Анонимен

преди 2 години

*** комунистическа *** съсипа човека.

84

Тиквун Ага

преди 2 години

Ходжата,равина и патриарха ходиха ли вече при него??

83

въпросното лице

преди 2 години

Ако стане чудо и може би влезе в затвора,кръвното ще му спадне бърже след като му разширят задния клапан едни много добри хора,нашарени с татуировки и екзотичен *** отенък.

82

Хемус

преди 2 години

Като надписваше цифрите кръвното беше в норма!Тия дето го защитаваха на улицата смятаите,че и те са в заверата!Не сме само на една заплата!Писах аз,че се разиграва 'Мъртви души' по Гогол

81

Лекар

преди 2 години

Асенчо, аре малко по-сериозно

80

Анонимен

преди 2 години

Радев е Диктатор

79

Тома Бикова

преди 2 години

Недоразумението от Дондуков 2 е обсебено от жаждата за отмъщение и няма да миряса докато не уволни и генерал Мутафчийски. Защото това създание не може да търпи някой да има по-голям авторитет от него. Уволнението на професорите Кантарджиев и Балтов е само артилерийска подготовка за отстраняването на шефа на ВМА. Но не пожелавам на фигуранта да се разболее. На троловете, които с упование плюят по Балтов, също! Бъдете живи и здрави!