61

Молдовците

преди 2 години

са прозападно настроени, защото им е омръзнало от брътвежите на Батюшката и другите джуджета. Не случайно и новият им парламент е нафрашкан с прозападни политици, защото на Запад е манджата, а на северовасток - гладорията и голодоморът.

60

1 рубла = 1 стотинка

преди 2 години

Естествено про-европеския кандидат е победил. Но иначе ги поздравявам и двамата за мъжката постъпка. Руския поклонник като по-низшо същество дори не е имал шанс. Браво!

59

Анонимен

преди 2 години

Сеггиу Теофилат сега трябва да стане министър на образованието. Денков прекалено цивилизовано го раздава, хем че е тренирал борба. Ако беше се изявявал повече в стил банкянси футболист, досега да е звезда в интернет.

58

Анонимен

преди 2 години

ето за това румушите са пред нас

57

Анонимен

преди 2 години

Ако е нямало секс и сръпска музика не се зачита.

56

grep

преди 2 години

До Дамилапа ТехуяЦъкам ти плюсчета само за името. Евала!

55

до комитата

преди 2 години

Ами, че те вече искат да се върнат в състава на Румъния! И каква е разликата например между Източна Украина и Крим които теготеят към Русия и молдованите които теготеят към Мамълигите? Рано или късно насилствено появилите се държавици се връщат към корените си... Друг пример е, бившата Британска империя и "начертаните" от нея граници на Бл.Изток - кръв, насилие, нетърпимост и граждански войни.

54

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Лишването на чаша вода е като хвърлена ръкавица, тоест покана за двубой. Двубой(лат. дуел) е физическа разправа на двама мъже без намеса на трети лица. По-млад мъж не може да иска дуел от по-стар, обратно може. Когато единия падне на земята, другия трябва да спре. В този случай всико е по правилата.

53

Анонимен

преди 2 години

Е нито успя да го нокаутира, нито успя да го заключи.

52

Алтер

преди 2 години

Бой, бой. Кеч фатки.

51

Анонимен

преди 2 години

В нашите има голям потенциал за сеир и бой, очакваме с нетърпение да разнесат своя умствен потенциал на международно ниво.

50

komitata

преди 2 години

Молдова е бедна страна и с прозападната си ориентация окончателно е духнала супата-започва сценария ,приватизация ,фалити и кредити и нови заеми и след 10 години тинтири минтири искаме да отидем към Румъния или Русия

49

Анонимен

преди 2 години

До Питър- Братле - това е все ендо да начричаш Англия римска провинция ... Нещата не са такива, каквито са били. И да, сно е, че ончи говори за колиниите, коит оспряха да са колонии между началото и средата на 20-ти век, не защото се биха за свобода, а защото им я дадоха и то под натиска на ООН (или ОН тогава).

48

Анонимен

преди 2 години

До Пич - Ако беше готов, та да пребие другия, по-оправдан ли щеше да е в действията си. Сори че питам, просто ми е трудно да схвана примитивната ти логика и закони.

47

Анонимен

преди 2 години

Ама седят си другите 4 човека и си сложили ръцете на кръста и си гледакта, после - що ни е скапана дупка държавата - Ами ей за тва!

46

Пич

преди 2 години

Чичото си го получи. Ако заливаш някой с вода, трябва да си готов после да изядеш шамарите. Явно този чичак не беше готов за боя.

45

Анонимен

преди 2 години

Това нищо не е. Чакайте да видите тигрите на Слави на какво са способни.

44

Питър

преди 2 години

Впрочем, защо забравих Хонг Конг и Макао.... Преди да ги върнат на комунистите бяха още по-богати, днес 3 милиона души от Хонг Конг имат желание на емигрират във Великобритания

43

Питър

преди 2 години

До ТодорОбъркал си се нещо. В България американско влияние почти няма. България е прокси колония на Русия и Турция, затова сме на такова дередже. Виж, Германия, която още е официално окупирана от САЩ държава (ВСВ не е приключила още) е друго нещо, а?

42

Развеселиха ме

преди 2 години

Такива са най-смешни. Като не знае да се бие какво почва пръв с водата и после чака на стола:Д