186

Анонимен

преди 2 години

Плондир!

185

Анонимен

преди 2 години

Вулканизирани, вулканизирани, вулканизирани.

184

SS

преди 2 години

Виц: Един си извадил по фалшив ваксационен паспорт за да може да пътува ! Обаче след две години го дали под съд за фалшификация на документ .Учуден той попитал? Как разбрахте бе ? Ами с ваксината която уж си сложил до две години ,трябваше да си мъртъв.Щом си жив значи документа е фалшив !!!! ЧЕСТИТО НА ВАКСАРИТЕ !!!!

183

ВИДНИ АНТИВАКСЪРИ:

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ.. МАНОЛОВА.. БАБИКЯН.. ХАДЖИГЕНОВ.. ТРИФОНОВ.. ГОШО ***...........БРОЙТЕ ТРУПОВЕТЕ..........

182

Шаши

преди 2 години

Гледам и НЛП се използва. Колкото и да се напъвате, ние искаме да си останем хора.

181

Анонимен

преди 2 години

То повече протестъри от тия на Мая Черепова.

180

Анонимен

преди 2 години

До МъВъРъ Заплахата е в това, че като напълнят болниците и ти се разболееш от нещо друго няма да можеш да получиш медицинска помощ. Много ти е кратка паметта, в началото на пандемията спряха ли плановите операции?

179

Анонимен

преди 2 години

И на запад има антиваксъри, ама към 5%. А у нас задръстеняците са 85%.

178

Наваксания

преди 2 години

Вчера кандидатсвах за работа при единия мобилен оператор. Веднага ме взеха и вече работя - като антена.

177

Ваксърпауър

преди 2 години

Може ли, някой от другите ваксинирани да сподели - гонят ли ви от дискотеката? До който и лазер да застана и го изгарям. Охраната ме наби и не ме пускат да влизам. След това си зареждаха запалките от автомобилите от набоденото ми място. Това гавра ли се води?

176

Анонимен

преди 2 години

Мощни протести против ваксинациите с експериментални препарати

175

Шаши

преди 2 години

И как незабележимо се подготви този мор. Това избиване на човешкият род. Замяна с нещо друго. Как стана така, че да искаш да си останеш Човек е грешно и срамно.

174

До USAск

преди 2 години

Ваксините може би ще увредят здравето на част от ваксинираните, но има вече милиони с ваксина, все още живи. В какъв смисъл убиват?? Всксината е просто един риск - или го поемаш или поемаш риска на болестта, която явно скоро няма да приключи. На мен ми писна вече да треперя - каквото, такова. Не искам да го карам този Ковид 10 пъти, хич не е приятно. Ясно ми е, че тази гадост няма да приключи, докато не си продадат скапаните спринцовки. Ако изкараш 3/4 пъти Ковид, все тая че не си ваксиниран.

173

ИСТИНАТА ЗА РАДЕВ..

преди 2 години

РАДЕВ УБИ ЕДИННА БЪЛГАРИЯ...... ДОКАЗАТЕЛСТВОТО-.....

172

Ваксърозомбара

преди 2 години

Преди слагаха по малко тежки метали и магнитни протеини във ваксините. Сега ме е страх да вляза в магазин където продават метални неща, защото ставам като таралеж и боненосец едновременно.

171

МъВъРъ

преди 2 години

Че каква заплаха за тебе са неваксинираните бе?Нали си ваксиниран и вируса никога няма да те хване!Защо те е страх?

170

До е и

преди 2 години

И къде ги видя тези милиони ваксинирани българи, че за сега сте под милион.

169

Ваксъра

преди 2 години

Докато спя, наноботите излизат от всичките ми дупки, като ***. Смятам да стана рязко и да ги изхвърля с чаршафа, само да не ми се завие свят от рязкото ставане и да се пребия. Ще пиша утре.

168

SS

преди 2 години

Ваксинираните,подсъзнателно усещат ,че са се прецакали.Дочули са и че след година две ще хванат ....... , и сега злобеят срещу тези които проявяват разум.То ест завиждат на по умните от тях ! Ваксинирането не може да бъде задължително !!!!

167

111

преди 2 години

За жалост като изкарала вече вируса мога да кажа, че в никакъв случай не е Ок да се кара като сезонния грип всяка година. 2/3 изкарване са вече с висок риск за здравето дори при здрав и млад организъм. А явно ни ръсят и с подобрена версия - всяка следваща по- гадна от предишната. Явно ще трябва да си пробвам късмета с ваксините, че не виждам друга опция как тази зима да избегна боледуване отново. Апропо ваксинираните са опасни за тези без ваксина, не обратното, така че не разбирам този натис.