57

Случаен минувач

преди 2 години

Това да не е ММ, бе?

56

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е от махалата.Единственото правилно решение е да въведат тотален Локдаун за дер седмици на известният ромски квартал, но ме смеят.

55

Т.Шак

преди 2 години

До 64: Вие се надбягвайте с вирусите, като ви е толкова акъла! :-) Ние вече изкарахме хремата и тя не ни притеснява. Не, че и преди това ни притесняваше де! :-) Айде, вземайте си дозичките и ми се махайте от главата! Лека нощ, *** набоцкани!

54

До Анонимен 62

преди 2 години

Чудя се западните гении ще могат ли така бързо да спретнат една ваксинка срещу слабоумие за такива като теб?

53

Анонимен

преди 2 години

Вай, вай, вай! Страшната хрема и гърлобол идат. Веднага да тичам за ваксина. Опа, тя не действа на хремата. Докато чакаме новата ваксина, ще кихаме до припадък и то посред лято. Какви ужасни времена ни очакват!Или да грабне по една сопа и наред. Ни делти, ни варианти ще останат. Наздраве!

52

До 61

преди 2 години

Заради неваксинираните вирусът се разпространява и мутира. Ако дойде мутация, устойчива на досегашните ваксини, ще трябва нови да правят и всички отново да се ваксинираме, а както се вижда това е дълъг процес. Т.е. всичко отначало ще почва. Затова е необяснимо как не разбирате вие, ангиваксъри, че се надбягваме с вируса. Заради вашите страхове, страда цялата земя.

51

Анонимен

преди 2 години

И затварянето започва.... скоро

50

Анонимен

преди 2 години

Вечерен час за антиваксърите.

49

Т.Шак

преди 2 години

Само не знам защо ваксинираните толкова ги е страх от невакснатите. Нали УЖ ваксината ги пази? Освен това и ваксинираните агънца пренасят заразата не по-зле от чистите хора. Явно ваксината редуцира IQ-то доста повече от вероятността за заразяване.

48

Анонимен

преди 2 години

Масово са болни. Аз се заразих в началото на юли.Ужасна хрема и болки в гърлото. Просто вируса циркулира от месеци обаче септември ще затварят.Няма такива неадектватни същества като докторята, депутатите и цялата държавна администрация. И в мол овете разни екземпляри ходят без маска!Набодените ли разпростаняват заразата?Защото аз с маска и с дезефвктант се заразих в мол а. Да влезеш за 30 мин да купиш нещо спешно и да се прибереш болен. Заради нехайството ниската хигиена и некомпетентност

47

Додо

преди 2 години

Експерименталната ГМо-терапия, погрешно и заблуждаващо наричана ваксина, увеличава шанса за тежки осакятявания и смърт, в пъти по-големи, от прекарването на самия Ковид. Факт!

46

Ха-ха!

преди 2 години

До Анонимен: Това го кажи на 40-те процента двойно ваксинирани, които лежат в английските болници!

45

Киро Х

преди 2 години

Всички нормални Българи казват НЕ! на отровната инжекция!

44

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че човек със съпътстващи заболявания има по-голям шанс да остане жив след заразяване, отколкото здравите хора. В България около 90% от хората над 30 години имат съпътстващи заболявания, но сред починалите, само около 65% са със съпътстващи заболявания.

43

Анонимен

преди 2 години

Ако се беше ваксинирал, нямаше да пипне делтата.

42

Ха-ха!

преди 2 години

Значи Делтата е в Кюстендил от месец, но си е траял досега и е чакал да му излезе резултата от секвенирането в София и чак тогава да вкара някого в болница. Съзнателен вирус.

41

Анонимен

преди 2 години

До 46 гоШку много просБраво, уникален ораторски талант показа в тоя коментар. Доайен на елоквентния изказ и златното перо си. Сигурен съм, че си адски успешен и убедителен в аргументирана реч - с в професията си, и с жените.

40

Златена

преди 2 години

Защо още няма пълен локдаун в Западна България? Ще чакаме да палмнем ли? Затваряй и не допускай антиваксери на никое публично място! Само напълно ваксинирани!

39

Додо

преди 2 години

Защо не пишете, че заразеният е представител на малцинството, което има доста високи нива на меланин в кожата, чието име е забранено? освен това, той е и ваксиниран! Което е знаменателно!

38

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ какво ще стане, ако пропусна, неграмотен ***? От короната *** хора по 300 кг, с 15 хронични заболявания и такива, които и без това им остават 2 месеца живот. Изкарах великия страшен вирус за 1 ден с 37.1 градуса температура, след което висях вкъщи. Ваксината я дай на майка си. Не е задължително да е мускулно, ако ме разбираш, празна черепна кутийке.