36

Анонимен

преди 2 години

Когато си слугувал на властта и си разчитал, че за награда можеш да правиш каквото пожелаеш, защото си недосегаем за проверки и санкции, просто замълчи и се оттегли, както направиха други, които се провалиха по подобен начин и не се показват от години пред обществото. Такъв коментар направи в социалните мрежи проф. Коста Костов по повод уволнението на директора на УМБАЛСМ Н.И. Пирогов проф. Асен Балтов.

35

Анонимен

преди 2 години

Всеки знае, че за добро незплатно лечение или връзки или рушвет на доктор! Да не се правят протестиращите на невинни! Балтов разигравяше драма с короната и е желателно медиците да споделят реално колко народ е пострадал след ваксина!

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Не, Касата лъже че плаща! НЗОК е остойностило пътеките на не повече от 35% от РЕАЛНАТА им стойност!!!!! Крайно време е вие т-панарите да го разберете това! Затова болниците са масово задллъжняли. Защото влизат в разходи, които тъ-пите чиновници не покриват! Да откраднеш от крадец не е кражба. Няма по-голям крадец от държавата!!!!! Болниците ``надписват`` за да компенсират НЕДОФИНАНСИРАНЕТО! Разберете го това, кухи кратуни!!!!!09

33

Анонимен

преди 2 години

Рекетьори. Изнудвачи. Крадци.Лъжци.

32

Анонимен

преди 2 години

Бойко, измисли план Б. Този е много прозрачен......

31

Анонимен

преди 2 години

Наистина не мога да разбера за какво протестират? Нарушенията са факт. Защо чрез медиците правят циркове Бойко и Балтов? Жалкото е, че вече трябваше да има осъдени за тези милиарди изчезнали по пътя и другите да се кротнат.

30

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че много неща се раздухаха какво се е случвало в държавата през последните 12 години и надявам се да се тръгне вече в нормалната посока. Но това зависи и от всеки от нас, дали сме съгласни да ни крадат и т.н.

29

Анонимен

преди 2 години

Много искам да станем нормална държава със закони. Незаконни транспланатации - затвор и отнемане на правата да се практикува тази професия. И това с изчистването на петното, не го разбирам. Така е от години. Факт. И аз имам измислена диагноза. Как да ви подкрепя, като имам издаден фалшив документ. Просто е безумие това, което някой подстрекава да правят медиците. Ако трябва да си занесем фалшивите диагнози и да се реши този проблем с Балтов.

28

Анонимен

преди 2 години

Всякакви новини за кражби и всякакви партенки от устата на Рашков трябва ДА СЕ ДОКАЗВАТ. По тв-то размаха някакви лисчета и това било доказателствата за 100те му имота. И даже не даде на Диков да ги погледне. По същия начин доказва и всичко останало.

27

шефа на зк

преди 2 години

каза другата седмица още новини за кражби и ментета! и кво прайм тагава??

26

Е, па...

преди 2 години

Сълзлива история! Обаче, някак не успях да пусна сълза. Защото всичко това ми е абсурдно. Те били обидени! И аз съм обиден. От тяхното поведение. Срещу какво протестират? Защо не протестират пред НЗОК, все пак констатацията от проверката е от там. Много интересно е, че към Предзидентството са си насочили гнева и протеста ще местят там?!?!!? Радев е трън в очите на досегашните управляващи. Извинявайте, пироговци, кой ви нареди да протестирате точно там??????

25

Тролчо Гербев

преди 2 години

От централата на герб ли са им раздали тези плакати?

24

Гробар

преди 2 години

Аз да питам, допустимо ли е да се крадът държавни пари с фалшиви диагнози?

23

АМИ ЧЕ

преди 2 години

До АнонименОТ СЪЩИТЕ КОЙТО ФИНАНСИРАХА ПРОТЕСТА ЛЯТОТО

22

78 78

преди 2 години

Е ТО Е ЯСНО НЯМА ДА КОПАЕ С МОТИКА АМА И ДР НЯМА ДА БЪДЕ

21

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 2 години

КАЦАРОВ КНИЖНИЯ ПЛЪХ ПРОСЛЕДЕТЕ КЪДЕ ЩЕ КАЦНЕ СЛЕД ТОЗИ ПОСТ

20

АМИИИИИИИИИИИИ

преди 2 години

ЗА ДР БАЛТОВ ЛЕГЕНДИ СЕ НОСЯТ ЗА СПОСОБНОСТТА МУ КАТО РЪКОВОДИТЕЛ И ДР КАК Е ХУБАВА БОЛНИЦАТА ОТ ВЪН И И НОВА АПАРАТУРА ИМАТ МНОГО

19

дядо Йоцо,

преди 2 години

Чакаме оставки на доктори ? Докога да чакаме ? Обещахте ?

18

КАЦАРОВ Е ПОДЪЛ

преди 2 години

ХЕМ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛ ХЕМ ГИ ТОПИ АМИ ДА СИ ХОДИ

17

АИИИИ

преди 2 години

КАЦАРОВ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛ ОТ АВАНТАТА ДА НЕ ПЛАТИ Е СЕГА АКО ИМА ЧЕСТ ДА ПЛАТИ В ДВОЕН РАЗМЕР