106

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНа мен не ми пречи нито ВМРО и ОП, нито Христо , по-добре да се обедините в обща цел и да решите крайно наложащите проблеми на България с демографската криза на българите и градовете в страната, отколкото да се разделяте на такива и онакива, разделяй и владей,хайде няма нужда!

105

Анонимен

преди 2 години

Дадена е команда на ченгетата да се активират и троловете да им пригласят :D Естествено да плюят най-вече по ДБ, даже и без поводЕдно най-нормално изказване на Христо Иванов и Карачанката веднага се задейства като търси под вола теле, а услужливите журналяги и *** моментално раздухват "новината"Жалка история...

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114България отдавна е "купена", а това че не била апетитна хапка, само може да буди смях :))

103

Анонимен

преди 2 години

До БлагоевградТова не са "македонски" организации , а са сръбските тайни служби , които чрез тези уж "македонски" организации , работят срещу България. България трябва да се ориентира най-вече към Вишеградската четворка, също и към Румъния,Гърция, да се откъсне от Ориента! Задължително!

102

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА какво очакваш? Сърбия и Гърция заграбват българските земи с преобладващо българско население в началото на 19 век, разделят си ги и този акт винаги ги е свързвал срещу България , там и помаците говорят на родния си български диалект, също и македонците говорят на чист и стар български диалект, но те ги наричат "помашка" и "македонска" нации, за да не ги наречат с истинското им име - българи!

101

Тракиец

преди 2 години

Ристю майка си ще предаде,а вие си мислите че ще прости на България.Правете го гл.прокурор ,че вече и аз немога да търпя.Човека това му е мечтата.За гей бракове и *** после.Хайде хаирлия да е.

100

Доктор Сън до 190

преди 2 години

Има та чак дрънчи, то и без да знае човек е достъчно да му види носа, излъчването и изобщо му е написано на челото :)

99

Процеса ще е труден

преди 2 години

Сърбите цял век са им промивали мозъците на българските македонци от Македония, избивали са си ги,изтезавали са ги,пращали са ги в концлагери,уволнявали са ги от работа,живеели са в страх от сърбите и в мълчание, учили са ги насила на българофобия и да мразят собствения си български народ от който произлизат, да мразят корена си, за да могат сърбите да задържат тези българки територии в Сърбия и Югославия! Какво очаквате, след толкова много излята омраза и възпитаване на децата във българофобия?

98

Томичукалата

преди 2 години

заглавието на статията е неграмотно, от него, излиза, че Христо е казал , че Интересът ни е приятелска, не антибългарска Македония да влезе в ЕС!, а не Каракачанов !!!!!

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102Никой не е грабил от нас, просто с немските царе си вкарахме таралеж в гащите :)) Ние немаме загубена битка, да не говорим за война след 1878 г., само че нали се сещаш, че Великите сили решават как да ни режат :) Не сме били толкова глупави, че да тръгнем да воюваме с целия свят :)

96

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СЪСЕДКА НА Р.МАКЕДОНИЯ,КЪДЕТО МАКЕДОНЦИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ СТАТУТ.В ГЪРЦИЯ МАКЕДОНЦИТЕ СА ПРЕДСТАВЕНИ С ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА В АТИНА...ДАЖЕ ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ ОТ ЛЕРИН ГОВОРИ НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК ПО ГРЪЦКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.МАКЕДОНЦИТЕ ОТ ЦЯЛА ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ ИМАТ СВОИ КУЛТУРНИ СРЕДИЩА,КЪДЕТО ТЕ МОГАТ СВОБОДНО ДА РАЗВИВАТ СВОЯТА ДЕЙНОСТ И САМОБИТНОСТ КАТО МАКЕДОНЦИ-ЛЕРИН,ВОДЕН,НЕГУШ,СЕРЕС,ПТОЛЕМАИДА,КОЗАНИ И КОСТУР,ДОРИ СОЛУН.В СЪРБИЯ И АЛБАНИЯ МАКЕДОНЦИТЕ СА ПРИЗНАТИ.

95

Доктор Сън

преди 2 години

На Евреи някой вярва ли?

94

Гост

преди 2 години

Този вече ясно следва заръката на Костов да продаде държавата. Уж е силно загрижен. Глупости сега ще почне да настоява да паднем на колене пред Македония и после като им платят уговорената комисионна с Костов ще продадат държавата.

93

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГермания никога не е била срещу това,Македония да не е в България , даже точно Хитлер , справедливо ни връща заграбените български територии от сърби и гърци, които с българско население, включително Македония, но след ВСВ пак ни ги отнемат, въпреки,че воюваме и даваме жертви на страната на победителите, ние и през двете световни войни , сме били на страната на Германия, българските младежи в миналото, са учили висши науки, предимно в Чехия и Германия, по-рядко и във Франция!

92

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да купи България,на кой ще я продаде.

91

Анонимен

преди 2 години

Г-ДА БЪЛГАРИ ИЗБИРАЙТЕ ТУРЦИЯ ИЛИ РУСИЯ!ЗАЩОТО НА ЕВРОПА НЕ И ПУКА ЗА ВАС!

90

Анонимен

преди 2 години

До БлагоевградБЛАГОЕВГРАД И ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ ГЛЕДАТ С НАДЕЖДА КЪМ СОЛУН!

89

Най-належащото

преди 2 години

1.Създаване на добре платени работни места,добри условия на труд и живот из цяла България,а не само в столицата и още 1-2 градове2.Никакво рекетиране на малки и средни български фирми(точно това им изяде главата на герберите,започнаха и малките,средни фирми и честните хора да рекетират)3.Субсидии,машини за реална дейност и реално земеделие и производство, стимулиране по всякакви начини на малък и среден български бизнес из цяла България4.Привличане на инвестиции с високи заплати,чиста природа

88

Знайте

преди 2 години

Този при първа възможност ще продаде България

87

Анонимен

преди 2 години

Предал