146

Анонимен

преди 2 години

Ицо Лодкаря е едната патерица на комуниста Шорош.Другата е Славуца.

145

Джузепе Галибарди

преди 2 години

- Приятели @ ? - А дано ама надали .... Мъдеконците никога вече няма да ни бъдат приятели ! Не че и до сега някога са ни били такива ..... душмани до гроб !!!

144

Я, па Я

преди 2 години

Не, че нещо, но ... ИТН още нищо не са казали по казуса СРМ и изказванията на Ицо Маджото. Редно е да чуем подробно тяхното мнение по тоя въпрос. Тук става въпрос за оцеляването на българската култура и история, а от тук и нацията като такава. Това което се опитват македонските удбаши и сърбомани е да ни занулят историята и народността и това е повече от прозрачно. Срамното е, че го правят с помощта на съюзниците ни. Направо не е за вярване. Трябва да се спрат всички видове преговори с тея змии.

143

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва, избройте поименно българските личности , имуществени и неимуществени български интереси, които да престанат да бъдат крадени от Македония и представяни за " македонски", знам ,че това ще са томове дебели книги и страшно много работа, но ако трябва - го направете

142

Условия за влизане

преди 2 години

Срок- 6 месеца. 1. Спране на българофобията навсякъде,включително медии,учебници, политика и т.н. 2. Спиране на кражбата на българска история,личности,археологически сгради,паметници,рушене на български паметници,гробища,изтриването на средновековни и други български надписи. 3. Спиране не кражбата на български личности,поети,писатели,герои,царе и т.н., реставриране на къщата на Димитър Талев и публикуване на оригиналните му романи,а не на фалшиви,както и на Н.Вапцаров,братя Миладинови и други

141

Я, па Я

преди 2 години

Национален предател и майцепродавец. Ако в Гърция някой политик си беше позволил га постави приятелството с чужда държава преди гръцкия интерес, просто щяха да го тричат цяла седмица на синтагма. Ние обаче се надяваме тоя да ни "оправи" ... и ще ни оправи така, че няма да можем да си седнем на *** с години.

140

А демографията?

преди 2 години

1.Създаване на добре платени работни места,добри условия на труд и живот из цяла България,а не само в столицата и още 1-2 градове. 2.Никакво рекетиране на малки и средни български фирми. 3.Субсидии,машини за реална дейност,реално земеделие, производство,стимулиране по всякакви начини на реален малък и среден български бизнес из цяла България или за създаване на такъв. 4.Привличане на инвестиции с високи заплати. 5.Чиста природа. 6. КНСБ да защитава интересите на работещите, на малките фирми.

139

Ще предадете ли Б-я

преди 2 години

Заглавие от Афера - "ВСИЧКИ ВИДЯХТЕ, НАЛИ? КАК КАРАИБРАХИМ ТРИФОНОВ ПОРОБИ ДОЛИНАТА ЕЛИНДЕНЯ. И ХРИСТО ВИ ИЗЛЪГА. И МАЯ. И ДЕДО ВИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИГУМЕН. СЪЩО." .......... Мисля, че е време всички да помислите за интереса на българското население и особено за демографската криза и чуждото влияние, което не съвпада с българския интерес!

138

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов: Христо Иванов защити чужд интерес в НС.....А пък Каракачанов продава български паспорти на който шари повече....Абе 'фани единия и цапардосай другия - БКП Форевър!:)))))))))))))))))))))))))))))

137

Анонимен

преди 2 години

Скити и сакси,са наричани някои славянски племена,хуните също са наричани скити - т.е. славяни,а не "хуни" в източниците,българите също са били наричани "скити"(славяни),вижте и старите предмети,които показа Божков,те безкрайно много си приличат със славянските,скитските(славянските) находки,изработката,даже и дрехите им,лентите на косите,лента на дрехата,образите им,са типични за славяните и особено пък типичните славянски ***(нещо подобно на широк клин),които и българите са носили в миналото

136

Анонимен

преди 2 години

Как ги е яд Карачанката и Марешки че изтърваха кокала, чудно си поживяха 4 години :D Беше им даден втори шанс, но народът пак ги изрита с мощни шутове и сега лаят. Най-смешният министър на отбраната и заместник-председател на парламента, които някога сме имали....

135

Анонимен

преди 2 години

До около 16 век , коренното население на Балканите е почти изцяло славянско - българи,сърби, малко руснаци и малко неславяни - унгарци , през 16 век и след 16 век, започва фанариотството и погърчването, потурчването, порумънчването на славяните на север от Дунав,извършено от австрийците през 1861 година, а последни на Балканите се заселват албанците.

134

Анонимен

преди 2 години

До СофияКакви македонци в България. На мене единия ми прадядо като е бил от македония а другия от Серес в Гърция а пък аз съм роден в Стара Загора аз какъв съм. Да не мислиш ,че се имам за македонец или грък.

133

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 141: "НИКОЙ НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ АНТИЧНАТА ИСТОРИЯ"? Отказаха ви гърците да ги казвате и пишете тези съчинения на държавно ниво. А вашите историчари си пишат и приказват каквото им е на сърце. За това дават научни звания и степени, за това им плащат заплати. Съчинители на история.

132

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМакедонци няма и не е имало в миналото, самата история за Македония е написана през късното Средновековие и няма абсолюно нищо общо с античността, а с фанариотството и гърцизирането, самите гърци пък са по произход от Азия, от азиатските територии на днешна Турция и Истамбул , но се преселват на Балканите през късното Средновековие и през 18 век създават първата си държава на Пелопонес от преселило се гръцко население от Азия и от местни гърцизирани славяни!

131

Асан

преди 2 години

Аншлус РъБъ и НордМак :))

130

Мисля си

преди 2 години

Този НЕбългарин ХрИв слуша каквото му кажат от американското посолство. Ще отстъпи всички искания на югозападните българи /македонска нация няма!/.

129

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 138: Българите няма да прочетат такова нещо в гръцките, сръбските и румънските учебници. В Гърция, Сърбия и Румъния имат историци, такива съчинения при тях ги пишат политици и журналисти. Историците работят с исторически документи. А вие имате историчари. Историчарят не е историк, а съчинител на история. В смесената комисия са им казвали: Дайте един исторически източник, в който Самуил да е наречен македонски цар. Няма такъв! Но това не им пречи да го твърдят и пишат в учебниците.

128

Анонимен

преди 2 години

До СофияСърбоманските ви домогвания на УДБА и сръбските тайни служби , представящи се за "македонци" и "македонска нация", няма да минат , всички партии в България са едно мнение за Македония , както и целия народ, никой няма да си сложи главата в торбата, заради интерсите на сръбските тайни служби и измисления македонизъм и да загуби проценти или да остане извън парламента!

127

Анонимен

преди 2 години

До Време за промянаНИКОЙ НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ АНТИЧНАТА ИСТОРИЯ...В Р.МАКЕДОНИЯ НИКОЙ НЕ ЗАБРАНЯВА НА НИКОГО ДА ПИШЕ ЗА ДРЕВНИТЕ МАКЕДОНЦИ КАТО ЗА МАКЕДОНЦИ А НЕ ЗА ГЪРЦИ.ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ АКТ НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНИ НА ИСТОРИЦИТЕ ДА ТЪЛКУВАТ ИСТОРИЯТА.