175

Анонимен

преди 2 години

Това ли ви е промяната, с Мика, Татяна, Мая, Тошко африкански и Пинокио, айде ДПС са си винаги там... България може да бъде от Африка вече.

174

До не е така

преди 2 години

186Защото в коалициите няма такива субсидии.Така КостяКопейкин сам,еднолично гушва над 2,5 милиона .И Волен Сайдера Бялата Златка го играе соло,ама _тц! -0,46 процента.

173

Анонимен

преди 2 години

Крачка назад за да се засили ...

172

Habemus Papam!

преди 2 години

Този път това Народно Събрание ще избере кабинет! Ще се провалят мечтите на Бойко Борисов! България няма да стане "Задунайская Губерния" на всерусийския цар и самодържец Владимир Путин! България е, и ще бъде неделима част от Европейския Съюз!

171

българин

преди 2 години

Гласувах за Демократична България защото нейното име е единственото нормално име на партия (освен чyмaвите комунисти от БСП) сред всички останали български партии!!! ИМВ, ИТН, ***, един дол дpeнки! Партия ГЕРБ е политически тpyп, тъй че трябва ли да я коментирам? Е, хайде: Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест!Има такава! Питайте ген. Мутафчийски!!!

170

Анонимен

преди 2 години

В РСМакедония вече потриват ръце .

169

не е така

преди 2 години

Всеки с патриотични чувства или нагласи, всеки, за който България му е скъпа със сигурност не е гласувал за предателите от Дай България! ИТН обра вота на националистите в последните два изборни опита. Не знам защо ВМРО и Възраждане не се разбраха, заедно взимаха над 6%

168

Анонимен

преди 2 години

До Мисля си 184...Единственият националист беше и е Волен Сидеров. Той пръв доказа, че най-големият крадец в Българско са западните БАНКИ и КОРПОРАЦИИ. Е, сега още по-лесно ще ни грабят....Айде пак текнаха българизмите!:)))) ...Основният крадец в България е било винаги БКП-то! Още от едно време - Техноимпекс, Кинтекс, Кореком и прочие и прочие! Волен почна добре но завърши ..........финансово доволен! :)))))))))

167

Мисля си

преди 2 години

Единственият националист беше и е Волен Сидеров. Той пръв доказа, че най-големият крадец в Българско са западните БАНКИ и КОРПОРАЦИИ. Е, сега още по-лесно ще ни грабят.

166

Истукан

преди 2 години

Какви националисти бяха тези. Ако беше ДПС и БСП, щяха да са в коалиция с тях.

165

Анонимен

преди 2 години

Айде айде националистически партии не влези, а къде мислите отиде вота.....те са си там хората националистически настроети, ама при Славитууу....той ги обра всичките и не остана за патрЕотите. До кога, не е ясно, ама историята показва, че няма да е за дълго!

164

Анонимен

преди 2 години

Ерата ГЕРБ завърши, сега ще последва ерата на оправдаване безсилието на новите управляващи с ГЕРБ. С една дума нищо ново освен празни обещания за промяна.

163

Пян Гъ

преди 2 години

Що си изгорихме къщата и се поведохме по приказките за лошия ББ? Кога да чакаме да ни стане евтино в Дания???

162

Анонимен

преди 2 години

До СпокойниятВалери С. е човек на Домусчиев и ДПС, а патриотите винаги ще са актуални.

161

Анонимен

преди 2 години

Верно е завърши коалицията на герб и националистите.Сега се връща старата коалициа на ИТН/БСП/Мутри със ДПС

160

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се, че ерата Борисов е завършила , ББ може и да се е оттеглил , но когато гледам какъв хаос се създава и какви лозунги за грабеж , ГЕРБ може и да се върнат на бял кон в управлението!

159

Знаещият

преди 2 години

До Анонимен 171- Драги анонимко , живей си със фейса да не кажа /феса/ който ще ти сложат до две недели! Явно си от поколението X или Y , неможеш без фейсбук , защото каквото прочетеш от там вярваш като *** *** на написаното , защото неможеш да мислиш!До такава степен си затъпял че неможеш да разсъждаваш! Радвай се на победата , за която мислиш че си помогнал!

158

Спокойният

преди 2 години

Драги патриоти и вие от воля ,излязохте неподготвени на тези избори. Очаква ви забвение от хората които са гласували за вас.Егото на вашите лидери и особенно Каракачанов ви довършиха!Валката симеонов да си гледа тв-то и да се тюхка къде направихте грешката. Когато се отрекохте от ГЕРБ си забихте ножа в сърцето !

157

Анонимен

преди 2 години

Това правителство едва ли ще избута 1 година

156

.!.

преди 2 години

Картите паднаха на масата. Да ви е честито връщането на ДПС във властта. Слави се доказа като мега продажник. Успех им желая. Като слушах как е направен плана за възстановяване и развитие, ми се стори, че е направен в кръжок по трудово обучение, като домашно забравено и писано неделя вечерта. Ще има ходене по мъките. Тъкмо България взе глътка въздух, финансово аз не познавам човек, който не е добре, няма 2 коли и собствено жилище, айде сега, в зората на 90. Честит ви рестарт, честито ви ДПС!